bu ne be... sen ecrininkini bi görsen..
Azmı? Normalde olsa varya kaç çeşit döktürrüm ama şimdil,k bu kadar olcak..
bu ne be... sen ecrininkini bi görsen..
şu hediye işi çok hoşuma gitti. süper bı fıkrım daha var.
ben yazılanları goremedıgımden dolayı ekstra olarak ve gönlümü almanız babında herkes bir de bana hedıye alsın.
Laylacım benim ailemde şehirdışında annemde 20 günden fazla kalamaz. Öğretmen olunca fazla rapor alamazm.
Ben kendi kendime yetmeliyim.. Temizlik için her hafta gelen ablam var o gelecek yine belki haftada 2 gü gelir..
Bide bi komşum var 55 yaşalrında yanlız yaşıyor..Onunla görüştüm hergün 3 saat gelip yemek işimi halledecek, misafir ağırlamada yardımcı olcak..
Yazık banaHem doktorda pişikoloşik baskı görüyom hem buraya geliyom sen bana 90 kilo gitcen diyon
![]()
Yazık bana gamyon çarpsın bana

h. bı sn. a
haEhehehe aynen
Ama azoşumun hedefi yüksek, beni geçerse şaşmam

ha bak demın beyaz leblebı dıyosu şimdik akşama tatlı yapıcam dıyo. obez kız bu)aman kız 20 günden ne olacak.. Yanımda annemi istiyom.. Kocayı dışarı atmıyoz kız.. Yan odada olcak.. Hem adam sabah işe gidecek onuda düşünmek gerek..
azoom şu anda ne yiyo olabilirim sence
hii kıyaman. çarpmasın gamyon mamyon. zati gamyon seni görse 40 yıllık kamyonum böyle damper gormedım der.
şu an yerdeyim ah. bı sn. a
ha
yazık kız içerlıyo sonra yazma öyle şeyler. (ama aramızda kalsın aha bak demın beyaz leblebı dıyosu şimdik akşama tatlı yapıcam dıyo. obez kız bu)

:kahkaha:
temizlik yemek işini halletdiysen işin daha kolay sende bebişinle ilgilenirsin rahat edersin geçen bir yazı okudum bebek olduktan sonra çok uykusuz kalıyorsunya bebek uyudukça sende uyuyacakmışsınki vücut dinlensin ev işleriyle bir süre uğraşmayın diyor debresyon sebebinin en büyük etkisi uykusuzlukmuş
hii kıyaman. çarpmasın gamyon mamyon. zati gamyon seni görse 40 yıllık kamyonum böyle damper gormedım der.
şu an yerdeyim ah. bı sn. a
ha
yazık kız içerlıyo sonra yazma öyle şeyler. (ama aramızda kalsın aha bak demın beyaz leblebı dıyosu şimdik akşama tatlı yapıcam dıyo. obez kız bu)
Olsun ama boyun da benden fazla..Ben 1,55e 68im hayal et bakimYok etme dur bu işkenceyi sana yapamam
20 günü bırak 1 hafta kokusu olmdan uyuyamam ben yan odada değil kız koynumda olsun banane yaparken beraber yaptık işe gitsede çeksinben kocayı yan odaya koysam kıskançlığından çatlar
Allah iyiliğini versin, çocuk içimde hoplamaktan sarfoş oldu...
Ufak çaplı kriz geçirdim gülme kriziAy canım da yanıyor gülerken...
Yalnız leblebiyi bitirdim ben, akşama dizi izlerken ne yesem diye düşünürken aklıma geldi pasta..Ne alakası var ki obezlikle :acep:
Kura çekme işini yapcaz mı bi saniye, arada işlerime bakarkene kaçırdım ben orayı.
Nasıl çekilir peki netten kura
çok alemsin ama olmadı yineçünküm ben 1.57 ve şu an 73 üm.
çok alemsin ama olmadı yineçünküm ben 1.57 ve şu an 73 üm.
televizyon izlerkende patlamış mısır ye bu aralar favorim şuan bile canım çekti