aslıcım senlen muhatap olucam ben bi tek...
bu zillilerle değil. ben görmuyorum diye hakkımda yazılmış kötü mesajları beğeniyolar, nasılsa gormuyor dıye cevap vermıyolar, oralı olmuolar.
çok yalnızım be dostum. :uzgun:
not: gülben ergen'den de nefret edıyorum.
ayy benim kocam yaptırdı dün 45 dk plates yumurta gibi yuvarlandım halıda sonra kızdı bana ciddi ol lütfen dedi tamam hocam pekala dedim
ama nasıl rahatlamışım anlatamam yaaa ilk defa kesintisiz uyudum dün gece çişim bile gelmedi düşün
bende hergün yarım saat yürüdüm iyi geliyor ama havalr soğuk ya.. Üşüyorum yürüken..
Şu plates işini yapmak istiyorum...Topum miderim önceden yaptığım CD lerim var ama korkuyorum pek de cesaret edemiyom. Hamilelikten yapılacak bi CD olsa..
ya bi kayboldum herkes küsüşmüş noluyozz kız hamilelik hormonu tavan mı yaptıkazmanı çağırırım bak heeee
azommmm benlendemi konuşmuyonnn
ya bi kayboldum herkes küsüşmüş noluyozz kız hamilelik hormonu tavan mı yaptıkazmanı çağırırım bak heeee
Beni Gökçeylen karıştırdın herhal, ben kimseye tüsmem..
O kıskançlıktan yapıyor, nasılsa görmez diyim ben sana aramızda kalsın...
Benim kadar istikrarlı kilo alamıyor ya, içinden içinden nasıl çatlıyor işte böyle agresiflik yapıp hırsını alıyor göööyaa, he he de geç sen ona
Yarın komşularım bana gelcek;
Menüm;
Kısır
peynirli kek
pekmezli kurabiye..
Sizce azmı?
gayet iyi bacım hamile hatunsun hazır şeylerle karşılamadığına dua etsinler yeter gülümYarın komşularım bana gelcek;
Menüm;
Kısır
peynirli kek
pekmezli kurabiye..
Sizce azmı?
Hoşgeldin canım.. Bende yeni geldim.. Kim kimle küs acep..
Hemen barıştıralım..
Menüm;
Kısır
peynirli kek
pekmezli kurabiye..
Sizce azmı?
Gidersen bin pişman olabilirsin..
Babuş beni çok iyi tanımışın![]()
Daha pas vermem ona arka arkaya yaksın cigaraları dursun
Tuzlu birşey olabilir yanına..Kısırın yanında doyurucu olması bakımından bir poğaça veya börek olabilir.
Tuzlu birşey olabilir yanına..Kısırın yanında doyurucu olması bakımından bir poğaça veya börek olabilir.
Loğusalık depresyonu varya inşallah ondan olmayız..
Bide güneşde yok ya psikolojiyi etkiliyor.. Burda hava bir karanlık anlatamam..
Çok beğendiysen al ama bencede şimdi masrafa sokma kendini..
Doğumdan sonrada alcak bişeylerimiz kalsın..
bende hergün yarım saat yürüdüm iyi geliyor ama havalr soğuk ya.. Üşüyorum yürüken..
Şu plates işini yapmak istiyorum...Topum miderim önceden yaptığım CD lerim var ama korkuyorum pek de cesaret edemiyom. Hamilelikten yapılacak bi CD olsa..
Menüm;
Kısır
peynirli kek
pekmezli kurabiye..
Sizce azmı?
azooo bana gösterdiğin bahriyeli bi takım vardı hatırladın önceki mahallede ben buldum onu bugün pazara gittim giderken mağazalara bakına bakına gittim tabe buldumm :sirin: bak bunları aldım şimdicik
Ekli dosyayı görüntüle 9764
Ekli dosyayı görüntüle 9765
Ekli dosyayı görüntüle 9766