2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
az az yapıyorum bi sofrada gidiyo cnm misafirlerle:zonk: kızz ben hamile olmasamm bunların içine bi börek bi dolma vs sokardım mutlak.. bayılırım misafire sofra hazırlamaya:D ama bakk tembelimm tatlımm yok.. portakall muz var evde.. olayın gidisine göre onları cıkartırım meyve nyetine:D

benim bu menüyü çıkarmam için ruhumu bedenimden çıkarıp oktay ustanın bedenine sokmam lazım..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o kadancıkk kilosylaa benimkide sıgısammıyo yaa little ınkii napsınn garibimm.. :D

bende cok severim yaaa.. hatta mezenin oldugu sofrada ana yemek istemem ekmek versinler yeter:D
gel cnmm benimm jübile yapıomm bu aksam doom öncesi:D azcık tembelim ama oldugu kadann napalımm. menümüssde

saksuka
hardallı patatis
rus salatasıı (bu hep standart rusları sevmem ama salatasıı ii:D)
mayonezli kereviz
brokoli
yogurtlu köz patlıcan ve biber
bide accık turp lahana havucc karısımı salata var:D

bunların dısında da medeni haline karar veremedigim et, pilav ve tarhana corbası var:D

saksuka - hastasıyım
hardallı patatis - hardalı herşeyle yerim
rus salatasıı (bu hep standart rusları sevmem ama salatasıı ii:D) - çok severim ama hamileyken hiç yemedim mayonezi var die
mayonezli kereviz - yoğurtlusunu denedim yiyemedim, doğurayım bi kere de mayonezli denicem onu da beğenmezsem daha da yimem :D
brokoli - eh diğerlerinden sıra gelirse
yogurtlu köz patlıcan ve biber - direkt dalarıım hiç affetmem
bide accık turp lahana havucc karısımı salata var:D - çok severim

SONUÇ: Geliyorum,başka bişi pişirme boşver :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
cevizli eristee nası oluyoo kızzzzz.. eksik kalmıyıımm ögrenmem lazım:D

Normal makarna pişirir gibi pişirip içine dövülmüş, biraz diri olsa cevizler daha güzel oluyo, ceviz ekliyosun hepsi bu :)

Balık yapma boşver, yemek yapma hatta protesto et mutfak işlerini :vecihi:

Edemem bacım edemem... Evde günlerdir tamirat tadilat var diye adam sürekli dışardan aldı getirdi yemekleri. Valla bu gidişle sıfırı tüketcez. O yüzden bugün evde yemek yapmam lazım :)

bu gün ne giysemde cagla sikell varr.. allaammmm elbiseye bittimm, ayakkabılara bittimm, saclarına da bittimm.. artık siyah sacc istemiyorumm yaaa.. yasım kücük ellemiyim kırolasmıyım diyorum ama beni benden alıyo siyah kıyafete renkli sacc:acep:

Hamile mi o yaaa? Yoksa doğum sonrası kalan göbek mi? :acep:

Kıyak yapıyor bana :D

olması lazım kuşum. O tuşa bastıktan sonra painti açıp hemen yapıştır dicen.Ekran görüntüsünü olduğu gibi yapıştırır.

Hııııı ben şey zannettiydiiiim: prt sc ye basıp sağa tıklayıp kopyala falan deyip alcaz painte yapıştırcaz... Tamam onu da deniyim o zaman :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
saksuka - hastasıyım
rus salatasıı (bu hep standart rusları sevmem ama salatasıı ii:D) - çok severim ama hamileyken hiç yemedim mayonezi var die
mayonezli kereviz - yoğurtlusunu denedim yiyemedim, doğurayım bi kere de mayonezli denicem onu da beğenmezsem daha da yimem :D

:kahkaha::kahkaha:deli kız..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
saba da ne kadar zayıftı gördün müüü.. göbek möbekk yoktu sok oldum yeminle.. halbuki kasmirr reklamında fil gibin duruyo:acep:

geçen dr. gittiğim gün izledim evde programın görüntülerini. hakkaten ya çok zayıflamış ya da bu kadın giyinmeyi bilmiyor. çok hoş bi kadın. kadın gibi kadın. tam tombik türk kadını tipi...

bu arada saba'nın da poposunun buyukluğu ve çıkıklığı gözümden kaçmadı. tabı yastık koymadıysa arkasına.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
az az yapıyorum bi sofrada gidiyo cnm misafirlerle:zonk: kızz ben hamile olmasamm bunların içine bi börek bi dolma vs sokardım mutlak.. bayılırım misafire sofra hazırlamaya:D ama bakk tembelimm tatlımm yok.. portakall muz var evde.. olayın gidisine göre onları cıkartırım meyve nyetine:D

Abooooo misafiri seviyom didi... Sofra hazırlamayı seviyom didiiiii.... Abooooooo :sok

nördünüz bakim hatunlar bugün içim bi garip sığamıyom kabıma gelmedim o sebple kafamdaki bulutlar dağılana kadar şindi azcık gitti gibiler:zonk:

Hayır mı inşallah bacım?

benim bu menüyü çıkarmam için ruhumu bedenimden çıkarıp oktay ustanın bedenine sokmam lazım..

Ahahahhahahhaa benim deeeee :kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Normal makarna pişirir gibi pişirip içine dövülmüş, biraz diri olsa cevizler daha güzel oluyo, ceviz ekliyosun hepsi bu :)

Edemem bacım edemem... Evde günlerdir tamirat tadilat var diye adam sürekli dışardan aldı getirdi yemekleri. Valla bu gidişle sıfırı tüketcez. O yüzden bugün evde yemek yapmam lazım :)

Hamile mi o yaaa? Yoksa doğum sonrası kalan göbek mi? :acep:

Hııııı ben şey zannettiydiiiim: prt sc ye basıp sağa tıklayıp kopyala falan deyip alcaz painte yapıştırcaz... Tamam onu da deniyim o zaman :D

heee güzel oluyo mu.. deniyim bendee bi ara degişiklik degişikliktir:D damagımız senlensin.. hamilee oo hemde 5 i falan gecti yanii bildigim kadaruylaa:D

yok kızzz.. mezelerr cabucak cıkıyoo.. su saydıklarımın hepsini saksuka haricc bi saatte cıkarırsın.. hatta ocagın tamamı verimliyse saksuka da cıkar.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada Babuş, şeker deyince daha geçen gün konuştuk ya yine bu mevzuda ben de artık sallamıcam doktoru diyet miyet de yapmıcam dedimdi. O gün bi arkadaşım geldi, gelirken pasta almış çikolatalı falan. Küçük bi dilim yedim. Allah Allaaaaaah!! Bi kaç saat sonra bi gözlerim dönmeye başladı, odaklanamıyom tek noktaya. Dedim gene şeker oynadı, bi ölçtüm 190. Amanın dedim kendimi sokaklara bi attım. Yürü yürü. Zor düşürdüm ama çok korktum yaaa....

Benim de şekerim yükseldiğinde bi uyuma hali geli geliyo simuş.Böyle sanki ruhum çekiliyo gibi oluyo.
Dün biraz helva yedim söylemesi ayıp, azıcık da cips.Biraz da dolmanın içinden yedim.Akşam yemeğinde çorba.
Anam ölüyorum sandım.
Aslında salıcaz derken o kadar da salmamak lazım.
Eşime dicem eve abur cubur almasın.Eskiden sabrediyodum şimdi edemiyorum ben de.
Daha önce ne kadar iyi tutmuşum ki bak diyeti benim hemoglobin A1C 4,9a düşmüş (Ref.4-6)
Ama şimdi boğazı tutmak zor...
İş yerinde mahrumiyet var ya o kadar sorun olmuyo da, akşam evde kaçıyo ipin ucu.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
saksuka - hastasıyım

cnmm kerevizinn yemegini ve salatasını yemiyosan yemenin en güzel yolu corbası:D kocam bile yedii herkes yer:D beklerimm cnmmm ne dimek.. sofraya bi tabak daha koyarıss

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
geçen dr. gittiğim gün izledim evde programın görüntülerini. hakkaten ya çok zayıflamış ya da bu kadın giyinmeyi bilmiyor. çok hoş bi kadın. kadın gibi kadın. tam tombik türk kadını tipi...

bu arada saba'nın da poposunun buyukluğu ve çıkıklığı gözümden kaçmadı. tabı yastık koymadıysa arkasına.

onunn vücut tipi ilgincc ama. korkuncc ince bi bell ama dolgun gögüslerr. tam armutt kıvamındaa yana karpuzz modunda arkaya uzanmıs bi popo:ayk: sanırımm popişte biraz yere dogruu sarkmıss. yer cekimine karsı koyamamıs:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

bigün burdan çekip gidersem peşimden çok ağlarsınız ama. ne iyi kızdı gökçe dersiniz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;

Bu hafta raporluyum, evdeyim.. Çalışırken farketmiyormuşum ama bedenim resmen yorulmuş..
Ya bide kaç gündür ödem arttı, nasıl rahatsız oluyorum anlatamam..

Sizler nasılsınız?
GAÖKÇECİM en son doktora gidicektin ne yaptın, geçmişi okuyamadım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar