2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bu saat oldu beni hiç sormadınız. Size küsüm.
Dün de biber dolmalarıyla kavga ettim diye beni garipseyen eşime küstüm.
Hem biber dolmalarını hem de eşimi protesto ettim yemedim dolmaları.
Sizi de protesto ediyorum. Sabahtan beri aşşadan bakıyorum öyle, hiç bi sen de katıl aramıza, sen niye ordan boynu bükük bakıyon niye gelmiyon, yok kardeşim.
Duyarsızsınız anam siz. Hepinize kılım ve de küsüm.
babauşş alınganlık yapma işin vardır die sesimiz çıkmıyo heralde genelde yoğun bi rbayan olduğun için ne bileyim yane bak aslıda aşağıda ama yazmıyo demi kuşum yani alınmaya gerek yok orda görüyoz sizi içimiz rahat sorun görmeyince başlıyo
kızlar ben de bi jübile yapsam mı ya.. dün bara sırnaştım adam bana yaklaşmıyor ki.. hayatımdan taktik mi alsam..

bence bu konuda hayatım ve azoş özellikle azonun taktiklerini uygulamış ve %100 başarılı biri olmuş olarak tavsiye ederim adam 100 metrede kaçsa o taktikle öle duracak adam tanımıyorum ben :D:kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Sizi de protesto ediyorum. Sabahtan beri aşşadan bakıyorum öyle, hiç bi sen de katıl aramıza, sen niye ordan boynu bükük bakıyon niye gelmiyon, yok kardeşim.

sabahın köründe senin için gelir gelmez şirinler kampanyasını söyledim ama tiiilemedin bile asıl ben sana küsüm :eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sakız çiğnemek kilo yapar mı bacılar? Ağzıma birşey atmam lazım sakız atsam olar mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sakın ol yavruş. geçecek bu günler. hedefim ilk olarak doğumdan sonra 50li li rakamalraın sonuna ulaşmak, peşine de yaza kadar 52ye ınebılmek. olur mu acaba hayal mi dersin?

Ya ben veririm Gökçem inanıyorum kendime o konuda ama zor doğurmaktan korkuyorum :( Öyle diyorlar zor doğurursun diyorlar..Neden ama onu da anlamıyom :(
Sen de verirsin hem sen henüz fazla almadın normal bence senin..Doğumla beraber 6 kilo felan gidiyormuş zaten..Her emzirmede de 7 kalori yakılıyormuş..İlk günler 2 saatte bir emziriyormuşsun..Yani ne kadar emzirirsek o kadar iyi kilo vermemiz açısından.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aaaaay 1 sayfalık alıntı yaptım. Hadi başlıyom Bismillah :D

azommm simurum teşekkür ederimmm sağolunnn
terlik olarak deyin bana ne giyineyim ben nerden alayımm bulamadım?

Bebişim ben de daha alamadım terlik. Bakıp duruyom mağazalara ama nedense hiçbişeyi beğenmiyorum. Bu kızım beni kokoş etti. :nanik: Bu gidişle terliksiz gidicem hastaneye :D

Harbiden duş jeli taktiğine bayıldım :vecihi:

Hhhhh ben ayaklarımı yıkaması için kocama çığırıyom: Aşkıııııım, aşkııııııııım gel şu ayaklarımı sabunla diyi :sila: Adam çıldırcak yakında :D

selamlar, bişey sorcam size, hastane çantanıza koyduğunuz / koyacağınız çamaşırlar nasıl olacak? hamile külotlarından mı yoksa normal ama yüksek bel olanlardan mı? ben hamile külotlarından koyarım diye düşünmüştüm sezeryan dikişine gelmesin diye ama acaba çok sıkar da rahatsız eder mi bilemedim :acep:

Kızlar TEN'in 3 lü satılan hamilelere de verdikleri donları var; bel boyları orta boy. Kenar lastikleri de hiç sıkmıyor. Onlardan alabilirsiniz. İnanılmaz rahatlar. Hamile donlarından daha rahatlar...

günaydınn canımm.sağolasın evet ya sıklaştı bende bu durum ne yazıkki bakalım tekrarlarsa sevk istiycem tuğbam..sağolasın canımmm

Aslıcım burun kanaması, burunda kan pıhtısı bende de oluyordu. Buhar makinası çok iyi diyorlar. Ben henüz almadım. Şimdilik, yatmadan önce bir havluyu ıslatıyorum ve kalorifer peteğinin üzerine koyuyorum ve birkaç gündür sabahları burnumda oluşan kanamalar olmamaya başladı çok şükür. İşe yarıyor yani... Dene istersen...

kızlar ben bunları aldım yine :sila:

Hayatım, güle güle kullan tatlım, çok güzeller :)

Bana gelince ; beni dün aile hekimliğinden ebem aradı :D Bugün için çağırdı..Gittim yine idrar ve kan aldı benden..Demir hapı kullanmıyorum diyince kıllandı demirime bakacakmış..
Sonra gel tartayım dedi..
Ay tartılmaz olaydım, tartıdaki o ibreyi görmez olaydım, kuş olaydım, kurda kuşa yem olaydım da görmeyeydim...
68 kilo olmuşum :( Yani 68den 49u çıkar toplamda 19 kilo etti ay çok kötüyüm moralim bozuk, yarın Mükerrem azıma burnuma edicek, aşşalık şişko bir kadınım ben :( :zonk:

:kahkaha: Kız deme kendine kötü şeyler. Hem sen ne diye bırakıyosun ki demir ilacını? İlerleyen aylarda daha çok ihtiyaç duyuluyormuş haberin ola...

drcumu aradım caraspin'i sordum içicem mi hala diye
gıçım çok ağrıyo dedim voltaren fitil verdi
esas konuya geldim nihayetinde
ilişkiyi ne zaman kesicez dedim
tamam artık kesiyoruz dedi :sinifsinif:
bütün hayalleri suya düştü elizabeth'in

Ahhahahahaha biz en son sanırım 14 Mayıs' 15 Mayısa bağlayan gece yaptıydık. Şu aralar hormonlarımda bi hareketlenme başladı ya, kocam da ben de tırsak. Heralde bekleriz lohusalığın sonuna kadar :D :D

midem çok yanıyo yaaa

Hee benim de... :)

Geçmiş olsun simurum, ateş hariç diğer ikisini her akşam yaşıyorum maalesef...

geçmiş olsun canımm

günaydın geçmiş olsun canımcım iyi olmana sevindim..

geçmiş olsun. ateş harici diğer 2si bende de var. hede şiddetli.

geçmiş olsun simurcum mide yanmam var felaket ağzımı açınca boğazımdan alev çıkcak derecede su içiyorum yemek borumdan giderken yanıyo sanırım yemek borum tahriş olmuş artık:acep:

Sağolun bacılar. Allah razı olsun hepinizden :huhuu:

Hhhhhh ben kaç gün gelmiyom beni kimse sormuyo Babuş :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar ben geldim sabah doktorumuza gittik Allaha şükür herşey yolundaymış oğlum 1650g olmuş 2 hafta ilerde ve iri bebek olacak dedi gözleride açıktı ağzını açtı kapattı esniyordu yeni uyandı heralde yavrum sizin tavsiyenizle magvital aldım birde balık yağı verdi doktorum günde 3 lt su içmeme gerekiyormuş yoksa bebek rahat hareket edemezmiş elimde su şişesi gezecem artık benden bu kadar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sabahın köründe senin için gelir gelmez şirinler kampanyasını söyledim ama tiiilemedin bile asıl ben sana küsüm :eek:ky:

Sen kızlar dedin, bana söylemedin ki :hihh:
Zaten ben senden önce görmüşüdüm.
Şunları aldım, küsüm ama göstertiyim.
Şirin babalıyı da alsam mı acaba diye düşünmekteyim şimdi.

untitled.jpg

untitled2.jpg

babuşş ben sorduım ama bi yandan da ben görmedim herhalde nasılsa geçmişi göremıyorum babuş kesın yazmıştır da dedım içimden.

hayırdır bu arada biberlerle nıye kavga ettın?

Evet yavruşum bi sen sormuşun, sana küs diilim o yüzden.
Biberlerle kavga ettim çünkü tencereye sıkışmadılar,yan yattılar içlerine su doldu.Su dolunca boşalttım çamur gibi olmasınlar diye, tekrar yeni iç doldurdum, onlar da yan yattılar.Kızdım bağırdım ben de :sinifsinif:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

günayydın kızlaarrrr.. dün arkadasım geldii giremedim yine..aylık market alısverisimi de yaptım sabahtan. bize bu battaniyeyle nevresim takımını hediye getirmişş.. anneme söyledim telefonda masallahh ne kısmetli cocuk dedi:D masallah de didim bende:D

az sonra pazara gidip sebze meyve stogu yapıcam eve. aksama da son yemekli misafirim geliyo. cokl işim var..

gece uyuyamıyorum hiç. galiba fitili atmayıda beceremiyorum:uzgun: agrım sancım diz boyu. göbegimdee öne dogruu uzadı resmenn.. görümcem dün kızım ne kadar asagıda senin karnın dedi. tasıyamıyorum artık dedim bende:D

pazar dönüsü bakarım size işe baslamadann.. öptüm hepinizii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayret bugün fazla acıkmadım. ama yine de yemeğimi yiyim ben.

azom senin içinde yıyecem söz. (sanki ben toplamda 12 değil de 5 kilo almışım da bi de kıza nazire yapıyorum)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:kahkaha: Kız deme kendine kötü şeyler. Hem sen ne diye bırakıyosun ki demir ilacını? İlerleyen aylarda daha çok ihtiyaç duyuluyormuş haberin ola...

Ben bırakmadım ki kuzum, başından beri hiç vermedi doktor, bi elevit bi de magvital verdi.

selam kızlar ben geldim sabah doktorumuza gittik Allaha şükür herşey yolundaymış oğlum 1650g olmuş 2 hafta ilerde ve iri bebek olacak dedi gözleride açıktı ağzını açtı kapattı esniyordu yeni uyandı heralde yavrum sizin tavsiyenizle magvital aldım birde balık yağı verdi doktorum günde 3 lt su içmeme gerekiyormuş yoksa bebek rahat hareket edemezmiş elimde su şişesi gezecem artık benden bu kadar

Hadi maşallah, topikte tüm bebeler nerdeyse 1-2 hafta ilerden gidiyor, Ocak girdiği gibi başlarız doğurmaya :D Terbiyeli çocuk şimdiden elini kapatıyor esnerken yerim onu :)

ahuahuahauhauahuahuahuhauhauhaa. illa sokacam ağzıma bişi diyosun.

Alışmış kudurmuştan beterdir biliyon :D

sakız çiğnemek kilo yapmazda oğlun boklu olur benim karşıda komşu teyzem var o öyle dediydi:)

Deme yaw :D İlginçmiş.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayatım, güle güle kullan tatlım, çok güzeller :)

Ahhahahahaha biz en son sanırım 14 Mayıs' 15 Mayısa bağlayan gece yaptıydık. Şu aralar hormonlarımda bi hareketlenme başladı ya, kocam da ben de tırsak. Heralde bekleriz lohusalığın sonuna kadar :D :D

sağol canımmm

oha mayıs mıııııııııııı

maşallah canım

Sen kızlar dedin, bana söylemedin ki :hihh:
Zaten ben senden önce görmüşüdüm.
Şunları aldım, küsüm ama göstertiyim.
Şirin babalıyı da alsam mı acaba diye düşünmekteyim şimdi.

Ekli dosyayı görüntüle 9750

Ekli dosyayı görüntüle 9751

ben 7,30da aldım onları ama işe gelince haber verdim
iyi bi daha sölemem o zaman :hihh:

günayydın kızlaarrrr.. dün arkadasım geldii giremedim yine..aylık market alısverisimi de yaptım sabahtan. bize bu battaniyeyle nevresim takımını hediye getirmişş.. anneme söyledim telefonda masallahh ne kısmetli cocuk dedi:D masallah de didim bende:D

az sonra pazara gidip sebze meyve stogu yapıcam eve. aksama da son yemekli misafirim geliyo. cokl işim var..

gece uyuyamıyorum hiç. galiba fitili atmayıda beceremiyorum:uzgun: agrım sancım diz boyu. göbegimdee öne dogruu uzadı resmenn.. görümcem dün kızım ne kadar asagıda senin karnın dedi. tasıyamıyorum artık dedim bende:D

pazar dönüsü bakarım size işe baslamadann.. öptüm hepinizii

güle güle kullanmak nasip olsun canım çok güzel ikisi de

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Gözün aydın canım.Balık yağını ben teee ilk haftalardan beri kullanıyorum.Marincap mı verdi?

Sakız çiğnemek kilo yapar mı bacılar? Ağzıma birşey atmam lazım sakız atsam olar mı?

Ben de depresyondayım Azoş, biberlerle atıştım diyorum daha nolsun :(
Neyse sakız şişmanlatmaz anam ama mideni sürekli bir yemek gelecek sinyalinde tuttuğu için çabık acıkırsın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol canımmm

oha mayıs mıııııııııııı

maşallah canım

ben 7,30da aldım onları ama işe gelince haber verdim
iyi bi daha sölemem o zaman :hihh:

güle güle kullanmak nasip olsun canım çok güzel ikisi de

Söleme be söleme.Kılsın sen de.
Neyse güle güle kullan aldıklarını.Beni kıskanıp kırmızı don almışın görmedim sanma buarada.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar