2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kesti valla ne bilimm
anladı sanırım ne kadar haşin olduğumuzu :kahkaha: :kahkaha:

ahahahahhaah yerm kız senin haşinliğini ben.

Ay kesiliyor mu? Biz salı günü şeettik bacım :D Keşke örenmeden önce sen de bi şeettirevereydin veda şeysi olardı :D

Bilmiyorum ki test sonuçlarımı hatırlamıyorum :acep: Yarın 11,30da sabah Mükoya gidicem, ona gitmeden önce 10:00 gibi alıcam sonuçları aile hekimliğinden...Bakalım demir az ise aile hekimine yazdırcam ilacı.

ahahahahahahahah salı günü haaa. açıksözlülüğün de bu kadarı ya. yavrum demirin eksik olsaydı çıkardı bu zamana kadar korkma. bak benim hep düşük çıkıyo. :(

Ay kuzum ya durmuyor boğazım canım hep tatlı çekiyor :(
Ama moralim de bozuldu ya kolay doğuramazsam diye...
Ben 20 ile tamamlıyamıcam ama senin için hala bir umut var, beni bırak ve yalnız devam et :gururlusimoş:

tut biraz yavrum. bebekler için tutacaz napalım. bak benimde toplamda 12 kilo oldu ama biz kiloya alışkın olmadığımız için zarar bize.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlar..
Aslıcım geçmiş olsun, HaYaTiM kız nettin gece anlatsana :D Şirinlerini de güle güle giydir, kırmızıya bayılıyorum ya..

Bana gelince ; beni dün aile hekimliğinden ebem aradı :D Bugün için çağırdı..Gittim yine idrar ve kan aldı benden..Demir hapı kullanmıyorum diyince kıllandı demirime bakacakmış..
Sonra gel tartayım dedi..
Ay tartılmaz olaydım, tartıdaki o ibreyi görmez olaydım, kuş olaydım, kurda kuşa yem olaydım da görmeyeydim...
68 kilo olmuşum :( Yani 68den 49u çıkar toplamda 19 kilo etti ay çok kötüyüm moralim bozuk, yarın Mükerrem azıma burnuma edicek, aşşalık şişko bir kadınım ben :( :zonk:
günaydın azoo geçmişler olsun bacımm hoşbeşleri iki iki götürürken birazdaha düşün derim :acep: yoksam sende kuzey oğlanda doğarken zorlancaksınız bebişim
günaydın hatunlar
günaydın müyendis
nihayet morhipodan aldığım şeyler geldi. 15 gün üzerine...
güle güle kullanın efemmm bide göreydik cicileri :D
:kahkaha: :kahkaha: deli

sağol canım evet kırmızısı çok güzelll

drcumu aradım caraspin'i sordum içicem mi hala diye
gıçım çok ağrıyo dedim voltaren fitil verdi
esas konuya geldim nihayetinde
ilişkiyi ne zaman kesicez dedim
tamam artık kesiyoruz dedi :sinifsinif:
bütün hayalleri suya düştü elizabeth'in
sen fırlamasın yaaa azonun dediği gibi veda busesi yapsaydın bare :D
kesti valla ne bilimm
anladı sanırım ne kadar haşin olduğumuzu :kahkaha: :kahkaha:

puhahhaaaaa:kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
görüntü açısından dediydim.. saka bi yana valla benim neremde 13,5 kilo çözemedim..sipsivri karnım var o kadar.. az da bacakta az da popoda.. azcık da yüzüm almış.. tamam ya sanırım nerde olduklarını buldum:D

Görüntüm damacananın 2 katı :(
Bacaklarım fitbolcu bacağı gibi oldu löp et..
3 haftada 4 kilo almışım düşün, ayıyım ya camışım vallahi de billahi, çok utanıyorum, daha da meyvadan başka bişe yemicem :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
3 haftada 4 kilo almışım düşün, ayıyım ya camışım vallahi de billahi, çok utanıyorum, daha da meyvadan başka bişe yemicem :(

ben de meyva çok yiyorum acaba o mu kilo yapıyor bende..bu ay en az kilo mu almışım 2,5 kilo..gerçi iki günüm var erken konusmayayım..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
güle güle kullanın efemmm bide göreydik cicileri :D

çeker koyarım bebişim. hatırlat.

Tutim demi :acep: 22 ile doğurmaya çalışayım bakalım..Harbi yürürken zor taşıyorum kendimi :(

aynen ya. valla çirkinleştim de. gıydiklerim de yakışmıyor. 10 gün önce bi elbi,se giymiştim gayet ıyı duruyodu dün giydim ı ıhhhh gram daha alsam yırtılır o derece.

görüntü açısından dediydim.. saka bi yana valla benim neremde 13,5 kilo çözemedim..sipsivri karnım var o kadar.. az da bacakta az da popoda.. azcık da yüzüm almış.. tamam ya sanırım nerde olduklarını buldum:D

ben de hep karnıma yoruyodum aldığım kiloyu ama yok baya baya etlenmiş benim her yerim. kalçalarım falan löp löp olmuş. ya da kilodum mu sıktı öyle taştılar bilemedim :(((

tamam sakin ol. kıyamam kız sana :) oldu bi kere napalım bundan sonrasına dıkkat edecez bebiş. tartı falan bozuktur belki. 3 haftada 4 kilo biraz fantazi gibi geldi bana :))

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
çeker koyarım bebişim. hatırlat.

aynen ya. valla çirkinleştim de. gıydiklerim de yakışmıyor. 10 gün önce bi elbi,se giymiştim gayet ıyı duruyodu dün giydim ı ıhhhh gram daha alsam yırtılır o derece.

ben de hep karnıma yoruyodum aldığım kiloyu ama yok baya baya etlenmiş benim her yerim. kalçalarım falan löp löp olmuş. ya da kilodum mu sıktı öyle taştılar bilemedim :(((

tamam sakin ol. kıyamam kız sana :) oldu bi kere napalım bundan sonrasına dıkkat edecez bebiş. tartı falan bozuktur belki. 3 haftada 4 kilo biraz fantazi gibi geldi bana :))

kilodundan şüpheleniyorsan bi de onu indir bak:kahkaha: war ki tasıyor kilottan be şekerim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay haklısın yaaaa, keşke yemeseydim :(
yok kuzum ye öle birden kesmekte olmaz ama nefsini köreltecek kadar bacım herşeyin fazlası zarar yemesende canın çekecek dikkatli ve az yedikten sonra almassın kg yapcak şeyler belli 3 beyazdan uzak dur yeter un,tuz,şeker
yok gülüm öle düşünme bak diyorum vucudun bu sefer dermansız kalır azar azar yee bişi olmazz
günaydın müyendis

sana da günaydın hayatım
günaydınnn
yaptım yaptım ne buse ne busee :zonk:

elimde kalıyodu zavallıcık :lululu:

ohhhh maşallah en azından içinde kalmadı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar