2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrrr
aslımmm ben sordum ama dedim heralde elektirik gitti haber vermeden çıkmassın die düşünmüştüm çok geçmiş olsun balım bence bu kanama olayı sende epey sık oluyo ihmal etme bi doktora göster derim

günaydınn canımm.sağolasın evet ya sıklaştı bende bu durum ne yazıkki bakalım tekrarlarsa sevk istiycem tuğbam..sağolasın canımmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:lala: ne psikoluğumu gördün :panter:

çatlaklığın psikoloğa bi aday ki satenn alt komşum var arada buraya girip yazıyo farkettin mi bilmiyorum gülbin o sana hayran ya diyo kim hayatım mukemmel biri diyo çok gülüyorum yazdıklarına dşyo dedim çapada oturuyo arkadaş oo fatih tarafındakiler çatlak olur diyo malum ben gibi :D kızdan bahsettim msne girdi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
çatlaklığın psikoloğa bi aday ki satenn alt komşum var arada buraya girip yazıyo farkettin mi bilmiyorum gülbin o sana hayran ya diyo kim hayatım mukemmel biri diyo çok gülüyorum yazdıklarına dşyo dedim çapada oturuyo arkadaş oo fatih tarafındakiler çatlak olur diyo malum ben gibi :D kızdan bahsettim msne girdi

gülbin mi nicki tanımıyorum canım
selam söle benden :sirin:
aa hani bi ara bebişinin dgünü resimlerini eklemiştin o kız mı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff bende alsam mı ki ya? o kadar şey almışız ki dolabı doldu taştı. çoğunu da giyemeyecek ve ihtiyacı da yok... napsam?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın efemmm nasılsınız sağlığınız sıhatiniz yerindedir inşallah hakiki tosun paşanız nasıllar efendim

sağlığımı bilemiyorum. hergün bi taraflarım rutine bağlamış halde ağrıyor. alıştım artık. yataktan kalktığım ilk 1 saat yadırgıorum sonra alışıyorum ağrılarıma. :)

tosun paşam iyiler. rüyamda gördüm kendilerini. boynuma gömüp gömüp duruyodu kafasını. hakkat da tosun gibiydi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sağlığımı bilemiyorum. hergün bi taraflarım rutine bağlamış halde ağrıyor. alıştım artık. yataktan kalktığım ilk 1 saat yadırgıorum sonra alışıyorum ağrılarıma. :)

tosun paşam iyiler. rüyamda gördüm kendilerini. boynuma gömüp gömüp duruyodu kafasını. hakkat da tosun gibiydi...

amanın o hepiciğimzde var sende birazdaha fazladır balım fıtıktan ve sitayikten dolayı sık dişini 54 günün kaldı tosuna kavuşmaya inşallah tüm ağrılarını dindirecek kendisi yirim ben onuu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar