2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
selamlar, bişey sorcam size, hastane çantanıza koyduğunuz / koyacağınız çamaşırlar nasıl olacak? hamile külotlarından mı yoksa normal ama yüksek bel olanlardan mı? ben hamile külotlarından koyarım diye düşünmüştüm sezeryan dikişine gelmesin diye ama acaba çok sıkar da rahatsız eder mi bilemedim :acep:

canım inan bi fikrim yok zaten benim çantam da yok..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de hala normal çamaşır giyiyorum...Ama bazıları cidden çok göbeğimin altında kalıyolar artık...
Birkaç tane de babaanne donu almıştım, çok rahat onlar :D
Bir kısmını giydim bir kısmını da dikişleri acıtmazlar diye bavuluma koydum ama...

ben değiştireyim en güzeli, iki tane almıştım en azından birini değiştireyim, gereksiz geldi sen böyle deyince, gideyim ben de babaanne donu alayım :hhhhhh:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok yazığım ya .. kızımın herşeyi war .. benim o dediğiniz dondan bile yok.. babanne donu ne ki

Yüksek belli pamuklu don işte :D
Babannne usulü :)
Benimde bi tane emzirme atletim var. Başka yok.Bakalım kargoya vermişler yarın elimde olur inşallah.
Eğer iyiyse belki bikaç tane daha alırım.
Halen daha kararsızım yada atlet yerine sütyen mi alaydım.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benimde bi tane emzirme atletim var. Başka yok.Bakalım kargoya vermişler yarın elimde olur inşallah.

şu paçalarında lastik olanlar değil yani onu dedinşiz sandım da gülüncüme gitti:D
ne atleti güzelim ya ben donum yok diyom sen sutyen diyon atlet diyon..bana da alsana bacım ya.. yoksa ben doğuma cıbıldak gidicem..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

benim de iki dene atletim oldu diye seviniyordum ama biri rahat değil, onu da değiştirecem, ama bi tane sütyen alacam ben, kafaya koydum, sarkma falan dedin sen aklımı karıştırdın :acep:

çok yazığım ya .. kızımın herşeyi war .. benim o dediğiniz dondan bile yok.. babanne donu ne ki

yüksek bel kalın kenarlı ama paçalı olmayan don :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim de iki dene atletim oldu diye seviniyordum ama biri rahat değil, onu da değiştirecem, ama bi tane sütyen alacam ben, kafaya koydum, sarkma falan dedin sen aklımı karıştırdın :acep:

benim kredi kartım yok:uzgun: olsaydı böyle mi olurdu halim..
atm kartımda bisürü para var(havamı da atayım)o da geçerli değil sanırım..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben de hiç netten almadım canım, dokunarak almak hoşuma gidiyor :)
netten de risksiz olan 3 tane tulum aldım sade, hani onların bebeğe olmama olasılığı yok ya, ama kendime hep görerek aldım şimdiye dek, öyle olduğu halde değiştiriyom, bir de netten alsam nice olur benim halim :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben de hiç netten almadım canım, dokunarak almak hoşuma gidiyor :)
netten de risksiz olan 3 tane tulum aldım sade, hani onların bebeğe olmama olasılığı yok ya, ama kendime hep görerek aldım şimdiye dek, öyle olduğu halde değiştiriyom, bir de netten alsam nice olur benim halim :D

tamam o zaman bu hafta sonu bende gideyim çanta falan alayım .. eşimle alısverişi hiç sevmiyorum bi saat sonra oflayıp pufluyor.. tek basıma da ödemeyi ben yapıyorum..yine sıkayım dişimi param cebimde kalsın dimi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Atm ile ben bikaç kez netten alışveriş yaptım...

Ben de sütyen alırım o zaman :D
Kafam çorba gibi oldu :D
şu paçalarında lastik olanlar değil yani onu dedinşiz sandım da gülüncüme gitti:D
ne atleti güzelim ya ben donum yok diyom sen sutyen diyon atlet diyon..bana da alsana bacım ya.. yoksa ben doğuma cıbıldak gidicem..

Eheheheh paçalı don he :D
Yok o kadar da vahimleşmedi halimiz :ajan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
tamam o zaman bu hafta sonu bende gideyim çanta falan alayım .. eşimle alısverişi hiç sevmiyorum bi saat sonra oflayıp pufluyor.. tek basıma da ödemeyi ben yapıyorum..yine sıkayım dişimi param cebimde kalsın dimi..

:) iyi fikir, paran cepte kalsın, lazım olur :eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günyadın kızlarrrrr.
dün benim burnum kanadı çok fene bu defakini zor durdurdum o sebeple öğlen eve gittim izin alıp merak ettinizmi bilmiyorum ama yazayım dedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günyadın kızlarrrrr.
dün benim burnum kanadı çok fene bu defakini zor durdurdum o sebeple öğlen eve gittim izin alıp merak ettinizmi bilmiyorum ama yazayım dedim...
günaydın kızlarrrr
aslımmm ben sordum ama dedim heralde elektirik gitti haber vermeden çıkmassın die düşünmüştüm çok geçmiş olsun balım bence bu kanama olayı sende epey sık oluyo ihmal etme bi doktora göster derim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar