2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayır ben doğru anladım gibisi:) sen tanımıyosun azoyu o ne zillidir o.

şimdiden? napıcan kız anlatsana azıcık. bu saatte hazırlıklara başladığına göre.

yapma yaw... şaşırdım yemınle ne dıyım. ben dr. sezeryan olursun bu gidişle lafını düşüneyım az..

yanii kesi olmadan da doğum yapan var ama o da su catı meselesiyle mi alakalı onu da ben bilmiyom? zaten kendiliğinden atan yani iyileşen dikiş kuzum orası en kolay kısmı cok anlamıyon ki.sezoş olsanda farketmez sağlıkla alda kucağına tosun pasanı gerisi önemli değil.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hahaha kocam aradı şimdi napıyon dedi
araç bekliyom dedim
sen napıyosun dedim
ben de akşamı bekliyom napıyım dedi
he ben de akşamı bekliyom dedim
hee tamam dedi kapattık
anlamadı zavallımm
ununttu zaar :kahkaha: :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yanii kesi olmadan da doğum yapan var ama o da su catı meselesiyle mi alakalı onu da ben bilmiyom? zaten kendiliğinden atan yani iyileşen dikiş kuzum orası en kolay kısmı cok anlamıyon ki.sezoş olsanda farketmez sağlıkla alda kucağına tosun pasanı gerisi önemli değil.

inşallah ağzın bal yesin :)

yeri gelince mendebur kadın şimdi kaynanam bana hamsili pilav yapcak :eek:ky:

aaa hiç bi zaman mendebur demedım. hatta hep çok ıyıdır kıbardır dedım. yakındığım tek şey benım evımı kendı evı sanması ve oğluşunun daha evlendıgını algılayamaması dedım. pilizzzzzzzz hayatım üstüme oynama ...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
beğendiğinize sevindim kızlarr
baya uğraşacam ama inş çok güzel olacaklarrr
şekerin yanında değişik durur diye düşündümm...

mesela bu bitmiş hali

nilaycım süper olur inanki helal olsun kız gıda boyası aldın mı ?
çok zevklisin bacım ellerine sağlık şimdiden

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
inşallah ağzın bal yesin :)

aaa hiç bi zaman mendebur demedım. hatta hep çok ıyıdır kıbardır dedım. yakındığım tek şey benım evımı kendı evı sanması ve oğluşunun daha evlendıgını algılayamaması dedım. pilizzzzzzzz hayatım üstüme oynama ...

bırakkkkkk şimdii

nilaycım süper olur inanki helal olsun kız gıda boyası aldın mı ?
çok zevklisin bacım ellerine sağlık şimdiden

tekstil boyası almış elbise ya hahahahahaah

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bırakkkkkk şimdii

tekstil boyası almış elbise ya hahahahahaah

aç oku yavruş... bi kere gıcık kadın mendebur dedigımı bulamazsın. severım de zıllıyı zati. tek hatası hayatıma fazla karışmaya kalkması o kadar.

ayrıca süper de yemek yapar. ohhhh kıskanmasana kızım sen. akşam napıcan onu düşün.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selamlar, bişey sorcam size, hastane çantanıza koyduğunuz / koyacağınız çamaşırlar nasıl olacak? hamile külotlarından mı yoksa normal ama yüksek bel olanlardan mı? ben hamile külotlarından koyarım diye düşünmüştüm sezeryan dikişine gelmesin diye ama acaba çok sıkar da rahatsız eder mi bilemedim :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selamlar, bişey sorcam size, hastane çantanıza koyduğunuz / koyacağınız çamaşırlar nasıl olacak? hamile külotlarından mı yoksa normal ama yüksek bel olanlardan mı? ben hamile külotlarından koyarım diye düşünmüştüm sezeryan dikişine gelmesin diye ama acaba çok sıkar da rahatsız eder mi bilemedim :acep:

Ben yüksek bel normal çamaşır koydum canım...
Ama benim de aklıma takılmıştı bu...
Birkaç tane de daha düşük bellisini de koydum ama son ana kadar fikrim değişebilir de...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben yüksek bel normal çamaşır koydum canım...
Ama benim de aklıma takılmıştı bu...
Birkaç tane de daha düşük bellisini de koydum ama son ana kadar fikrim değişebilir de...

ben hala normal çamaşırlarımı giyiyorum, hastane için hamileler için olanlardan aldım güya, ama gereksizse vakit geçmeden değiştireyim istiyorum, aynı fiyata bi kaç tane normal yüksek bel çamaşır alırım yani.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben hala normal çamaşırlarımı giyiyorum, hastane için hamileler için olanlardan aldım güya, ama gereksizse vakit geçmeden değiştireyim istiyorum, aynı fiyata bi kaç tane normal yüksek bel çamaşır alırım yani.

Ben de hala normal çamaşır giyiyorum...Ama bazıları cidden çok göbeğimin altında kalıyolar artık...
Birkaç tane de babaanne donu almıştım, çok rahat onlar :D
Bir kısmını giydim bir kısmını da dikişleri acıtmazlar diye bavuluma koydum ama...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar