2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şimdi bı haber aldım. bi arkadaşın arkadaşı doğum yapmış kesıyı dikine atmış sanırım doktoru kızın makata kadar yırtılmış şeyi yaaaaaaaaaaaa.

tam bi gerzek tam. kesin dikine ya kesin.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nayırrrrrrrrrrrrr ben kayserili değilimmm olmıcamda yaaaaa

peki cnmm sizde ne adetler varrr
trakyalı tarafında ama...

bizde böle dantelli satenli süslü bir gecelikle lohusa tacınıda takarsın 2 direm bi çekirdek süslenim yatağın üstünde kukuman kuşumuyudu heh onun gibi oturursunn gelen geçen bebeğe bakar seni kutlar takısını takar gider içerde oturur sende orda öle kakara kikiri oturursun sonra anan kayınvlaliden filande evde hizmet görür pilav tavuk ayran dağıtılır şerbet verilir bebek şekeride dağıtılır ohh bi yandan hep mevlüt okunur kimse konuşmaz herkes dinler sonra kuran okuyan teyzeye bebeği gönderirsin sallar filan bişiler yapar bunun manasını bilmiyorum ama bebek elden ele dolaşır sana geri gelir sonra sen o kokoş halinle kalkar herkesi öpersin yoksa onun gibi bişi işte öle oluyo sonra 1 saat oturulur herkes dağılışı verir ... biizm adetler buuu gerçi benim adam çorumlu ama onlarda adet yok sevmedim ben bebeğimi trakya kırması yapayım dedim -rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay ben çok kötüyüm sanırım yaa geldiler bana

Noldu kız hayırdır, bana da geldi bişiler afakan mı ne öyle birşey.

şimdi bı haber aldım. bi arkadaşın arkadaşı doğum yapmış kesıyı dikine atmış sanırım doktoru kızın makata kadar yırtılmış şeyi yaaaaaaaaaaaa.

Ne dion oğlum :iyyyy::iyyyy: dikine atılmıyor mu zaten, 2 cm. felan olması lazım normalde o kesinin yaw.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay ben çok kötüyüm sanırım yaa geldiler bana
noldu kız yanık yayla :D

offf çok feci nerde yapmışlar bunu yavrummm geçmiş olsun baya bi toto üstüne oturamaz kıyamam ya hayvan bu ebelerde doktorlarda

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bi arkadas c.tesi aksam bizi çaya davet etti.. şükür birinin aklına geldik.. rabbena hep bana modunda herkes..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
bizde böle dantelli satenli süslü bir gecelikle lohusa tacınıda takarsın 2 direm bi çekirdek süslenim yatağın üstünde kukuman kuşumuyudu heh onun gibi oturursunn gelen geçen bebeğe bakar seni kutlar takısını takar gider içerde oturur sende orda öle kakara kikiri oturursun sonra anan kayınvlaliden filande evde hizmet görür pilav tavuk ayran dağıtılır şerbet verilir bebek şekeride dağıtılır ohh bi yandan hep mevlüt okunur kimse konuşmaz herkes dinler sonra kuran okuyan teyzeye bebeği gönderirsin sallar filan bişiler yapar bunun manasını bilmiyorum ama bebek elden ele dolaşır sana geri gelir sonra sen o kokoş halinle kalkar herkesi öpersin yoksa onun gibi bişi işte öle oluyo sonra 1 saaaaaaat oturulur herkes dağılışı verir ... biizm adetler buuu gerçi benim adam çorumlu ama onlarda adet yok sevmedim ben bebeğimi trakya kırması yapayım dedim -rgulu

hımmmmm güsemişşşş
ama ben 40 günde zayıflayamamki saten bende iğrenç durur yaaa
zaten eşimin tarafı bi garip böle şeyler görmemiştir onlar
yapsam apışıp kalırlar herhalde:)
zaten annemde bilmio böle şeyleri beni deli ediyo adetlerimizi hiç bilmiom ben

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar