waaw dünyanın 8. harikası.. gözlerim kamaştı
Daha başka istediklerimi de gösteriim mi
waaw dünyanın 8. harikası.. gözlerim kamaştı
Daha başka istediklerimi de gösteriim mi
benim sıkıntım akşamkı derbiden biraz da. öfff. derbilerde hep böyle gerilirim.
ve hep sonunda sinirden ağlarım. eheheheh
Bi 70lik hoşbeş aç kız iyi gelir
nayırrrrrrrrrrrrr ben kayserili değilimmm olmıcamda yaaaaa
peki cnmm sizde ne adetler varrr
trakyalı tarafında ama...
Bi 70lik hoşbeş aç kız iyi gelir

. ay ben çok kötüyüm sanırım yaa geldiler bana
ay ben çok kötüyüm sanırım yaa geldiler bana
şimdi bı haber aldım. bi arkadaşın arkadaşı doğum yapmış kesıyı dikine atmış sanırım doktoru kızın makata kadar yırtılmış şeyi yaaaaaaaaaaaa.
tam bi gerzek tam. kesin dikine ya kesin.
noldu kız yanık yaylaay ben çok kötüyüm sanırım yaa geldiler bana
şimdi bı haber aldım. bi arkadaşın arkadaşı doğum yapmış kesıyı dikine atmış sanırım doktoru kızın makata kadar yırtılmış şeyi yaaaaaaaaaaaa.
tam bi gerzek tam. kesin dikine ya kesin.
Noldu kız hayırdır, bana da geldi bişiler afakan mı ne öyle birşey.
Yaladım o hamburgeri ben artık yiyemezsiniz canınız çekmez
yanık yayla ne la
coştummmmmmm yineee dalganıyorumm bennnn akşammm olsunnnn sabahhlarrr olmasınnnn hobaaaaaaaaaaa
bizde böle dantelli satenli süslü bir gecelikle lohusa tacınıda takarsın 2 direm bi çekirdek süslenim yatağın üstünde kukuman kuşumuyudu heh onun gibi oturursunn gelen geçen bebeğe bakar seni kutlar takısını takar gider içerde oturur sende orda öle kakara kikiri oturursun sonra anan kayınvlaliden filande evde hizmet görür pilav tavuk ayran dağıtılır şerbet verilir bebek şekeride dağıtılır ohh bi yandan hep mevlüt okunur kimse konuşmaz herkes dinler sonra kuran okuyan teyzeye bebeği gönderirsin sallar filan bişiler yapar bunun manasını bilmiyorum ama bebek elden ele dolaşır sana geri gelir sonra sen o kokoş halinle kalkar herkesi öpersin yoksa onun gibi bişi işte öle oluyo sonra 1 saaaaaaat oturulur herkes dağılışı verir ... biizm adetler buuu gerçi benim adam çorumlu ama onlarda adet yok sevmedim ben bebeğimi trakya kırması yapayım dedim -rgulu
coştummmmmmm yineee dalganıyorumm bennnn akşammm olsunnnn sabahhlarrr olmasınnnn hobaaaaaaaaaaa