2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kuku dediniz yemeğe gidemedim haaaaa:Dben gidiyom yemeğeeee
afiyet olsun balım
Afiyet olsun balım.

Canım seni anlıyorum :( Allah yardımcın olsun, sen de dediğin gibi yaparsın artık madem izin vermiyor.Zaten az kaldı.Çatı muayenesi 37,38 de yapılıyor sanırım.

Hahahahah :D Doğru didin kız :D

Güzelim ikisinin benzerliği var demedim ki, erkekler yaptıkları işte daha nazik ve özenliler bunu demeye getirdim.

şöleki dediğini şöle sölim erkekler kadınlarla ilgili yaptıkları işte daha nazik ve kibarar daha özenliler bir kadında aynı şekilde erkeklerde aynı şekilde bu böyle bende biliyorum bebişim ama dediğim gbi bana kızmayın lütfennn

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bak şimdi kuku muku dediniz aklıma getirdiniz.ben hep merak etmişimdir.bu jinekoloğ doktor amcalar yıllarca her gün aynı seyi gör gör bıkıyolarmıdır acaba.aslında demek istediğim eşlerinin kine organ gözüylemi kuku gözüylemi bakıyolardır acep:nanik: bi kuzenim var jinekolog ama ona soramam ki.evlensede karısına sorsam:sila::vecihi:

ne sapıksın aklına neler geliyor ben ilk o çatala çıktığımda doktorum genç yakuşuklu bir adamdı ben elimle kapattım kukuyu oda bakın bu benim işim elini göstererek ha eliniz ha orası benim için aynı şey demişti karısınadamı böyle demişte kandırmıştı acaba:dislek:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sana kolay gelsin canım ben bundan sonra misafir kabul etmicem dün çok yoruldum gecede uyuyamadım ayaklarım çok fena şişdi eşimde artık ye iç dinlen evdende dışarı çıkma dedi acıdı halime

saol canımm..valla bende cok gönüllü değildim bu kadar kalabalığa ama ısrarlara dayanamadım.gün benimki bide.dedim ilk alayım cıksın sonra iyi olursam giderim yoksam otururum evimde.zaten bizim sitede hepsi.en cok carsı pazar işi gözümde büyüdü.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşş hatırlıyorum insan bilmeyince napsınn bende ilk muayenemde nur içeri gelcek ben çatala yattım ama elim perde gidi kukumun önünde yerlere yattı kadın gülmekten :D devlet hastanesinde bağırıp çağırmalarını beklerken 60 yaşında vardı kadın saçımı okşadı evladım çekinme kuzum ben sana bakmıycam utanma die die etti muayenesini

Ben de bu gebeliğimin başında detaylı transvajinal usg'ye girmiştim.Radyolog bayandı.Çok kibardı, hiç acıtmıcam tatlım, sakin ol sen şimdi bebeğim, korkmana gerek yok herşey yolunda filan dediydi sağolsun,moral olmuştu epey.

bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..

Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..

Canım üüzüldüm vallahi.Artık son zamanlardasın azıcık alttan alıvereylerdi keşke, biraz anlayış gösterselerdi.
İnşallah doğumla birlikte anlaşmazlıklarınız da biter, gönlüne göre olur herşey...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
afiyet olsun balım

şöleki dediğini şöle sölim erkekler kadınlarla ilgili yaptıkları işte daha nazik ve kibarar daha özenliler bir kadında aynı şekilde erkeklerde aynı şekilde bu böyle bende biliyorum bebişim ama dediğim gbi bana kızmayın lütfennn

Yok tatluş niye kızalım seninkisi fobi, onları aşmak zordur, kendini kimde rahat hissediyorsan ona gidicen tabisi :foto:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ne sapıksın aklına neler geliyor ben ilk o çatala çıktığımda doktorum genç yakuşuklu bir adamdı ben elimle kapattım kukuyu oda bakın bu benim işim elini göstererek ha eliniz ha orası benim için aynı şey demişti karısınadamı böyle demişte kandırmıştı acaba:dislek:

muhahaha kız niye sapık olim bee.merak benimki.şimdi kadın bi organ olarak görebiler ama erkek ne bilim işte kuku işte sonucta.güzeli var,burusmusu,yamulmusu,sarkmışı,kıllısı kırpıklısı hepsi var bacım.yani hepsine organ gözüyle bakıp aksam eve gidince ne düşünüyodur diye merak etmişimdir hep..:nanik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
muhahaha kız niye sapık olim bee.merak benimki.şimdi kadın bi organ olarak görebiler ama erkek ne bilim işte kuku işte sonucta.güzeli var,burusmusu,yamulmusu,sarkmışı,kıllısı kırpıklısı hepsi var bacım.yani hepsine organ gözüyle bakıp aksam eve gidince ne düşünüyodur diye merak etmişimdir hep..:nanik:

Bakmadan yapıyordur nazom amuahahaha :D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok iğrençsin öhhhhhh:bayil:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben de bu gebeliğimin başında detaylı transvajinal usg'ye girmiştim.Radyolog bayandı.Çok kibardı, hiç acıtmıcam tatlım, sakin ol sen şimdi bebeğim, korkmana gerek yok herşey yolunda filan dediydi sağolsun,moral olmuştu epey.

Canım üüzüldüm vallahi.Artık son zamanlardasın azıcık alttan alıvereylerdi keşke, biraz anlayış gösterselerdi.
İnşallah doğumla birlikte anlaşmazlıklarınız da biter, gönlüne göre olur herşey...

insallah bblau'm.. :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hahahaha :D nazo süpermiş düşüncen dediğin gibi adam bence cinsel hayattan soğumuştur gibime geliyoo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Bakmadan yapıyordur nazom amuahahaha :D:D
hahahaa valla iyiki kocam cinekolog değil.yoksam ben kesin takıntı yapardım.la bugun kaç tane gördü,kaçı cok estetik görünüyodu diyeee..:zuzu:

çok iğrençsin öhhhhhh:bayil:

neye iğrencim alla alla yaa..gercek bunlarr..hepsi anasından yeni doğmuş gibi mi sen düşün.vicdanına bırakıyorum bu soruyu layla hanım.. gidiom benn siz düşünün.çarşı pazar görüp gelicem mucuksss

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bblau, aslı canlarım esimle sorunlar yasıyoruz. Artık esikisi gibi anlasamıyoruz. Zaten kaynanamlarlayım biliyosunuz. Kayınpederimle kavga ettim 1 haftadır konusmuyorum onunla da. Cok sıkıldım daraldım bunaldım anlayacagınız..

Azelyacım biliyorsun ki esim doktor konusunda sıkıntı yaratıyor bana. Gerci son zamanlarda goturur herhalde dogum yapmadan once. Ben gene elime para gectiginde gider gorurum oglumu doguma kadar. Catı muayenesini de sizden ogrenir ona gore gider yaptırırım zaten. İcimde hic heves kalmadı biliyo musun bir an once su 50 gun gecse de dogursam diye bakıyorum artık..

okurken böyle şeylerin gerçek olamayacak kadar kötü olduğunu düşünüyorum
gerçekten böyle şeyler yaşanıyor çok üzüldüm canım gerçekten durumun için
Allah sabır versin ve yardımcın olsun gerçekten
sürekli mi kaynananlarla oturcaksınız?
kaynananlarla oturmasanız eşinin davranışları yine sence böyle mi olur
bi muayene kaç para ki götürmüyo, yada devlete götürsün çok sinir oldum gerçekten
bazen çok saçma şeylere alındığımı ve sinirlendiğimi düşündüm şu an

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ben de kadın doktor severim.. utarnırım heralde erkek olsa.. zaten ben hoşlaşsam bile eşim topuğumdan vurur beni:eek:ys:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
okurken böyle şeylerin gerçek olamayacak kadar kötü olduğunu düşünüyorum
gerçekten böyle şeyler yaşanıyor çok üzüldüm canım gerçekten durumun için
Allah sabır versin ve yardımcın olsun gerçekten
sürekli mi kaynananlarla oturcaksınız?
kaynananlarla oturmasanız eşinin davranışları yine sence böyle mi olur
bi muayene kaç para ki götürmüyo, yada devlete götürsün çok sinir oldum gerçekten
bazen çok saçma şeylere alındığımı ve sinirlendiğimi düşündüm şu an

Devlete de götürmüyor, gitmesine arıza çıkarıyordu bildiğim kadarıyla.
Kızı başından beri her doktor zamanı stres ettiler.
Ailesi de çok karışıyor eşinin.Doktor konusunda eşinin katı fikirli olmasının en büyük sebebi annesi, kardeşi galiba.
Benim yorumum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben de kadın doktor severim.. utarnırım heralde erkek olsa.. zaten ben hoşlaşsam bile eşim topuğumdan vurur beni:eek:ys:

her kadının eşi aynı şekilde düşünüyodur buna eminim benim eşimde istemiyo fakat eşimden ziyade bi lafı vardır çaresiz birşeyin olur aa şurda iyi bir hekim var erkek ama o bilir onu iyilerştiri gibi bişi derse eyvallah sonuçta hepsi kadın doğumcu yani kadın varken neden erkek olsunki kuzum der hep o istese benim ayaklarım gitmez ki zaten töbeler olsunn müyendis erkek diyince ayaklarım titiriyo

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam hatunlarrr napisinizz:D dün yine alışwerişin dibine wurdumm:D 5,6 parça şey aldım 500 lira para werdimm ama içime sindi...dün de kardeşimle lohusa tacı yapımına başladık::D walla seri üretime geçicemm ...daha süslenmemiş kaba taslak halini eklioum.. yaa ekleyemed,m yaa biri yardım etsinn:(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

canım seninki de nerde çokluk orda bo..luk meselesi.. takma bence..
benim bi ablam da kaynanasıyla oturuyordu ayrı eve çıktılar da ablam normal moduna döndü...insallah en yakın zamanda eşinle ayrı eve çıkarsın da rahat edersin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar