alla alla benim de odam özel olacak. tv'ım var buzdolabım var banyom var...
bana başka şeylerle gel azom... başka:?
ben sana soyliyim mi baska sey
bu kadar yani baska extrası oldugnuu bilmiyom
Sağol kuzuşumBeni gaza getirme alırım gözümü karartıp
ben sana soyliyim mi baska seyarkadasım yapmıstı ozelde dogum bebek dogunca lohusa serbeti yapıp termosa koyup getirmisler gelenlerine ikram etsinler diye
![]()
ben sana soyliyim mi baska seyarkadasım yapmıstı ozelde dogum bebek dogunca lohusa serbeti yapıp termosa koyup getirmisler gelenlerine ikram etsinler diye
![]()
Oh kız içim rahatladı tek kazıklanan ben diilim hamdolsun
Hangi hastane seninki?
Ben aslında Eskişehirde doğurmayı da düşündüm bi arada, annem orda ya.
Eskişehir Acıbadem hastanesi ssk anlaşmalı olan 2 acıbademden biriymiş bizim arkadaş 450 tl'ye sezeryan oldu orda epiduralli
heee çok şekerdir kendisi:deli::deli:
yapar sonra herkese övünerek anlatır aslıyı ben doğurttuma kadar olayı götürür huyunu biliyom ya neyse genede bişey demedim işte hee dedik kocamın hatrına
hadi yuhhh artık nasıl hizmetmiş ooo
Aman versin de konuşsun kız aslı
Bi de personelin tavrı biraz farklıdır.
Devlette doğum yapan bi arkadaşım ebelerin, hemşirenin filan biraz kaba ve sert olduklarını söylemişti.
he walla kendim gordum yani oha dedim onu da dusunmusler valla o kadar kazıklıyoz bari bide serbet yapalım dediler heralde
yavrum özelde 2000tlye bi bebek doğurana bir bedava promosyon var ondanben kadın doğum hast. doğuracam da o yüzden sordum. özelde napıyolar mesela ekstra?
kızz hayatım sen bi araştır bak çapada bilmediğin şeyleri diyim sana doğum fiyatları ucuz ama gecelik fiyat biçiyolar ekstra onuda sokuşturuyolar bilgin olsun aman dikkat et altay bey hele ekstra bişi çıkartmayın başıma deespinal sezeryan ve epidural normal 500 tl.
normal 400 tl.
6-9 ay ve 3-4 yaş kalmış beğendiklerimde
6-9 ay yaza geliyo 3-4 yaşa kadar da giydirene kadar çatlarım
aferin kız görümcene bende düşünmüyorum şimdilik her sene tazmnat parasını peşin veriyo babacıpım sağolsun aldığım parayı doğum parası ayırcamyook kııızzz görümcem şeyettiriyo parayı o verecek maaşından düşecekmiş anlaşmışbende duyunca sevindirik oldum en azından doğum parasını düşünmeyecem
Sağol canım cevabın için, istanbul ile burası baya farkediyor demek.1250 epidural normal, 1500 epidural sezeryan.
ben kadın doğum hast. doğuracam da o yüzden sordum. özelde napıyolar mesela ekstra?
uffff sen nerde doğurcan cnm ?
mimar olana doğum bedavaymış ondandır
benim normal 600 sezoş 900 hastanemde kızlarr
özelde yaparsan dogumunu ne sekilde yaparsan yap istedigin doktorun giriyo doguma, ama devlet hastanesindeysen orda bi doktorun olsa bile o gun ancak nobetci doktor oysa giriyomus doguma degilse hangi kadın dogum doktoru nobetciyse varsa o gun o giriyomus..sen tutturamıyon yani illa benimki olsun diye..ha sezeryan olcak olursan doktorun sana zaten orda oldugu gune randevu verir o gun gider dogurursun..ben boyle biliyomys:
doğumdan sonra dansöz oynatıyolar mı bi kere ondan haber ver? sonracıgıma bebek şekerleri falan hastaneden mi? 1 senelik bez masrafı???
dediğin gibi o kadar para ver bide sancımı çeken yok.. personel çekse sancımı mesela..Sağol kuzuşumBeni gaza getirme alırım gözümü karartıp
![]()
Oyyy o kadar sancı çek 2000 ver off anam![]()
Yok kız 1,250 normal 1500 sezeryan![]()
Çok iyi ama ya neden o kadan azçok kıskandım.
Ohh görümceye gel ne de şeker
bu verdiğim rakamlar indirimli hali düşün.. geçen kızımın ultrason kağıdında yazıyordu ya adım bile vardı ya neyse.... sema hastanesi.. pahalı dimi ya..
ben de450 ye eskşehirde mi doğursamky:
ky:ne de olsa senin annen orda
ni demek şekerim.. senin fiyat özel hastaneye göre gayet iyi bence..
Canım benim özeli istemem doğum fobimin olması hala aklıma pek getirmemeye çalışıyorum.. en sağlıklısı normal doğum o zaman epidural olsun istedim.. o yüzden de bayılacam o kadar parayı.
canım medical park bahçelievlerde yapıcam doğumu.. senin fiyat iyiymiş canım senin hastane hangisi
bütün özellerde geçerli değil canım o. Bazı özellerde gece hangi dr. nobetçiyse o yaptırıyor doğumu.. o yüzden konuşmak lazım drla giricek misiniz doğuma diye..
ni demek şekerim.. senin fiyat özel hastaneye göre gayet iyi bence..
Canım benim özeli istemem doğum fobimin olması hala aklıma pek getirmemeye çalışıyorum.. en sağlıklısı normal doğum o zaman epidural olsun istedim.. o yüzden de bayılacam o kadar parayı.
canım medical park bahçelievlerde yapıcam doğumu.. senin fiyat iyiymiş canım senin hastane hangisi
bütün özellerde geçerli değil canım o. Bazı özellerde gece hangi dr. nobetçiyse o yaptırıyor doğumu.. o yüzden konuşmak lazım drla giricek misiniz doğuma diye..
bencede ondan olabilir şerbet fiyatını hastane parasından haylice çıkartıyordur benede canımmm