2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
alla alla benim de odam özel olacak. tv'ım var buzdolabım var banyom var...

bana başka şeylerle gel azom... başka:?

ben sana soyliyim mi baska sey :D arkadasım yapmıstı ozelde dogum bebek dogunca lohusa serbeti yapıp termosa koyup getirmisler gelenlerine ikram etsinler diye :cokkomik:
bu kadar yani baska extrası oldugnuu bilmiyom

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
heee çok şekerdir kendisi:deli::deli:
yapar sonra herkese övünerek anlatır aslıyı ben doğurttuma kadar olayı götürür huyunu biliyom ya neyse genede bişey demedim işte hee dedik kocamın hatrına

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben sana soyliyim mi baska sey :D arkadasım yapmıstı ozelde dogum bebek dogunca lohusa serbeti yapıp termosa koyup getirmisler gelenlerine ikram etsinler diye :cokkomik:
bu kadar yani baska extrası oldugnuu bilmiyom

Bi de personelin tavrı biraz farklıdır.
Devlette doğum yapan bi arkadaşım ebelerin, hemşirenin filan biraz kaba ve sert olduklarını söylemişti.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Oh kız içim rahatladı tek kazıklanan ben diilim hamdolsun :D
Hangi hastane seninki?

Ben aslında Eskişehirde doğurmayı da düşündüm bi arada, annem orda ya.
Eskişehir Acıbadem hastanesi ssk anlaşmalı olan 2 acıbademden biriymiş bizim arkadaş 450 tl'ye sezeryan oldu orda epiduralli :D

bu verdiğim rakamlar indirimli hali düşün.. geçen kızımın ultrason kağıdında yazıyordu ya adım bile vardı ya neyse.... sema hastanesi.. pahalı dimi ya..
ben de450 ye eskşehirde mi doğursam:eek:ky::eek:ky:ne de olsa senin annen orda:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
doğumdan sonra dansöz oynatıyolar mı bi kere ondan haber ver? sonracıgıma bebek şekerleri falan hastaneden mi? 1 senelik bez masrafı???

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bi de personelin tavrı biraz farklıdır.
Devlette doğum yapan bi arkadaşım ebelerin, hemşirenin filan biraz kaba ve sert olduklarını söylemişti.

evet dogru soyluyosun ozel hastane personeli oyle her canı istediginde bagırp cagıramaz kimseye koyarlar kapının onune walla tabi o bakımdan da farklı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kadın doğum hast. doğuracam da o yüzden sordum. özelde napıyolar mesela ekstra?
yavrum özelde 2000tlye bi bebek doğurana bir bedava promosyon var ondan :D kız kuş konduruyolar heralde kukuya ne bilim analamadım bana göre hiçbir farkı yok tamamen lüks odalardan kaynaklanıyor...
spinal sezeryan ve epidural normal 500 tl.
normal 400 tl.

6-9 ay ve 3-4 yaş kalmış beğendiklerimde
6-9 ay yaza geliyo 3-4 yaşa kadar da giydirene kadar çatlarım :D
kızz hayatım sen bi araştır bak çapada bilmediğin şeyleri diyim sana doğum fiyatları ucuz ama gecelik fiyat biçiyolar ekstra onuda sokuşturuyolar bilgin olsun aman dikkat et altay bey hele ekstra bişi çıkartmayın başıma dee
yook kııızzz görümcem şeyettiriyo parayı o verecek maaşından düşecekmiş anlaşmış:D:Dbende duyunca sevindirik oldum en azından doğum parasını düşünmeyecem
aferin kız görümcene bende düşünmüyorum şimdilik her sene tazmnat parasını peşin veriyo babacıpım sağolsun aldığım parayı doğum parası ayırcam :D
alla alla benim de odam özel olacak. tv'ım var buzdolabım var banyom var...

bana başka şeylerle gel azom... başka:?

kukuya kuş konduruyolar orayı süslüyolar taklum ondan :D

Tepki
56
Sağol canım cevabın için, istanbul ile burası baya farkediyor demek.1250 epidural normal, 1500 epidural sezeryan.

ni demek şekerim.. senin fiyat özel hastaneye göre gayet iyi bence..

ben kadın doğum hast. doğuracam da o yüzden sordum. özelde napıyolar mesela ekstra?

Canım benim özeli istemem doğum fobimin olması hala aklıma pek getirmemeye çalışıyorum.. en sağlıklısı normal doğum o zaman epidural olsun istedim.. o yüzden de bayılacam o kadar parayı.

uffff sen nerde doğurcan cnm ?
mimar olana doğum bedavaymış ondandır :D
benim normal 600 sezoş 900 hastanemde kızlarr

canım medical park bahçelievlerde yapıcam doğumu.. senin fiyat iyiymiş canım senin hastane hangisi

özelde yaparsan dogumunu ne sekilde yaparsan yap istedigin doktorun giriyo doguma, ama devlet hastanesindeysen orda bi doktorun olsa bile o gun ancak nobetci doktor oysa giriyomus doguma degilse hangi kadın dogum doktoru nobetciyse varsa o gun o giriyomus..sen tutturamıyon yani illa benimki olsun diye..ha sezeryan olcak olursan doktorun sana zaten orda oldugu gune randevu verir o gun gider dogurursun..ben boyle biliyom :eek:ys:

bütün özellerde geçerli değil canım o. Bazı özellerde gece hangi dr. nobetçiyse o yaptırıyor doğumu.. o yüzden konuşmak lazım drla giricek misiniz doğuma diye..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
doğumdan sonra dansöz oynatıyolar mı bi kere ondan haber ver? sonracıgıma bebek şekerleri falan hastaneden mi? 1 senelik bez masrafı???

aman yok bee...sanki onceden ozel hastane mi vardı insanlar evde koyde falan doguruyodu tamam simdi imkan var ama ozel hastaneler illa ki daha iyi diye bisey yok..benim doktorum devlet hast. doktoru ama iste sen dogurcagında orda bulunamam ben ozelden bana gelsen bile dogurtamam yasak dedi tam gun yasasından dolayı o yuzden onun anlasmalı oldugu ozelde yapcam bende ama o gelebilcek olsaydı bende devlet hastanesinde yapardım

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sağol kuzuşum :D Beni gaza getirme alırım gözümü karartıp :D

Oyyy o kadar sancı çek 2000 ver off anam :D

Yok kız 1,250 normal 1500 sezeryan :D

Çok iyi ama ya neden o kadan azçok kıskandım.

Ohh görümceye gel ne de şeker :D
dediğin gibi o kadar para ver bide sancımı çeken yok.. personel çekse sancımı mesela..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu verdiğim rakamlar indirimli hali düşün.. geçen kızımın ultrason kağıdında yazıyordu ya adım bile vardı ya neyse.... sema hastanesi.. pahalı dimi ya..
ben de450 ye eskşehirde mi doğursam:eek:ky::eek:ky:ne de olsa senin annen orda:)

Doğur kız annem gelir sana bakmaya, ama benden önce yada sonra doğur doğumda bana gelcek :nanik::nanik:
Sema hastanesiydi doğru...Ben de bi ara oraya mı gitsem diyodum da,doktor ararken sonra kendi doktorumu buldum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Canım benim özeli istemem doğum fobimin olması hala aklıma pek getirmemeye çalışıyorum.. en sağlıklısı normal doğum o zaman epidural olsun istedim.. o yüzden de bayılacam o kadar parayı.

canım medical park bahçelievlerde yapıcam doğumu.. senin fiyat iyiymiş canım senin hastane hangisi

bütün özellerde geçerli değil canım o. Bazı özellerde gece hangi dr. nobetçiyse o yaptırıyor doğumu.. o yüzden konuşmak lazım drla giricek misiniz doğuma diye..

zaten bana doktor soyledi anlasmalı oldugu ozel hastanede dogum yapmak istersem ne zaman olursa olsun girebilcegini soyledi sabah da olsa aksam da olsa normal de olsa sezeryanda olsa girerim dedi ama hastanede yapcam dersen sen doguma gittiginde handi doktor varsa o girer dedi ben mudahale edemem dedi,,hatta dogumun normal olursa doktor bile girmio ebeler dogurtuyo mudahale edilcek bi durum olursa doktor geliyo dedi..bende o zaman ozelde yapayım dedim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

yakın doğurcakmışız benimkide zeytinburnunda avrasya hospital

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar