2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leaderim; aynen öyle dedi doktııırrr amcam. bebiş iri sezoş yolları taştan gel bana bazı bazı dedi.

bakalım. burda bi kadın dr. hastaneden ayrılarak özel açmış kendine. ona gıdecem bi. o da iri derse bakıcaz bi çaresine. yavrumu da dıyete sokacam kendım gibi:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doğru diyorsun yaa okadar ay tedbirli davran şurda az bişey kalmış dikkat etme boşver bacı sen beni dinleme kızdım bak şimdi kendime kötü aslı kaka aslı:(:(:(:(

Aslında hafiften de suçluluk duymuyo değilim aslıcım ya.
2-3 haftadır pek sallamıyorum ya diyet filan.
Yani öyle deli gibi saldırmış olmasam da hamur işi de yedim, tatlı da yedim,kızartma da,cips de…
Miktarı az da olsa.Ona bile vicdan azabı duyuyorum…

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anladım tubişim hepimizde var o yoğunluk ama muhasebe daha ayrı tabi canım yaa kıyamam sana:(
aaa süper canım güle güle kullan inşallah oğluşta sende içine sindiyse dahada güzel:)
yoruluyorum fazlaca güselim yaa beynim vucudum bilmem ne motivasyonum yok kaç gündür halimden bezmiş gibi kolumu kaldırasım yok
çok güseller oğlumun takım balıklı(akvaryum) beyaz üzerine acık mavili battaniyesindeki balıklar böle 3 boyutlu sallanan bir dikim bayıldım benimkilerde güsel net sitesi yok ekleyemedim ama çok hoş

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gördüm bacım görüyorummm sonradan çok ciciler dün bir alışveriş sitesinde gördüm ama okadar çok siteye bakıyomki hatırlayamadım kuşum yaaaa:):)ama çok ciciler aldınmı şahine?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leaderim; aynen öyle dedi doktııırrr amcam. bebiş iri sezoş yolları taştan gel bana bazı bazı dedi.

bakalım. burda bi kadın dr. hastaneden ayrılarak özel açmış kendine. ona gıdecem bi. o da iri derse bakıcaz bi çaresine. yavrumu da dıyete sokacam kendım gibi:)

doğum ücretleri pahalı olur gökçem ama git bi muayene ol en azından kuşum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yoruluyorum fazlaca güselim yaa beynim vucudum bilmem ne motivasyonum yok kaç gündür halimden bezmiş gibi kolumu kaldırasım yok
çok güseller oğlumun takım balıklı(akvaryum) beyaz üzerine acık mavili battaniyesindeki balıklar böle 3 boyutlu sallanan bir dikim bayıldım benimkilerde güsel net sitesi yok ekleyemedim ama çok hoş

dönem dönem banada oluyor o canım normaldir yanii fazla sıkıntı yapma yeterki kendineee bacım..ayyy balıklımı tahmin edebiliyorum çok güzeldir kesinnn

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yani öyle deli gibi saldırmış olmasam da hamur işi de yedim, tatlı da yedim,kızartma da,cips de…

ayy kıyamam yavruş yaaaa az kaldı doğurunca saldır hepsine doya doya yeeee ohhh misler gibi:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar masallah masalahha bu ne yaa 43 kişi :panter:

Günaydın canım.

Hadi ya...Epiduralsiz normal çok fazlaymış 2300.

Fazla azoşum evet maalesef. Ama şöyle bi durum var, benim doktorum seçtiğim hastaneye dışardan gelcek ya,bu anlaşmalı fiyatı, kendi ücreti de içinde, ama başka yerde doğum yapsam (sormadım ama) en az alsa 1000-1500 TL alır sadece kendisi.
E İstanbuldaki hastaneler de malum, zaten dışarıdan doktor getirirsen SSK’dan faydalanamıyosun. Var 700TL’ye filan bi hastane ama sicili pek iyi değil. (Tsh tahlilimi bile doğru yapamadılar ya)+Doktora ücret vericem tabi. Ki o bile olsa 2200 filan zaten olcak.
E benim yenidoğan yoğun bakımlı bi hastanede doğurmam da lazım, diyabetikim ya. Böyle bi hastane, biraz otelcilik hizmetleri de ortalama/ortalamanın üzeriyse zaten 2000ler civarında.+ bi de doktorun ücreti olacak.
En iyi ihtimal hasan kasap hepsi bi hesap olacak. Ya da daha fazla. Madem bu civarlar ücret ödicem,bari doktorumun personelini tanıdığı, daha önce çalıştığı hastanede doğum yapayım, organizasyonumu filan kolayca ayarlasın diyorum ben de…

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bugün nedense bi moralim bozuk. Ama neden olduğunu hatırlayamıyorum :acep:
Rüyamda mı kötü bişey gördüm, bişeye mi kızmıştım dünden, nolduydu yaaaa

benim de aynen canım sıkkın, hava da yağmurlu, böyle bakıp bakıp ağlayasım var bugün....
:(

Çok güzel tatlım güle güle kullan..

Günaydın kızlar..Doğumunuz kaça patlıcak yaklaşık olarak ne kadar ödeyeceksiniz?

benim de özel hastane ama 1000 civarı diye biliyorum, kesin olarak sormadım, geçen yıl 750 falanmış. sezeryan normal aynı fiyat.

hepiniz özelde mi doğuruyorsunuz?

özel ama hastanenin kendi doktoru olduğu için hesaplı sanırım benimki okuduklarıma bakılırsa.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
teşekkür ederim canım..
azelyam benimde epidural normal ve epidural sezaryan fiyatı aynı 2200..

Sağol canım cevabın için, istanbul ile burası baya farkediyor demek.1250 epidural normal, 1500 epidural sezeryan.

Günaydın canım.

Fazla azoşum evet maalesef. Ama şöyle bi durum var, benim doktorum seçtiğim hastaneye dışardan gelcek ya,bu anlaşmalı fiyatı, kendi ücreti de içinde, ama başka yerde doğum yapsam (sormadım ama) en az alsa 1000-1500 TL alır sadece kendisi.
E İstanbuldaki hastaneler de malum, zaten dışarıdan doktor getirirsen SSK’dan faydalanamıyosun. Var 700TL’ye filan bi hastane ama sicili pek iyi değil. (Tsh tahlilimi bile doğru yapamadılar ya)+Doktora ücret vericem tabi. Ki o bile olsa 2200 filan zaten olcak.
E benim yenidoğan yoğun bakımlı bi hastanede doğurmam da lazım, diyabetikim ya. Böyle bi hastane, biraz otelcilik hizmetleri de ortalama/ortalamanın üzeriyse zaten 2000ler civarında.+ bi de doktorun ücreti olacak.
En iyi ihtimal hasan kasap hepsi bi hesap olacak. Ya da daha fazla. Madem bu civarlar ücret ödicem,bari doktorumun personelini tanıdığı, daha önce çalıştığı hastanede doğum yapayım, organizasyonumu filan kolayca ayarlasın diyorum ben de…

Allah yardımcımız olsun babuş..
Kargom geldi memiş kremim :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bence olacaksa sen yemeden de olur.. ben hamilelikte bunu anladım.. çok takma kafana.. bundan sonra dikkat edersin olur biter..
kızlar noldu bana ya.. bugün aşırı pozitifim:kupa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar