2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Dün akşam bir aile dostumuzun kızını aradım, hamileydi son günlerindeydi...Doğum yapmış hastaneden çıkmış.
4,200 gram yada 4,300 gram dedi bebek için tam hatırlayamadım şimdi...Hem de 2 hafta erken almışlar bebeği, maşallah dedim miyadını bekleyeydin 6 aylık doğurcaktın heralde :D
Ama gestasyonel diyabetti,insülin kullanıyodu, bebek doğunca bebeğin şekeri düşmüş (hipoglisemi) ve yoğun bakıma almışlar 2 gün yoğun bakımda kalmış...Şimdi iyiymiş.
Korktum ben de valla.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın hatunlar ben hızlıca kahvaltımı yapıp geliyorum daha geçmişe bakamadım az sonra görüşürüzzz:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dün akşam bir aile dostumuzun kızını aradım, hamileydi son günlerindeydi...Doğum yapmış hastaneden çıkmış.
4,200 gram yada 4,300 gram dedi bebek için tam hatırlayamadım şimdi...Hem de 2 hafta erken almışlar bebeği, maşallah dedim miyadını bekleyeydin 6 aylık doğurcaktın heralde :D
Ama gestasyonel diyabetti,insülin kullanıyodu, bebek doğunca bebeğin şekeri düşmüş (hipoglisemi) ve yoğun bakıma almışlar 2 gün yoğun bakımda kalmış...Şimdi iyiymiş.
Korktum ben de valla.

günaydın babuş arkadaşının bebeği için gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah çok şükür iyiymiş yaa kuzucuk rabbim korusun seninkinide tosuncuk doğmuş maşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın babuş arkadaşının bebeği için gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah çok şükür iyiymiş yaa kuzucuk rabbim korusun seninkinide tosuncuk doğmuş maşallah

Günaydın canım, amin amin.Rabbim cümlemize sağlıkla bebeğine kavuşmak nasip etsin.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın canım afiyet olsun...

günaydın tatlışımmm hoşgeldin afiyet olsun

teşekkür ederim şekerler yedimde geldim:)
ayy çok ilerlemiş gene bakamadım çok geçmişe sadece ocak annelerinden biri daha doğurmuş,hayatım,haber vermiş offf bende rüyamda doğuruyordum dün gece gene uykudaymışım altıma yaptığımı düşünüyorum ıslaklıkla uyanıyorum suyum gelmiş kanla karışık hemen fatihi uyandırıyorum diyorum kalk doğuruyorum yazık adam rüyamda bile napacağını bilemiyor nasıl panikledi kuzum benim yaaa:):):)işte öyleeee bizim özet bu kadar:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Korktum ben de valla.

bak dün doktor da bana senin şeker testlerin nasıl çıkmıştı diye sordu. korktum bak şimdi. kız yüksek olmasın benim şeker de?

bi daha mı yaptırsam?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öffff zayıf olsa dert, iri olsa dert.

normal olsa dert, sezeryan olsa dert...

hamileliği boyunca sıfır sorun yaşamış biri var mıdır ki çok merak ettim.

Tepki
56
günaydın şekerler.. trendyoldan pijama takımı aldım kendime nasıl kızlar

Ekli dosyalar

• 56855722741613114_1_org_icon.jpg
    56855722741613114_1_org_icon.jpg
    2,7 KB · Görüntüleme: 67
  • 56855722761613120_1_org_icon.jpg
    56855722761613120_1_org_icon.jpg
    2,9 KB · Görüntüleme: 60

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada geçen netten aldığım battaniye dikdörtgen çıktı :)))

dikdörtgen battaniye mi olur ya:)

:eek:ky::eek:ky:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Korktum ben de valla.

Allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı başımıza

günaydın hatunlar ben hızlıca kahvaltımı yapıp geliyorum daha geçmişe bakamadım az sonra görüşürüzzz:):)

vay anasına arkadaş 08.24'den beri siteye girmeye çalışıyorum.

günaydınlarr...

günaydınn

teşekkür ederim şekerler yedimde geldim:)
ayy çok ilerlemiş gene bakamadım çok geçmişe sadece ocak annelerinden biri daha doğurmuş,hayatım,haber vermiş offf bende rüyamda doğuruyordum dün gece gene uykudaymışım altıma yaptığımı düşünüyorum ıslaklıkla uyanıyorum suyum gelmiş kanla karışık hemen fatihi uyandırıyorum diyorum kalk doğuruyorum yazık adam rüyamda bile napacağını bilemiyor nasıl panikledi kuzum benim yaaa:):):)işte öyleeee bizim özet bu kadar:D

afiyet olsun canım

çok küçük göremiyom ama güle güle kullan

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bana geçen dediklerini hatırla gökçecim..bi insan dünyaya geliyor demiştin..
o zaman dedim bu kız doğru söylüyor..

yok benim derdim bebeğin doğumu falan değil. derdim hamilelik sürecinin 3 etabında da elbet bişeylerle karşılaşmamız.

ilk 3 ay bulantı :)
ikinci dönem testler ve sonuçları
3. son dönem ise ağrılar sızılar

süper.. ya ben güvenemiyorum bedenlere netten. eskiden olsa direk alıyodum da şimdi doğumdan sonra böyle deniz anası gibi olursam ne beden alacağımı bilemem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar