2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
65 oldum derken kaç kilo almış oluyorsun gökçe bana rakamlarla konuşsan..ben 67,5 kilo oldum da :eek:ky::eek:ky:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
öööfff..son bi kac gundur aksamları istahım kacıyo benim yaaa acıkıyom ama yemek yemek istemiyom ayyy basamı donuyom ne..ilk 2 ayki zor zamnalr geri mi gelcek :acep:

gecen benim bulatım olmustu doktorum son ayda hamileliğin basına dönülüyr dedi..basında nasılsan öyle demek istedi heralde...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gecen benim bulatım olmustu doktorum son ayda hamileliğin basına dönülüyr dedi..basında nasılsan öyle demek istedi heralde...

ohoo yandık o zaman yaa gerci ben Allaha sukur bu zamana kadar bi kere bile kusmadan gecirdim ama bulantılarım olmustu..ne guzeldi ya 5.6.7. ay superdi cok rahattı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
azoş, seni aşure demekten men ediyorum artık yaa, aaaaaaaa

Evet ben de men ediyorum :D Aşure aşure dediniz, şöyle güzel, böyle narlı, şöyle ekşi falan, ıslatacam bugün malzemeleri, bu karışıklıkta yarın aşure yapıcam sayenizde :D

bişiy sorduk demiii benim tikkerım neden cıkmıyo ulaaa..sadece yazısı cıkıyo..anlamsız konusmayın ne biçim yer be burası.benle ilgilenin burda tiker yapmaya calısıyoz..

yönetimmm yönetimm nerdesinizz.bu karılar asure deyip romantik sezoş diyip konumu kaynatıyoo.benim didiklerime cvp vermiyolarr..kuzenn kuzennn gel bi öpemm.söleyin cabukk bu tikkerı hangi yolla yapıstırırsam resim cıkacak..

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: İlahi Nazo yaaa :D

doktor bana ameliyatın, ayılman, odaya getirilmen felan hepsi toplam saat didi ama, kandırıyo mu beni o zaman :acep:
İlknurcuum kandırmaz beni ama yapmaz öyle şey bence.

Kaç saat didi bebeeeem? Ben de meraktayım bu hususta...

öööfff..son bi kac gundur aksamları istahım kacıyo benim yaaa acıkıyom ama yemek yemek istemiyom ayyy basamı donuyom ne..ilk 2 ayki zor zamnalr geri mi gelcek :acep:

Ben de aynen bu durumdayım. İştah: sıfır. Tıpkı hamileliğimin ilk başlarındaki gibi canım sadece meyve ve tatlı istiyor. Başka hiçbişey yemek istemiyorum. Zaten son 2,5 haftadır kilo alımım durdu... Tırsmaktayım...

65 oldum derken kaç kilo almış oluyorsun gökçe bana rakamlarla konuşsan..ben 67,5 kilo oldum da :eek:ky::eek:ky:

Hhhhhh ben 73 üm...

GÖKÇECİM; minik meleğin 2,5 kg mı olmuş? 2 hafta önden gitmesi normal tatlım, lütfen moralini bozma... Küçük olmasındansa iri olması önde gitmesi bence daha iyi....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Evet ben de men ediyorum :D Aşure aşure dediniz, şöyle güzel, böyle narlı, şöyle ekşi falan, ıslatacam bugün malzemeleri, bu karışıklıkta yarın aşure yapıcam sayenizde :D

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: İlahi Nazo yaaa :D

Ben de aynen bu durumdayım. İştah: sıfır. Tıpkı hamileliğimin ilk başlarındaki gibi canım sadece meyve ve tatlı istiyor. Başka hiçbişey yemek istemiyorum. Zaten son 2,5 haftadır kilo alımım durdu... Tırsmaktayım...

Hhhhhh ben 73 üm...

GÖKÇECİM; minik meleğin 2,5 kg mı olmuş? 2 hafta önden gitmesi normal tatlım, lütfen moralini bozma... Küçük olmasındansa iri olması önde gitmesi bence daha iyi....

ayyy..ne anlamda tırsmaya basladın bende tırmaya basliyim :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
boyuna göre yine azsın sanırım bi de hamile halin bu:zopa:

yok yok simdi tam oldu yani gobegimi saymazsan tam ideal halim ben boyleydim zaten de iste verince kotu olmustu simdi alıyom Allah'a sukur hamilelik bitince yarısı gidicek ama lohusalıkta ben o gideni de bidaha alırım hhaha istedigim kadar kilo alma hakkım vr yani serbest :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyy..ne anlamda tırsmaya basladın bende tırmaya basliyim :)

Yav ne biliiim son 3 ayda, haftalık normal kilo alımının 500 gr olması gerekiyormuş. Yani benim şuan 74,5 falan olmam gerekiyordu. Ama dediğim gibi 2,5 haftadır kilo alımım durdu... :acep:

boyumu sorma yeterince uzun..yani onceden 55 olup oyle hamile kalsam ii olurdu normal olurdu 55 benim icin ama o sıralarda cok kio vermistim iste 41 le hamile kaldım simdi 55 oldum boyum 170

Niiiiiiiiiiiiii :ilknur: 170 boya 41 kilo muuuu... Abboooooooo.. Kız niddin sen? Ben sene 2000 de 45 kiloydum da çocuk reyonuna yolluyolardı beni kazak pantolan vs için. Tabi o zamanlar sıfır beden diye bişe yoktu... :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayyyy başına dönersek yandıkkkkkkkk

Bir saat dedi bebişim, pardon yazmamışım onu :)

Yav ne biliiim son 3 ayda, haftalık normal kilo alımının 500 gr olması gerekiyormuş. Yani benim şuan 74,5 falan olmam gerekiyordu. Ama dediğim gibi 2,5 haftadır kilo alımım durdu... :acep:

Sanırsam şekerden o.Diyet yapıyoruz ya.
Bende de kilo alımı yavaş.
Son zaman ipin ucunu koyverdim, benim 2. saatleri görmen lazım :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Niiiiiiiiiiiiii :ilknur: 170 boya 41 kilo muuuu... Abboooooooo.. Kız niddin sen? Ben sene 2000 de 45 kiloydum da çocuk reyonuna yolluyolardı beni kazak pantolan vs için. Tabi o zamanlar sıfır beden diye bişe yoktu... :eek:ky:

:kahkaha: yaa evet ben cok fenaydım ya bi turlu alamadım o zamanlarda kilo cok ugrastım bi verdim veris o veris alamadım bidaha o sıralarda bende mango dan 34 beden giyiyodum bi tek :kahkaha: kızımmış benim ilacım demek ki kuzum benim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar