geçmişi yeni okudum bebeğin iyiymiş çook şükür..Az iri olması da Allahın emri be güzelim.. o kadr kilo aldık azı da onların olsun dimi:kahkaha:
he ya sorma. en azından kız ne kilo almışsın diyecek olursa birileri yarısı yavrumun derim
geçmişi yeni okudum bebeğin iyiymiş çook şükür..Az iri olması da Allahın emri be güzelim.. o kadr kilo aldık azı da onların olsun dimi:kahkaha:
65 oldum derken kaç kilo almış oluyorsun gökçe bana rakamlarla konuşsan..ben 67,5 kilo oldum daky:
ky:
öööfff..son bi kac gundur aksamları istahım kacıyo benim yaaa acıkıyom ama yemek yemek istemiyom ayyy basamı donuyom ne..ilk 2 ayki zor zamnalr geri mi gelcek :acep:
gecen benim bulatım olmustu doktorum son ayda hamileliğin basına dönülüyr dedi..basında nasılsan öyle demek istedi heralde...
52-53 ile başladım 65 oldum. ehhehehehe
azoş, seni aşure demekten men ediyorum artık yaa, aaaaaaaa
bişiy sorduk demiii benim tikkerım neden cıkmıyo ulaaa..sadece yazısı cıkıyo..anlamsız konusmayın ne biçim yer be burası.benle ilgilenin burda tiker yapmaya calısıyoz..
yönetimmm yönetimm nerdesinizz.bu karılar asure deyip romantik sezoş diyip konumu kaynatıyoo.benim didiklerime cvp vermiyolarr..kuzenn kuzennn gel bi öpemm.söleyin cabukk bu tikkerı hangi yolla yapıstırırsam resim cıkacak..
doktor bana ameliyatın, ayılman, odaya getirilmen felan hepsi toplam saat didi ama, kandırıyo mu beni o zaman :acep:
İlknurcuum kandırmaz beni ama yapmaz öyle şey bence.
öööfff..son bi kac gundur aksamları istahım kacıyo benim yaaa acıkıyom ama yemek yemek istemiyom ayyy basamı donuyom ne..ilk 2 ayki zor zamnalr geri mi gelcek :acep:
65 oldum derken kaç kilo almış oluyorsun gökçe bana rakamlarla konuşsan..ben 67,5 kilo oldum daky:
ky:
Evet ben de men ediyorumAşure aşure dediniz, şöyle güzel, böyle narlı, şöyle ekşi falan, ıslatacam bugün malzemeleri, bu karışıklıkta yarın aşure yapıcam sayenizde
:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha: İlahi Nazo yaaa
Kaç saat didi bebeeeem? Ben de meraktayım bu hususta...
Ben de aynen bu durumdayım. İştah: sıfır. Tıpkı hamileliğimin ilk başlarındaki gibi canım sadece meyve ve tatlı istiyor. Başka hiçbişey yemek istemiyorum. Zaten son 2,5 haftadır kilo alımım durdu... Tırsmaktayım...
Hhhhhh ben 73 üm...
GÖKÇECİM; minik meleğin 2,5 kg mı olmuş? 2 hafta önden gitmesi normal tatlım, lütfen moralini bozma... Küçük olmasındansa iri olması önde gitmesi bence daha iyi....
heeeyyyt ben 41 kg dım hamile kaldıgımdaaa simdi 55 kg oldumyttt :2: :kahkaha:
41 kg mu:bayil: nasıl yani .. boyun kaç.. 55 iyi cnm ele avuca gelir olmussun:kahkaha:
boyumu sorma yeterince uzun..yani onceden 55 olup oyle hamile kalsam ii olurdu normal olurdu 55 benim icin ama o sıralarda cok kio vermistim iste 41 le hamile kaldım simdi 55 oldum boyum 170
boyuna göre yine azsın sanırım bi de hamile halin bu:zopa:
istedigim kadar kilo alma hakkım vr yani serbest :kahkaha:ayyy..ne anlamda tırsmaya basladın bende tırmaya basliyim
boyumu sorma yeterince uzun..yani onceden 55 olup oyle hamile kalsam ii olurdu normal olurdu 55 benim icin ama o sıralarda cok kio vermistim iste 41 le hamile kaldım simdi 55 oldum boyum 170
kızlar ben namaza geçiyorum..
kızlar ben namaza geçiyorum..
gecen benim bulatım olmustu doktorum son ayda hamileliğin basına dönülüyr dedi..basında nasılsan öyle demek istedi heralde...
Kaç saat didi bebeeeem? Ben de meraktayım bu hususta...
Yav ne biliiim son 3 ayda, haftalık normal kilo alımının 500 gr olması gerekiyormuş. Yani benim şuan 74,5 falan olmam gerekiyordu. Ama dediğim gibi 2,5 haftadır kilo alımım durdu... :acep:
Yav ne biliiim son 3 ayda, haftalık normal kilo alımının 500 gr olması gerekiyormuş. Yani benim şuan 74,5 falan olmam gerekiyordu. Ama dediğim gibi 2,5 haftadır kilo alımım durdu... :acep:
Niiiiiiiiiiiiii :ilknur: 170 boya 41 kilo muuuu... Abboooooooo.. Kız niddin sen? Ben sene 2000 de 45 kiloydum da çocuk reyonuna yolluyolardı beni kazak pantolan vs için. Tabi o zamanlar sıfır beden diye bişe yoktu...ky: