2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimm.. yatıyorumm ama uyuyamıyorumm.. oturuyorum ama rahat edemiyorum.. yiyorum ama doymuyoorum:sinifsinif: asurede cekti cnm bu kadar konusunca.:acep: ama ben 26 sında yapıcem:D yarın misafirr gelcek yaa unutmustum tamamenn. kocişe artık misafir faslını kapatıyorum bak dedim. yarın son yani. offff ütüleri yıgmıstım sözüm onaa simdi mecbur yapıcamm :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar sekerciden aradılar sonundaa.bugun veriyolarmıs kargoya yarın elinizde olur dedi.cok merak ediyorum.bu arada seker sayısını 75 e cıkarttım.cok aç gözlü buldum kendimi..zaten ellerinde sınırlı sayıda varmıs dedim hadi 75 ol.kutular kocamanmıs o yüzden cok yer kaplıyor diye getirtmiyolarmıs.kartı böle bildiğin dosya kağıdına mı basıyolardı yoksam renklimiydi? azosumunkileri hatırlamaya calısıyorum ama getiremedim kartın rengini gözümün önüne.aslında azoş sen onları şu ciciklerin olduğu yerede ekleseydin acar acar bakardık:foto:

Eyi sevindim kız :D Bu arada imzan çok hoşuma gitti, özellikle yazısı :D
Doğru didin ben cicişlere ekliyim onları..
Bu arada işten eve geldim patron geldi sen git eve dedi geldim ben de :D

Tepki
56
Abooo ne diyon o kadar vahim :D Allahım daha yemek adı bilem vermicem üzülüyom yaaa :(

Olsun azom ya sen üzülme ben şimdi iş çıkışı kocişe aldırırım işi ne alsın dimi ama

doktor bana ameliyatın, ayılman, odaya getirilmen felan hepsi toplam saat didi ama, kandırıyo mu beni o zaman :acep:
İlknurcuum kandırmaz beni ama yapmaz öyle şey bence.

blaucum sen karar verdin mi hangi hastanede yapıcağına bir ara araştırma yapıyordun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benn geldimm.. yatıyorumm ama uyuyamıyorumm.. oturuyorum ama rahat edemiyorum.. yiyorum ama doymuyoorum:sinifsinif: asurede cekti cnm bu kadar konusunca.:acep: ama ben 26 sında yapıcem:D yarın misafirr gelcek yaa unutmustum tamamenn. kocişe artık misafir faslını kapatıyorum bak dedim. yarın son yani. offff ütüleri yıgmıstım sözüm onaa simdi mecbur yapıcamm :acep:
al benden de o kadar ecrinimm ütü yapmam lazım ama kaldıramıyorum koca bi yerlerimii..bende cuma yapcam asuremi büyük misafirim var cuma günü.altun günüm varr.bu halimle gün benim neyime bilemedim ama ısrarlara dayanamadım.:sila:
Eyi sevindim kız :D Bu arada imzan çok hoşuma gitti, özellikle yazısı :D
Doğru didin ben cicişlere ekliyim onları..
Bu arada işten eve geldim patron geldi sen git eve dedi geldim ben de :D

saolsun hayatım teyzesii yazmıs azoss kuzeyin yavuklusu diyee.artık imzalandı aralarındaki durum ben bilmem yanee bu arada adam beni aradığında ben nazar boncuğuda isteyecektim dedim ödemeyide yapmıstım.adam da bizim hediyemiz oldun dedi 100 tane nazar boncuğu yollayalım dedi.bakalım gelcekmi..cok kayserili gördüm kendimi.içime kayseri tohumu kaçtı sanırsam:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar sekerciden aradılar sonundaa.bugun veriyolarmıs kargoya yarın elinizde olur dedi.cok merak ediyorum.bu arada seker sayısını 75 e cıkarttım.cok aç gözlü buldum kendimi..zaten ellerinde sınırlı sayıda varmıs dedim hadi 75 ol.kutular kocamanmıs o yüzden cok yer kaplıyor diye getirtmiyolarmıs.kartı böle bildiğin dosya kağıdına mı basıyolardı yoksam renklimiydi? azosumunkileri hatırlamaya calısıyorum ama getiremedim kartın rengini gözümün önüne.aslında azoş sen onları şu ciciklerin olduğu yerede ekleseydin acar acar bakardık:foto:

Canım kart değil, ama dosya kağıdı da değil, kuşemsi birşey...
Sana A4 boyutunda toplu basılmış yolluyorlar, sen kesiyorsun.
Ben de bi fasıl daha kutu sip.etmeyi düşünüyorum.

Olsun azom ya sen üzülme ben şimdi iş çıkışı kocişe aldırırım işi ne alsın dimi ama

blaucum sen karar verdin mi hangi hastanede yapıcağına bir ara araştırma yapıyordun

Canım Medical Parka karar vermiş gibiyiz,Allah nasip ederse.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Canım kart değil, ama dosya kağıdı da değil, kuşemsi birşey...
Sana A4 boyutunda toplu basılmış yolluyorlar, sen kesiyorsun.
Ben de bi fasıl daha kutu sip.etmeyi düşünüyorum.

Canım Medical Parka karar vermiş gibiyiz,Allah nasip ederse.

aa cok sevindim en azından dosya kağıdı değil.
kızlar öpüyorum sizi iremi almaya gidene kadar ütümü bitireyim bari..mucukss

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
al benden de o kadar ecrinimm ütü yapmam lazım ama kaldıramıyorum koca bi yerlerimii..bende cuma yapcam asuremi büyük misafirim var cuma günü.altun günüm varr.bu halimle gün benim neyime bilemedim ama ısrarlara dayanamadım.:sila:

saolsun hayatım teyzesii yazmıs azoss kuzeyin yavuklusu diyee.artık imzalandı aralarındaki durum ben bilmem yanee bu arada adam beni aradığında ben nazar boncuğuda isteyecektim dedim ödemeyide yapmıstım.adam da bizim hediyemiz oldun dedi 100 tane nazar boncuğu yollayalım dedi.bakalım gelcekmi..cok kayserili gördüm kendimi.içime kayseri tohumu kaçtı sanırsam:kahkaha::kahkaha:

benimde 26 sında altın günüm var. doguma 1 kala gün yapıcem ne hoss. ama ben hamileyim diye acıdılarr koca bi legen pişi yapıcam kahvaltı gibi.. asureyi de tatlı niyetine vericem:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bbiri suyuma uyku hapı atıyor zaar. her dakika uyuyabilme potansiyeline sahibim bu ara ya... :(

yeni uyandım daha.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
öööfff..son bi kac gundur aksamları istahım kacıyo benim yaaa acıkıyom ama yemek yemek istemiyom ayyy basamı donuyom ne..ilk 2 ayki zor zamnalr geri mi gelcek :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar