2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet bu karışıklıkta geleceklermiş, gelsinler de görsünler. Belki utanırlar kendilerinden, hiiiç ellemicem evi, toplamak için çaba sarfetmicem. Oturcak yer bulamazlarsa hemen giderler belki... Yaaa bu yaşıma kadar kendi öz anam babam fikirlerime karışmadı, şimdi bana 5 kuruş hayrı dokunmayan adam benim fikirlerimi sorguluy. Tey Allahım yaaa!!

Misafir hele hele ki şu hamile halinle.Hele bi de evin dandiniyken...Ay çok kızıyorum.

kızlar kızıma az önce sipariş verdim bakın beğenecekmisiniz

bunlarda diğerleri:)

Sabah görmüştüm canım bunları.Ben de beğenmiştim.
Maşallah iyi günlerde kullansın minnoş

Ayyyy mümkünse kimse gelmesin yılbaşında bize :D
Geçen sene sana gelindiyse bu sene yırttın sen :D

He valla savdım ben sıramı :D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sağol canım allah razı olsunnn ama hepsini 0-3 ay aldım iyimi ettim bilemiyorum

neyyy alma daha fazlaa 0-3 ayy.3-6 ay al barii.hemen büyüyecek onlar annesi.bakın bide surası var.ben iremi giydirirken korkardım gerçi evde tek basınaydım ben ama.kıyafetlerin milim olması beni zorlardı.ama büyükleri giydirmek daha kolay olurdu.daha fazla minnak bişey alma sakın benden tavsiye.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar hepiniz çok sağolun, Allah razı olsun... Biraz sakinleştim sayenizde. :)

Gidiiim de doğum çantasını hazırlamaya çalışayım. Tabi önce liste yapmam gerek :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Lilacs'cım bir de biliyor musun ben hiç kimseye sıkıntı vermem. Birine gitmeden en az 1 hafta önce müsait misiniz diye sorarım, yeni doğmuş bebeğe 2 metreden fazla yaklaşmam falan filan. Buna rağmen tüm böyle uyuz şeyler beni bulur. Ama dur, ben bi ayara yapacam, daha da zor gelirler böyle emrivaki şekilde. Hele gelsin de akşam bi karışsın işime, bak ben yapacağımı biliyom.

Ay yok yaaa istemem ben o kadının aşuresini falan. Kayın validem olsa seve seve buyur derdim. Hoş zaten kayınvalidem sağ olsa bırak böyle emrivaki gelmeyi, hergün yemeğimi yapar yollardı... İyiler çok yaşamıyor işte naaparsın...

Çok beğendim Aslıcım, güle güle giysin minik kızın inşallah :)
sağolasın canımmm allah razı olsun:)
güle güle giyinsin kızın, pek güzeller :)
sağol bitanem teşekür ederiz teyzesi
Ev çok doldu kuzum ya, kızıyorlar artık bunların çoğunu giyemeden büyücek diye :acep:
hee alma ozaman emir büyük yerlerden geldi belli oldu:):):)
Misafir hele hele ki şu hamile halinle.Hele bi de evin dandiniyken...Ay çok kızıyorum.

Sabah görmüştüm canım bunları.Ben de beğenmiştim.
Maşallah iyi günlerde kullansın minnoş

sağol bluşum benim dayanamadım aldım bakalım baba görünce gözleri açılacakmı gene faltaşı gibi:)

He valla savdım ben sıramı :D:D

neyyy alma daha fazlaa 0-3 ayy.3-6 ay al barii.hemen büyüyecek onlar annesi.bakın bide surası var.ben iremi giydirirken korkardım gerçi evde tek basınaydım ben ama.kıyafetlerin milim olması beni zorlardı.ama büyükleri giydirmek daha kolay olurdu.daha fazla minnak bişey alma sakın benden tavsiye.

heee nazom hemşerim datlum kıymatlum öyle diyorsan doğrudur neticede tecrübeli olan sensiz..aldıktan sonra annemide aradım zaten bir dünya kızdı bana keşke almadan evvel arasaydın diye oda 10dan fazla tulum pijama vs almış hepsi 0-3 ay daha bişey almam 0-3 ay artık dediğin gibi 3-6 ay şimdiki hedef:):)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Fitil değil benimkisi.
Krem.Böyle bi 15 cm kadar aplikatörü var şırınga gibi :D:D

Heeee hadi bakalım beklemedeyiz :D

ayyy ben hiç fitilde atılmadım simdiye kadarr.. umarım basarabilirmm.. cok zor olmamalı:D siringa daha pratik olabilirdi:D
Ben de dışarıyı istiyordum ama doğumgünümde dışardaydık, zevkimi aldım :D Hadi bakalım inşallah çıkarsınız :D

:D:D DİVAN palace :D En iyi mekandır, hem sıcak hem huzurlu..

ayy ben dogumgünümde evdeydim kocişinkindede evdeydim, zaten kocişinki cenazeden hemen sonraydı.evlilik yıl dönümünde cıktım ama bişi anlamadım. müzikk istiyorumm yaa cok sey mi istiyorumm.. mümkünse eve kimse gelmesinn.. bi yere cıkmazsak uyuyarakk girerim ben:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar kızıma az önce sipariş verdim bakın beğenecekmisiniz

bunlarda diğerleri:)

nerden aldın canım çok güzeller
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Lilacs'cım bir de biliyor musun ben hiç kimseye sıkıntı vermem. Birine gitmeden en az 1 hafta önce müsait misiniz diye sorarım, yeni doğmuş bebeğe 2 metreden fazla yaklaşmam falan filan. Buna rağmen tüm böyle uyuz şeyler beni bulur. Ama dur, ben bi ayara yapacam, daha da zor gelirler böyle emrivaki şekilde. Hele gelsin de akşam bi karışsın işime, bak ben yapacağımı biliyom.

Ay yok yaaa istemem ben o kadının aşuresini falan. Kayın validem olsa seve seve buyur derdim. Hoş zaten kayınvalidem sağ olsa bırak böyle emrivaki gelmeyi, hergün yemeğimi yapar yollardı... İyiler çok yaşamıyor işte naaparsın...

Çok beğendim Aslıcım, güle güle giysin minik kızın inşallah :)

size kalmaya mı geliyolar anlamadım tam yavvv

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hehe :) korktum kız.......bir şey derlerse tıka kulaklarını, bak şöyle :lala:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
konu dısı:D

kızlarr esim gecen gece rüya görmüş. babasının vefatından beri hemen her aksam az cok alkol alıyo evde. o gecede alkollüydü galiba emin degilim. rüyasında kendinii hacda görmüşş hacıların arasında. cok kalablıkmıss. demiş ki yanındakine su karsıdaki kafile ne. adam da almanlar onlar 200.000 kişi gelmişler demiş. benimkide bizde 400.000 kişi falan geldik demiş. sonra orda namaz kılmıs 12 rekat rahmetli babası da yanındaymıs . dualarıda tek tek okumuss ama aynı anda tedirginmişş tüh abdestim yok benim falan diye..
sonra yine orda ev gibi bi yere girmişler. kalabalık bir sürü erkek oturuyomus. oda oturmuss.. arkasından içeri biri girmiş esmer hafif sakallı sacı hafif uzun falan. arkasındada yardımcıları gibi birileri varmıs yürüyen.. adamlardan biri cıkmıs işte efendimiz geldi demiş, öteki peygamberimiz geldi demiş, öteki basımız geldi falan.. ama o kimseyle konusmamıs tebessüm ederekk yüzlerine bakaraktan yürüyüpp gecmiş.

simdi rüya gayet güzel hos.. ben dedim ki ay gecen bi yerde okudum insan rüyasında hazı olursa gercekte olmus gibi sevap alırmıs mı ne yazıyodu dedim. bi kac kişi daha aynı seyi söylemiş. bu konu kapandı gitti kiii dün birine anlatmıs kendinden yasca büyük. neymiş işte hacı olmus gibi sevap alırmıss beni rüyamda yapana kadar gitmek içinn cırpınan bi sürü insan var onlar yapar allah olur mu öyle sacmalık demiş. adam da dönmüş demiş ki; sen öyle düsünüyosun ama belki senin 3_5 ay ömrün kaldı bilmiyosun. 50 lerimde 60 larımda giderim diyosun ya hacca allah biliyo gidemicegini sana böyle hediye etti güzelligi falan. ayy ben sokk.. töbe yarabbii dedim her kendini bi yerde gören ölsün o zaman.. ne biçimm yorum bu. yordurma bi daha rüyanı falan diye costum. insanın aklına gelse dile getirmez. dimi ama töbe yarabbim:zonk:

konuyla alakası yok da aklıma gelince sinirlendim yazayım dedim:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay ben kalcaklar sandım
sadece 1 güncük oturmaya mı geliyolar

:D Mesele oturmaya gelmeleri değil bebişim... Ev şuan tadilatta, anlayacağın evin her yeri her yerde. Emrivaki yapıyor bu bir. İkincisi de bana çok karışmaya başladı kayınpeder. Şuanda doğum yapacağım hastaneye müdahale etmeye çalışıyor. Yeni eşinden akıl alıyor anladığım kadarıyla. Ben de buna tahammül edemiyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar