2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Yaaa ben bu kayınpedere iyice gıcık olmaya başladım haa. Boğcam adamı az kaldı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri işime karışılmasıdır. Adam sanki daha bi kere kızım nasılsın, bebek nasıl, herşey yolunda mı diye sormuş gibi, sabahtan eşimi arayıp bize doğumu planladığınız hastane çok pahalı şurda yaptırın orası çok ucuz diye fikir beyan ediyo. Bi de utanmadan yeni hanımıyla oturmaya gelecekmiş. Valla dedim eşime, çay servisi bile yapmam kendin yaparsın diye. Ben oturduğum yerden kıçımı zor kaldırıyorum belimin bacağımın ağrısından. Mal yaaa yeminle mal bu adam! Iy gıcık oldum haaaa!!

kulaklarını kapatıp kendi bildiğini yap derim ben, ben de şu halimi göre göre sana gelcem diyenlere gıcık oluyorum valla yaa :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaaa ne zaman gelceklermiş bunca iş güç arasında mı?
Bende sevmem işime karışılmasını, canım nerde isterse orda doğururum allah allah..

Evet bu karışıklıkta geleceklermiş, gelsinler de görsünler. Belki utanırlar kendilerinden, hiiiç ellemicem evi, toplamak için çaba sarfetmicem. Oturcak yer bulamazlarsa hemen giderler belki... Yaaa bu yaşıma kadar kendi öz anam babam fikirlerime karışmadı, şimdi bana 5 kuruş hayrı dokunmayan adam benim fikirlerimi sorguluy. Tey Allahım yaaa!!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar yılbaşında evde misiniz? Biz evdeyiz..
Yılbaşına özel menüler bakınayım netten ben az :D Canım sıkıldı vakit geçsin hem de soframda yapceklerim hazır bulunsun printten de çıktı alırım..
:foto:
Geçen sene arkadaşlar bize gelmişlerdi. Eşim bu sene ne yapalım ki diye sordu, valla dedim naparsak yapalım ama mümkünse bizde olmasın.:kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet bu karışıklıkta geleceklermiş, gelsinler de görsünler. Belki utanırlar kendilerinden, hiiiç ellemicem evi, toplamak için çaba sarfetmicem. Oturcak yer bulamazlarsa hemen giderler belki... Yaaa bu yaşıma kadar kendi öz anam babam fikirlerime karışmadı, şimdi bana 5 kuruş hayrı dokunmayan adam benim fikirlerimi sorguluy. Tey Allahım yaaa!!

Kayınpeder konusunda ben de uyuzum yaralıyım deşme hiç :D
Aynen öyle yap, servisi de eşin yapsın arada "belim kopuyor" felan yap,çok özledilerse akşama bize gelin yorgunluk atarsınız deseler ya, karısı da yapsa 2 çeşit bişey ikram etse ya :hihh: aşure getirseler bari gelirken :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar kızıma az önce sipariş verdim bakın beğenecekmisiniz

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 67
  • 1CAKNZPPE.jpg
    1CAKNZPPE.jpg
    10 KB · Görüntüleme: 125
  • 1CAMKAA6M.jpg
    1CAMKAA6M.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 152
  • 1CAS0E66V.jpg
    1CAS0E66V.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 60
  • aslk.jpg
    aslk.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 67

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sinirlenme canım boşver.eşin karısttırmadıktan sonra üzme kendini..he hee deyin geçin.yada biz burayı uygun gördük deyin.kestirin atın.yorma kendini zaten.evinede gelen tanrı misafiri diye düşün boşver 1 bardak cayını içer gider.sıkma canını be hele luzumsuzsa gelenler hiç değmez..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aynen öyle yap, servisi de eşin yapsın arada "belim kopuyor" felan yap,çok özledilerse akşama bize gelin yorgunluk atarsınız deseler ya, karısı da yapsa 2 çeşit bişey ikram etse ya :hihh: aşure getirseler bari gelirken :D

ilahi azo şu konuyu da aşureye bağladın ya bravo derim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Geçen sene arkadaşlar bize gelmişlerdi. Eşim bu sene ne yapalım ki diye sordu, valla dedim naparsak yapalım ama mümkünse bizde olmasın.:kahkaha:

Ayyyy mümkünse kimse gelmesin yılbaşında bize :D
Geçen sene sana gelindiyse bu sene yırttın sen :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hepciğide cok güzeller...güle güle giysin minnak prenses..

kızlar bu arada ceneye daldım benim cadıyı unuttum.kurstan alıp okula gidicezz.dönünce görüşürüz.mucukss hepinize..

sağol canım allah razı olsunnn ama hepsini 0-3 ay aldım iyimi ettim bilemiyorum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Oyyy beni neden tahrik ediyorsun Aslı? Ha? Bütün çamaşırlarımızı yıkamış ütülemişken o sarı pijama altı çok hoşuma gitti yaaaaa, haksızlık :D Güle güle kullanın inşallah, hepsi çok şeker kız :panter:

:kahkaha::kahkaha:

azom 6.90 tl kızz valla bende şok oldum görünce valla al derim kanına gşrmek gibi olmasında:):):)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Yaaa ben bu kayınpedere iyice gıcık olmaya başladım haa. Boğcam adamı az kaldı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri işime karışılmasıdır. Adam sanki daha bi kere kızım nasılsın, bebek nasıl, herşey yolunda mı diye sormuş gibi, sabahtan eşimi arayıp bize doğumu planladığınız hastane çok pahalı şurda yaptırın orası çok ucuz diye fikir beyan ediyo. Bi de utanmadan yeni hanımıyla oturmaya gelecekmiş. Valla dedim eşime, çay servisi bile yapmam kendin yaparsın diye. Ben oturduğum yerden kıçımı zor kaldırıyorum belimin bacağımın ağrısından. Mal yaaa yeminle mal bu adam! Iy gıcık oldum haaaa!!

bosver canım ya.. sana ne ya dimi .. nerde yaparlarsa yaparlar sanki parasını sen mi veriyosun..büyükler öyle canım bişey danışmadın mı kendi dahil olur..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hepciğide cok güzeller...güle güle giysin minnak prenses..

kızlar bu arada ceneye daldım benim cadıyı unuttum.kurstan alıp okula gidicezz.dönünce görüşürüz.mucukss hepinize..

Hadi bakalım muckkksssss görüşürüz dünür ;)

hepsiburada'da Shipsbaby Emzirme Atleti var. 13,50 TL miş.
yorumları da iyi gibi.
bilgilerinize sunayım dedim.

Ben atlet giyemiyorum ya ne yazın ne kışın :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kulaklarını kapatıp kendi bildiğini yap derim ben, ben de şu halimi göre göre sana gelcem diyenlere gıcık oluyorum valla yaa :)

Lilacs'cım bir de biliyor musun ben hiç kimseye sıkıntı vermem. Birine gitmeden en az 1 hafta önce müsait misiniz diye sorarım, yeni doğmuş bebeğe 2 metreden fazla yaklaşmam falan filan. Buna rağmen tüm böyle uyuz şeyler beni bulur. Ama dur, ben bi ayara yapacam, daha da zor gelirler böyle emrivaki şekilde. Hele gelsin de akşam bi karışsın işime, bak ben yapacağımı biliyom.

Ay yok yaaa istemem ben o kadının aşuresini falan. Kayın validem olsa seve seve buyur derdim. Hoş zaten kayınvalidem sağ olsa bırak böyle emrivaki gelmeyi, hergün yemeğimi yapar yollardı... İyiler çok yaşamıyor işte naaparsın...

kızlar kızıma az önce sipariş verdim bakın beğenecekmisiniz

Çok beğendim Aslıcım, güle güle giysin minik kızın inşallah :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar