2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye

şaka gibi yaaa. gıyerım elbısemı otururum aşaa be gecelık nedir. ılk gecemde gıymemişim tüllü leoparlı gecelık de mevlutte mı gıyecem... bana gelmez hacı.

Ohhh kebap anasını satim :D
Bizde de şöyle olur; giyinir süslenirsin, bebeni de süslersin, yatak hazırlanmaz, ev sahibi olarak herkesi yine sen karşılarsın, onlarla oturur muhabbet edersin, hoca duayı okur, sonra bebeği getirirsin hoca alır kucağına..
Sonra ayranı,tavuklu pilavı, tatlıyı dağıtırsın.Çıkarlarken de şekerleri verirsin.

aynen azo. aynen.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye

ilahi tuğbişim sizin mevlütte pek şatilliymiş anammm:)
vlla bizimkinde dua sı olur kız elden ele dolaştırılır ninnisi denir onada sonrada anneye geri teslim edilir sonrada gelsin çaylar börekler böyle olur bizdede çok ilginç herkesin adetleri..gerçi ben kayseri adetine göre yapsam daha ağır olur ama ben bildiğimi yapacam..

haaa bu arada benden hamen sonra hamile kalıp hasedinden söylemeyen bir eltim vardı yaa bahsetmiştim size hani kaynanam erkek bulana 5 bilezik dediydi:):)hatırlarsanız cinsiyeti belli olmuş dün aradı beni dişiyle dili arası zor çıkarttı kız benimde diye:):)dümbük içini bozmayacan işte kalbini temiz tutacan o değilde 4.kız torun geliyor kocam tarafına:):):):):):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ilahi tuğbişim sizin mevlütte pek şatilliymiş anammm:)
vlla bizimkinde dua sı olur kız elden ele dolaştırılır ninnisi denir onada sonrada anneye geri teslim edilir sonrada gelsin çaylar börekler böyle olur bizdede çok ilginç herkesin adetleri..gerçi ben kayseri adetine göre yapsam daha ağır olur ama ben bildiğimi yapacam..

haaa bu arada benden hamen sonra hamile kalıp hasedinden söylemeyen bir eltim vardı yaa bahsetmiştim size hani kaynanam erkek bulana 5 bilezik dediydi:):)hatırlarsanız cinsiyeti belli olmuş dün aradı beni dişiyle dili arası zor çıkarttı kız benimde diye:):)dümbük içini bozmayacan işte kalbini temiz tutacan o değilde 4.kız torun geliyor kocam tarafına:):):):):):):)

Hahahhaha kız eridi mi içinin yağları :D benim bile eridi burda :kahkaha: O kaynana zor bulur erkek torun..Böyle evlat ayırımı yaparsa...Ohhhh süper olmuş :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hahahhaha kız eridi mi içinin yağları :D benim bile eridi burda :kahkaha: O kaynana zor bulur erkek torun..Böyle evlat ayırımı yaparsa...Ohhhh süper olmuş :D

ayy varya ben böyle değilken beni kötü kötü düşüncelere ittiler valla bak yeminle bacım içime fitne soktular erimedi desem yalan olur haniiiiiii:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
birde dün nbb emzirme atleti aldım denedim eğer almayan varsa sütyen yerine atletini alsın o daha hoşuma gitti üst tarafı sütyen gibi bilginize

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bende yapsam mı ne dersiniz cok acemiyim ama tatlı konusunda.. en zor tatlıdan da başlanmaz ki dimi..önce baklava mı acsam acep:kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkıyorum. yarın da kontrolüm var bakalım benim tosun napıyo.

aha şuraya yazdım, kafasında rambo bandı takıp kaburgalarıma komando gibi tırmanmıyorsa bende bişi bilmiyorum arkadaş.

azo aşurem tarçınsız olsun. bol fındık ve ceviz isterim. narsız da yimem.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben çıkıyorum. yarın da kontrolüm var bakalım benim tosun napıyo.

aha şuraya yazdım, kafasında rambo bandı takıp kaburgalarıma komando gibi tırmanmıyorsa bende bişi bilmiyorum arkadaş.

azo aşurem tarçınsız olsun. bol fındık ve ceviz isterim. narsız da yimem.

ayyy çok alemsin kız gökçe güldürdün beni hadi hayırlı haberlerle gel iyi akşamlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar