kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye
Ohhh kebap anasını satim![]()
Bizde de şöyle olur; giyinir süslenirsin, bebeni de süslersin, yatak hazırlanmaz, ev sahibi olarak herkesi yine sen karşılarsın, onlarla oturur muhabbet edersin, hoca duayı okur, sonra bebeği getirirsin hoca alır kucağına..
Sonra ayranı,tavuklu pilavı, tatlıyı dağıtırsın.Çıkarlarken de şekerleri verirsin.
kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye
şaka gibi yaaa. gıyerım elbısemı otururum aşaa be gecelık nedir. ılk gecemde gıymemişim tüllü leoparlı gecelık de mevlutte mı gıyecem... bana gelmez hacı.
aynen azo. aynen.
ilahi tuğbişim sizin mevlütte pek şatilliymiş anammm
vlla bizimkinde dua sı olur kız elden ele dolaştırılır ninnisi denir onada sonrada anneye geri teslim edilir sonrada gelsin çaylar börekler böyle olur bizdede çok ilginç herkesin adetleri..gerçi ben kayseri adetine göre yapsam daha ağır olur ama ben bildiğimi yapacam..
haaa bu arada benden hamen sonra hamile kalıp hasedinden söylemeyen bir eltim vardı yaa bahsetmiştim size hani kaynanam erkek bulana 5 bilezik dediydihatırlarsanız cinsiyeti belli olmuş dün aradı beni dişiyle dili arası zor çıkarttı kız benimde diye
dümbük içini bozmayacan işte kalbini temiz tutacan o değilde 4.kız torun geliyor kocam tarafına
kız eridi mi içinin yağları Hahahkız eridi mi içinin yağları
benim bile eridi burda :kahkaha: O kaynana zor bulur erkek torun..Böyle evlat ayırımı yaparsa...Ohhhh süper olmuş
ne yaptınız ben yokkene vukaat varmı neyi tartışdınız süleyinnn
Aşure yapmaya karar verdik![]()
Birazcıkta mevlüt ve mevlüt adetlerinden bahsettik hocam..Burda durumlar böyle
aşureyi severim dün kocama yapayım dedim zahmet etme kendini yorma dedi(kendisi sevmezde):kahkaha:
Olsun sen kendine oğluşuna yapBereket oluyormuş evde..Ben ilk kez duydum çok cahilmişim vallahi
Bu sene ilk kez yapacam.
Kız ben patlarım sıkıntıdan yatakta zaten, millet içerde muhabbet ederken aklım kalır
ne yaptınız ben yokkene vukaat varmı neyi tartışdınız süleyinnn
ohhhh ellerine sağlık şimdiden annendemi yapmazdı
babuş bana da taç yapsana. (yalnız farkettiyseniz herkesten bişi istiyorum. ahahhaah) otur kendin yap di mi. ı ıhhh bılıyom yapamıyacagımı yapanlara sulanıyorum resmen)
ben çıkıyorum. yarın da kontrolüm var bakalım benim tosun napıyo.
aha şuraya yazdım, kafasında rambo bandı takıp kaburgalarıma komando gibi tırmanmıyorsa bende bişi bilmiyorum arkadaş.
azo aşurem tarçınsız olsun. bol fındık ve ceviz isterim. narsız da yimem.