2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gecelik zor olur bee yaa ben normal pijama alıcam eve alacağım pijamayı 3lü takımdan istiyorum hastanede fotoğrafçıyla anlaştık bi ozaman giyerim sanırım güzel cicilerimi:)

Kaç paraya anlaştın hatun? İçinde kaç resim var söle bakim kazık yemiyim :D

canım cok meyve istedi ya.. hergün getiririm bugün unutmusum napsam ki.. görsellerden mi yalansam..

Aşure yaptın mı? Meyve diyince nedense aklıma geldi :D ben geceden ıslattım baklagilleri, akşama ilk aşuremi yapıcam :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bi de diğer tarafta şey kaldı ben ona çok üzülüyorum. sinemaksungur...

Evet o kızda iyiydi, onunda benim gibi pıhtılaşma sorunu vardı ordan hatırlıyorum..
Ben ordan elferanın gelmediğine çok sevindim..
İnan bıkmıştım, kayınvalde eşi sürekli şikayet daralıyordum..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Aşure yaptın mı? Meyve diyince nedense aklıma geldi :D ben geceden ıslattım baklagilleri, akşama ilk aşuremi yapıcam :D

hayatımda aşure yapmadım.. biri yapsa da yesek ..azocan varya senle yakın olsaydım hiç sizden çıkmazdım.. kilomu da tahmin edemiyrm:vecihi:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için fotografçı almıyorlar..
Ama inşallah bizim tanıdığımız bir fotografçı istediğimiz saat gelcek...
Sen kayeride hangi hasteneye gidyorsun?

hüma hastanesine gidiyorum canım ben erşad beyin hastasıyım(hastanenin sahibi)onun kızı çekimi yapıyor çokta güzel arkadaşım doğum yaptığında gördüm canım benim..
olsun sende özel çekim yaptırırsın dahada iyi olur hem bence

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Aşurenin içine bir tane portakal sık ve kabuklarnıda rendele..
Süper oluyor..
Bende yapıcam dağıtıcam komşularıma inşallah..
Ben aşureyi bol malzemeli seviyorum.. İncir, kayısı üzüm..
Üzerine badem, ceviz felan..
Ayyy gelsin kilolar..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyyyyy her sey ayrı bi dert ya. pıjama alıcam oh olacak yeminlen ya...

hayatım; mevlutte pıjama mı gıyecem kız?

nasıl ya mevlütte gecelik mi giyecez ya? nasıl yani?

hayatım dalga mı gecıyosun kız bnlen?

Bence dalga geçiyor :D doğumdan 40 gün sonra gecelikle misafir karşılamak yapmacık değil mi :D

hayatımda aşure yapmadım.. biri yapsa da yesek ..azocan varya senle yakın olsaydım hiç sizden çıkmazdım.. kilomu da tahmin edemiyrm:vecihi:

Ben de yapmadım kız, ilk kez yapcam vallaha..Bi deli cesareti geldi nerden geldiyse :D
Dün okudum nette evde bereket olur felan yazıyordu, çocuğumun şansına yapayım dedim :) Beklerim anacım önce ben bi tadayım ölmez sağ kalırsam size de ikram ederim :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nasıl ya mevlütte gecelik mi giyecez ya? nasıl yani?

hayatım dalga mı gecıyosun kız bnlen?

benim fikrimce ben mevlütte pijama gecelik giyilmesine karşıyım 40 gün sonra tekrar hasta moduna girmek bana yanlış geliyor ele güne gösteriş yapar gibi.haaa giyenede sonsuz saygım var eğilirim önlerinde:):):)bu sadece benim fikrim
ben güzel bir elbise alacam inşallah saçlarımı filanda yaptıracam ayrı bir hazırlanacam inşallah o güne:)
kızımada annanesi tütü almış prenses gibi olcak oda :):):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Süper oluyor..
Ayyy gelsin kilolar..
ben aşurenin üstündeki hiçbişeyi yemem
içindeki kayı incir vs. yemem
bi tek buğday fasulye nohut severim aşureyi:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
o biraz zor işte hatun :))) du sana bi hikaye bulacam kısa ama öz... bekle az.

ahahah bende kendimi aynı pozisyonda hayal ettim kız. kucağımda bebişim oturmuşum tekerlekli sandalyeye doğumhaneden çıkıyoruz. suratımda kocaman bi gülümseme zafer işareti yapmışım... kafamda rambo bantı...

kapıda ailem. binler onbinler... alkış kıyamet. konfeti havaı fişek...
komedisin kızım sennn :D kavaı fişek filan len bebeğin şoka girer dğduğunda sende aklını başından mı alcam zafer işareti güselmiş :kahkaha:
Ben ziyaretçi olarak okuyorum doğum hikayelerini, başka türlü akşam olmuyor ki tubişim benim bura pek sessiz sakin, koşturmuyorum yani sıkıcı :(
Resimleri diğer tarafa eklemiştim sana şimdi yeniden ekliyim kuşum.

Hala imkansız olduğu kanısındayım..Yoksa epidural sezeryan olamazdı kimse değil mi? Kıtır kıtır hissederdi kesilmeyi..Ha belki 1000 de bir ihtimaldir, o da beni mi bulacak, bu ihtimal yüzünden epiduralden niye vazgeçem ki demi ama?

Kimin yok ki...
hımm doğru diyosun gel biraz yardım et bana orda konudan konuya geçeceğine cenesi düşük seni yetişemiyorum size yaaaw
bu arada heh arabanın oturma sistemi güsel tam istediğim gibi ama tekerlerkleri böle istemiyorm ben puset gibi kapancak kaybelcek sonra çaprazdan kapancak yaneee
Ekli dosyayı görüntüle 9698
kızlaaaaaaaar bir ara sordum ama arada kaynadı. bakın en cazgır halimi göreceksiniz az kaldı. öbür taraftan eğitimimi aldım onca zamanda bilesiniz :deli:

benim bu tombalak son gittiğimde 2397 çıktı ya hani. 30+6da. benim doktorum çok rahat bu konuda. maşallah diyor, tombik olcak sevmesi kolay olur diyor başka birşey demiyor. ama ben endişelenmeye başladım. hiç normal değil yani. sizce başka bir doktorda ultrason denemesi yapsam mı?

maşallahh kuzuma kızz bencede normal düşünüyosan sen bi devletede uğra yada başka bir doktorada sor belki yanlış diyolardır

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hüma hastanesine gidiyorum canım ben erşad beyin hastasıyım(hastanenin sahibi)onun kızı çekimi yapıyor çokta güzel arkadaşım doğum yaptığında gördüm canım benim..
olsun sende özel çekim yaptırırsın dahada iyi olur hem bence

Aslıcım biliyorum o doktoru..
Amcamın kızıda ona gitmişti çok memnundu..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
250 tl hayatım 25 resim var içinde nasıl iyimi??

Abowww sen buraya taşın :D 300 resim ama dvd içinde 300 tl..Tabi şimdilik, inşallah caymaz kadın.

Süper oluyor..
Ayyy gelsin kilolar..

Tanselim ben de senin tam tersin..Aşurenin içinde nohut, buğday, fasulye,tarçın ve fındık olsun başka birşey olmasın öyle seviyorum çorba gibi :D
Ama ilk kez yapacağımdan mecbur koyucam dediğin gibi..Eşim bol malzemeli seviyor.
Ama çok yararlıymış aşure.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bence dalga geçiyor :D doğumdan 40 gün sonra gecelikle misafir karşılamak yapmacık değil mi :D

Ben de yapmadım kız, ilk kez yapcam vallaha..Bi deli cesareti geldi nerden geldiyse :D
Dün okudum nette evde bereket olur felan yazıyordu, çocuğumun şansına yapayım dedim :) Beklerim anacım önce ben bi tadayım ölmez sağ kalırsam size de ikram ederim :D

iyiki hatırlattın azocum.. bugün eve erzak baklagil falan bütün yıl evden bereket eksik olmazmış..insallah yine unutmam da iş çıkışı alırım:durbun:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

valla yapmacıklık mı bilmem ama bizim adetlerde
lohusa yatağı güzel ve açık olur
lohusa kadın ise gecelik veya pijamasıyla yatağında olur
bebeği de yanında olur :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar