Ben beğendim, al diyorum.
Azo bi alemsin ya.. kuzey çok sanslı fıkır fıkır bi anne
Kayan derken
senin toktor balıketli seviyo galiba :kahkaha: :kahkaha:
Heeeee o zaman senin SAT’ta arıza olması ihtimali var ki
her birinizin kafasını yidim ağırlık konusuyla affedin kuzular... ama evham beter bişi. ve kesinlikle GENETİK. biz 3 kuşak böyleyiz. hatta annemin rahmetli anneannesi de böyleydi. 4 kuşak aynı evhamla dolanırdık biz ortalıkta.... :kahkaha: tosunuma azcık çukulata yediriim ben şimdi, keyfim yerine geldi :sirin:Okuyo burayı okuyo, sevinmiştir şindi
ha :kahkaha::kahkaha: Yazık kızzzz..Kayan derken
senin toktor balıketli seviyo galiba :kahkaha: :kahkaha:
hah
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: Ay karnım ağrıdı, aklım nereye kaydıysa artık Kayahan yazmaya çalışmıştım :kahkaha:Sanırsam öyle
Ya da bana bu hacimden bunu mu çıkarıcan diye mesaj vermek istiyo da olabilir.Bilemedim şimdi.
Sanırsam öyle
Ya da bana bu hacimden bunu mu çıkarıcan diye mesaj vermek istiyo da olabilir.Bilemedim şimdi.
ha inşallah öle bişi demeye çalışmamıştırhah
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: Ay karnım ağrıdı, aklım nereye kaydıysa artık Kayahan yazmaya çalışmıştım :kahkaha:
muhatap da olmuyolar benlen yaaaaa. :dertli::dertli:
Ouuu kız bi anası değil babası da aynı ayak![]()
Bizim klipimiz var, harbi harbi klip he can sıkıntısından çektiğimiz..
Seyyal Taner oldum klipte benAma yüklemedim youtube a felan..Yüklersem Beyaz show peşimi bırakmaz :kahkaha:
hastane için mi ne için bu?
azeee
Kaya'nın sana selamı var :kahkaha: :kahkaha:
Ouuu kız bi anası değil babası da aynı ayak![]()
Bizim klipimiz var, harbi harbi klip he can sıkıntısından çektiğimiz..
Seyyal Taner oldum klipte benAma yüklemedim youtube a felan..Yüklersem Beyaz show peşimi bırakmaz :kahkaha:
çok güzel yavru ama ben pembe aldım. gecelik ve sabahlığı. pijama da bir pembe bir yeşil. arızalıyım ben :deli:
canım geceliğin boyu kısa olmaz demi..
Hastanede bide onla uğraşma şurammı açıldı burammı.
Ben geceliği bildiği babanne geceliği alacağım.
Ayak bileğine yakın
ha harbi miseyyal tanerin hangi şarkısına çektiniz klibi? ve neden ola ola seyyal taner?
bilmem öyle dursun diye şey etttiydim. kız önünde yazıyo ya itizaboyyy diye... loğusa geceliğiymiş güya ama içi gösteren bi hali var anlarım ben. ayrıca 1500 kiloyken beyaz giyen bizden değildir.
seyyal tanerin hangi şarkısına çektiniz klibi? ve neden ola ola seyyal taner?
.
Ayyy tripcan, hadi olmasak neyse de, yazdık al bunu diye
Nayırrrrr nayırrrrrr hankı Kaya'nın diye sormicimmmmmm :ilknur::kahkaha:
desene sizin ev hergün festival..ben de zıpırım da eşim ağır top...iyice de kendine benzetti beni:uzgun: