2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam gıslaarr:ajan: napisinizz:D dün dayanamadım paraya kıyıp medicana hastanesinde toktora gittik kızımlann adam proftu..bide burda bi gözüküyüm dedimm..ben ayrıntılı ug yaptırmamıştımm..adamların makinası her seferinde ayrıntılı yapıomuş meğer herşey gayet güsel çıktı..bal kızım 1400gr olmuşş 40 cm di boyu daa..bi resim werdi yine toktor sanki doğmuşta çekilmiş gibi..burnu yine kalkıktı bu doktorda çok beğendi ne güsel burnu war dedii:D teyzesi kılıklı olcak galibaa:kahkaha::kahkaha: ilk kez babamızsın toktora gittik biras hüzünlendik o olmayıncaa:uzgun: bide tam tekme atarken yakaladı doktor nası sawuruo o ayağı çok ilginçtii...beşiğimizi we şifonyerimiz haftaya gelcek sonunda beğendik..uyku setinide funnababy den daisy takımını aldık oda çok içime sindi..gece lambası halısı stikerleri herşeylerini tamamladımm çok şükürrr..bi tek yerleştirmesi kaldıı..

NOT: azocumm geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm..nete giremedimm gününde yazmak isterdimm k.bakma cicik annee:sirin:

maşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şekerde sıkıntı çıkmadı tatlım. babanın genetik faktörleri etkili sanırım baya. haftasonu demiştim ben hep zayıftım evlenene kadar. 9 yaşında 18 kiloydum :zonk: ama babamız büyük tosun maşallah. inşallah sebebi genetiktir...regl olayında şüphelenmeye başladım ayrıca . acaba o 1 mayıstaki regl sandığım şey yerleşme kanaması falanmıydı? doktora sorsam dalga geçermi ki? :vecihi:

Yoooo neden dalga geçsin canım?
Ama yerleşme kanaması sandığın şeyle bir önceki reglinin arası ne kadardı?
Bir de normal regl yoğunluğundan az mıydı o kanama?
Niteliği nasıldı, pembemsi, vs.?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Heeee evet. Ben hatta bikaç gün öncesinde de 30+0 gibiykene başka doktora gitmiştim, 1500 civarı ve normal, ama beslenmene dikkat diyet yaparsan gelişemez he bebeğin bugune kadar iyi gitti demişti.
Ben anlamadım ki ne normal, ne değil.

arkadaşım 35te şu an bebeği 3000 gr.
dru çok iri demiş 40 haftayı beklemez demiş
32de ise 2100 müş

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo seni bu siteden men ediyorum. men men mennn...

ruh sağlığımla oynuyosun yeminlen ya. daha çantam bile hazır değil kızım benim. sen kalkmış klip yaptım diyosun.

o şekerlerden bana da yaparsan belki affedebilirim seni. :cikolata:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hahahah hatun her olayı bitirmişti detaylara geçti. biz alık alık bakarken detayları da geçmiş artık klip mliple oyalanıyoır bi de. vay anasına sayın seyirciler.

Hahahah :D Kız ultrason görüntülerinin üzerine kayan'ın "ninni" şarkısını koydum bu yani..Napim can sıkıntısı, ama annem ağladı izleyince :D Çok yetenekliyim vesselam :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bu bebişlerdeki kilo skalası geniş bi ölçüte yayılmış bence.

2,5 kilo doğan bebekte sağlıklı, 4,5 kilo doğan bebekte. takmayın kafanıza bence.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam gıslaarr:ajan: napisinizz:D dün dayanamadım paraya kıyıp medicana hastanesinde toktora gittik kızımlann adam proftu..bide burda bi gözüküyüm dedimm..ben ayrıntılı ug yaptırmamıştımm..adamların makinası her seferinde ayrıntılı yapıomuş meğer herşey gayet güsel çıktı..bal kızım 1400gr olmuşş 40 cm di boyu daa..bi resim werdi yine toktor sanki doğmuşta çekilmiş gibi..burnu yine kalkıktı bu doktorda çok beğendi ne güsel burnu war dedii:D teyzesi kılıklı olcak galibaa:kahkaha::kahkaha: ilk kez babamızsın toktora gittik biras hüzünlendik o olmayıncaa:uzgun: bide tam tekme atarken yakaladı doktor nası sawuruo o ayağı çok ilginçtii...beşiğimizi we şifonyerimiz haftaya gelcek sonunda beğendik..uyku setinide funnababy den daisy takımını aldık oda çok içime sindi..gece lambası halısı stikerleri herşeylerini tamamladımm çok şükürrr..bi tek yerleştirmesi kaldıı..

maşallah canım bebeğine
odanız da hayırlı uğurlu olsun :)

:D Ne bilim kız sayende google a yazıp cehaletimin içine tükürdüm :D Birşey daha öğrenmiş oldum..Bundan da alalım lazımlı gibi geldi bu bana.

:D evet bence de gerekli nuby'nin ki en güzeli sanırım

tabe mesela şahin'in annesi/teyzesi yazcak.

ben o şahin'in dötünü yerimmmmmmmmmmmm:1:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hahahah :D Kız ultrason görüntülerinin üzerine kayan'ın "ninni" şarkısını koydum bu yani..Napim can sıkıntısı, ama annem ağladı izleyince :D Çok yetenekliyim vesselam :D

olsun o da bişi. yapmışın ya. şimdi ben daha çanta hazırlayacam... şeker neyim yapacam (ki her an vazgeçebilirim ağrılarımdan yapabileceğimi sanmıyorum) hatta ben daha kendime pijama, don atlet felan alacam.

hiç bana acımıyosun azom hiç.. valla küsecem. bak ab'nin toiğine gıdecem ben. ab ile kanka olucam bak...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Yoooo neden dalga geçsin canım?
Ama yerleşme kanaması sandığın şeyle bir önceki reglinin arası ne kadardı?
Bir de normal regl yoğunluğundan az mıydı o kanama?
Niteliği nasıldı, pembemsi, vs.?

hatırlamıyorum şeker üzerime gelme :D çok zaman geçti üstünden.
bebek sürpriz olunca elimde bir regl tarihi olmasına bile şükrediyorum :kahkaha:

ama şöyle diyebilirim. adetlerim çok farklı olurdu benim. bazen uzun sürer, bazen kısa, bazen ağrılı, bazen nasıl gelip geçtiğini anlamazdım bile. evlenince hap kullanıyordum.vücuda en az yan etkisi olandan. düzene girmiş gibiydi ilk birkaç aysonra ben bıraktım kullanmayı çünkü bir gün sürmeye başlamıştı. o yüzden hiiiiiiiiiiç hatırlamıyorum nasıl bir kanamaydı, anormalse bile önemsememişimdir yani :2:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
31. hafta için de şunu demiş:

31. GEBELİK HAFTASI (30+0, 30+6. Günler)

Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm. ve ağırlığı 1650 (1180-2350) gram!

Eeee normalmiş işte benimkini niye aşağıladıki şindi benim doktur.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hatırlamıyorum şeker üzerime gelme :D çok zaman geçti üstünden.
bebek sürpriz olunca elimde bir regl tarihi olmasına bile şükrediyorum :kahkaha:

ama şöyle diyebilirim. adetlerim çok farklı olurdu benim. bazen uzun sürer, bazen kısa, bazen ağrılı, bazen nasıl gelip geçtiğini anlamazdım bile. evlenince hap kullanıyordum.vücuda en az yan etkisi olandan. düzene girmiş gibiydi ilk birkaç aysonra ben bıraktım kullanmayı çünkü bir gün sürmeye başlamıştı. o yüzden hiiiiiiiiiiç hatırlamıyorum nasıl bir kanamaydı, anormalse bile önemsememişimdir yani :2:

Heeeee o zaman senin SAT’ta arıza olması ihtimali var ki :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
olsun o da bişi. yapmışın ya. şimdi ben daha çanta hazırlayacam... şeker neyim yapacam (ki her an vazgeçebilirim ağrılarımdan yapabileceğimi sanmıyorum) hatta ben daha kendime pijama, don atlet felan alacam.

hiç bana acımıyosun azom hiç.. valla küsecem. bak ab'nin toiğine gıdecem ben. ab ile kanka olucam bak...

Oyyy kuzum ağzından yel alsın, göndermem seni kötü kadın müzeyyen'in ellerine.
Ama daha da ağırlaşıcan artık totonu kaldır, al pijamalarını şekerden önce bu önemli..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Okuyo burayı okuyo, sevinmiştir şindi :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Kayan derken :D

31. hafta için de şunu demiş:

31. GEBELİK HAFTASI (30+0, 30+6. Günler)

Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm. ve ağırlığı 1650 (1180-2350) gram!

Eeee normalmiş işte benimkini niye aşağıladıki şindi benim doktur.

Onu diyorum işte normal bence de.
Doktoruma beğendiremedik bi :hihh:

senin toktor balıketli seviyo galiba :kahkaha: :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar