2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hımm anladım ben artık girmiyorum orayaaa komple terk ettim salla gitsin alerji yapıyo bana ora
eşinden biraz pratik yap en çok sen kullancan onu unutma güle güle kullan onu çekmeyi unutmuşum canişkom :D görmek istiyorum ayabanı

Ben ziyaretçi olarak okuyorum doğum hikayelerini, başka türlü akşam olmuyor ki tubişim benim bura pek sessiz sakin, koşturmuyorum yani sıkıcı :(
Resimleri diğer tarafa eklemiştim sana şimdi yeniden ekliyim kuşum.

imkansız değil canım
herkeste tutmayabiliyor epidural

Hala imkansız olduğu kanısındayım..Yoksa epidural sezeryan olamazdı kimse değil mi? Kıtır kıtır hissederdi kesilmeyi..Ha belki 1000 de bir ihtimaldir, o da beni mi bulacak, bu ihtimal yüzünden epiduralden niye vazgeçem ki demi ama?

ah azom bilmediğin o kadar şey war kiii ...hayat bazen acıdır gerceklerde azocum.. değil mi hayatım..

Kimin yok ki...

Ekli dosyalar

• DSCN1732.jpg
    DSCN1732.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 60
  • DSCN1733.jpg
    DSCN1733.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 62
  • DSCN1734.jpg
    DSCN1734.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 52
  • DSCN1735.jpg
    DSCN1735.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 65
  • DSCN1736.jpg
    DSCN1736.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 58

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
hem normal doğurayım hem de acısız olsun diyen annelere gelsin;

Gazap Kuşu yaşamı boyunca yalnızca bir defa, yeryüzündeki bütün yaratıklardan daha tatlı bir sesle şakır. ve o gün yuvasından ayrılıp, bir Alıç ağacının acımasız dikenlerinden en sivrisini göğsüne gömer.

Diken yüreğini parçalarken daha da içli bir sesle dile getirir acılarını.

Dünya susar, kulak kesilir.

Çünkü en güzel şeylerin, böylesine büyük acılar pahasına elde edildiğini herkes bilir!..

Ya da böyle der efsane...

bilmem okudunuz mu ama "gazap kuşları" adlı romanın arka kapağında yazar bu hikaye. okumayan varsa okusun derim. 5 kere falan okumuşumdur bu romanı.
bu mudur yani beni motive edicen sandım...kolay bi doğum hikayesi beklerken iyice kötü oldum ..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau seni rüyamda gördüm dün gece ... şimdi hatırladım ama nasıldı diye sorma sadece bu bblau diyorlar gaybdan bi ses o kadar hatırlıyorum ...görüntü falan hatırlamıyrm zaten seni görmediğim için görüntü olmaması normal dimi..
niye sen acaba da gökçe yada azo değil.. bunun bi sebebi olmalı:kahkaha::kahkaha:

Hayır olsun bebişim :)
Ben zaten önceden beri topiğin genç kızların rüyalarını süslerim :D Normal yani :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bu da bizimkinin zemini.Taca henüz yapıştırmadım.
Kardeşime yaptım bunu, pembe taca yapıştırıcaz nasipse:

Ekli dosyayı görüntüle 9690

Ekli dosyayı görüntüle 9691

Bebeğin ismi netleşince adını yapıştırcaz bu arada :D

ne demek netleince. o sorunu hallettiğimizi sanıyordum hemşire.

gökçe'nin teyzesi... bi yaz bak nasıl güzel duruyor. ya bi yaz sen :))

Cıks.Ağrı çekmeden evlat sahibi olana baba derler ciğerim :D

ehehhe bencede.

evet ben de havai fişek ve yerden çıkan alevlerden istiyorum doğumhane çıkışında :zonk:

tımam. senin doğumunda 6 metrelik volkan alıyorum babuş. koşuyorum hastenin önüne ufak bi volkan gösterisi düzenliyorum.

bblau seni rüyamda gördüm dün gece ... şimdi hatırladım ama nasıldı diye sorma sadece bu bblau diyorlar gaybdan bi ses o kadar hatırlıyorum ...görüntü falan hatırlamıyrm zaten seni görmediğim için görüntü olmaması normal dimi..
niye sen acaba da gökçe yada azo değil.. bunun bi sebebi olmalı:kahkaha::kahkaha:

ahahahahha hayırlara gitsin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Süper olmuş babuşşşş :panter: Çok havalı olacak teyze de :D

Ehehehehe evet benden rol çalacakmış kendisi :D
Öyle diyo :D
Lohusa tacı takan ilk deyze kendisi olcak galiba :kahkaha:

ne demek netleince. o sorunu hallettiğimizi sanıyordum hemşire.

gökçe'nin teyzesi... bi yaz bak nasıl güzel duruyor. ya bi yaz sen :))

ehehhe bencede.

tımam. senin doğumunda 6 metrelik volkan alıyorum babuş. koşuyorum hastenin önüne ufak bi volkan gösterisi düzenliyorum.

ahahahahha hayırlara gitsin.

Ekiekieki, volkan getir bana babuş.Doğumhanenin kapısına iki tarafa konuşlandır onları, ben içerden sana sinyal verdim miydi, patlatırsın gitsin :kahkaha:

Gökçenin deyzesi kısmına da katılıyorum evet doğru :panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu mudur yani beni motive edicen sandım...kolay bi doğum hikayesi beklerken iyice kötü oldum ..

kızım öfffff... bebek bu bebek. sancısız olacak hiç amıyacak falan mı dememi beklıyosun. yok öyle bişi. acıyacak, sancın da olacak. ağlıyacaksın da.

ama olacak işte. milyon yıldır kadınlar böyle doğruyor yavrularını. acıyor, zorluyor ama oluyor.

doğal exıt bi tane bebişim. doğalı varken neden müdahale ile aldırayım bebeğimi bulunduğu yerden.

Allah'ım bi aksilik bi sıkıntı vermedikçe.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlaaaaaaaar bir ara sordum ama arada kaynadı. bakın en cazgır halimi göreceksiniz az kaldı. öbür taraftan eğitimimi aldım onca zamanda bilesiniz :deli:

benim bu tombalak son gittiğimde 2397 çıktı ya hani. 30+6da. benim doktorum çok rahat bu konuda. maşallah diyor, tombik olcak sevmesi kolay olur diyor başka birşey demiyor. ama ben endişelenmeye başladım. hiç normal değil yani. sizce başka bir doktorda ultrason denemesi yapsam mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlaaaaaaaar bir ara sordum ama arada kaynadı. bakın en cazgır halimi göreceksiniz az kaldı. öbür taraftan eğitimimi aldım onca zamanda bilesiniz :deli:

benim bu tombalak son gittiğimde 2397 çıktı ya hani. 30+6da. benim doktorum çok rahat bu konuda. maşallah diyor, tombik olcak sevmesi kolay olur diyor başka birşey demiyor. ama ben endişelenmeye başladım. hiç normal değil yani. sizce başka bir doktorda ultrason denemesi yapsam mı?

Tatlım eğer normal doğum düşünüyorsan 1 doktora daha git bakalım bi yanlışlık var mı yok mu..
Benimki perşembe günü 1700 civarındaydı..Ona bile 1 hafta önde dediler..Maşallah tosunun iri geldi bana.Ama sezeryan düşünüyorsan pekte önemli değil.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Bu da bizimkinin zemini.Taca henüz yapıştırmadım.
Kardeşime yaptım bunu, pembe taca yapıştırıcaz nasipse:

Ekli dosyayı görüntüle 9690

Ekli dosyayı görüntüle 9691

Bebeğin ismi netleşince adını yapıştırcaz bu arada :D

vışşş elinize sağlık ben yapamam bunu

Hala imkansız olduğu kanısındayım..Yoksa epidural sezeryan olamazdı kimse değil mi? Kıtır kıtır hissederdi kesilmeyi..Ha belki 1000 de bir ihtimaldir, o da beni mi bulacak, bu ihtimal yüzünden epiduralden niye vazgeçem ki demi ama?

vazgeç demedik ula :D
oluyor yani 3 kişiden duydum ben tutmadığını genel sezeryana dönüldüğünü

bence git bi doktora daha canım bi de o desin bakalım kilosunu
ama sen deme baştan kilosunu önce o sölesin :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım ultrasondan ultrasona ölçüler değişir, hem makinaların hassasiyeti farklı hem de ölçen el değiştiğinde ağırlık da değişir.
Ağırlığı ölçüm aldığı tüm ölçülerden, karın çevresidir, baştır, bacak boyudur, yola çıkarak cihaz kendi hesaplıyor.
Ağırlık bi yaklaşım yani aslında.
Farklı bir ağırlık alabilirsin farklı doktorda.
Ama gelişimi sürekli takip edilen cihazdan izlemek mantıklı bence. Hep aynı tartıda tartılmak gibi.
Başka bir doktora gitsen, aşağı yukarı aynı ağırlığı alacaksın ama tamı tamına aynısı olmayacak bana sorarsan.
Kıyas yapmak istersen 30+3te benim kızım 1650 gramdı.Eh dedi doktorumuz Allah bereket versin.
Başından beri zayıf bebek ama benimki. Şimdi şimdi az buçuk toparlıyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tatlım eğer normal doğum düşünüyorsan 1 doktora daha git bakalım bi yanlışlık var mı yok mu..
Benimki perşembe günü 1700 civarındaydı..Ona bile 1 hafta önde dediler..Maşallah tosunun iri geldi bana.Ama sezeryan düşünüyorsan pekte önemli değil.

Eeee o zaman benim yavruşuma niye eh işte dedi doktor.Seninkinlen aynımış işte...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar kaşık biberen aldınız mı?

Kaşık biberon ne?
Kaşığı ayrı biberonu ayrı aldım ben :D

Eeee o zaman benim yavruşuma niye eh işte dedi doktor.Seninkinlen aynımış işte...

İvit 1,780di..Neden öle demiş daha ne olsunmuş :D Bi de bir hafta ileride deniliyor bana, iri bir bebek olacak deniliyor..Bu iri ise lidılımınki ne? Bir hata var bu doktorlarda ama ne bilemedim :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vışşş elinize sağlık ben yapamam bunu

vazgeç demedik ula :D
oluyor yani 3 kişiden duydum ben tutmadığını genel sezeryana dönüldüğünü

bence git bi doktora daha canım bi de o desin bakalım kilosunu