2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
pahalı evet çok haklısınız düşününce öyle geliyor ama dün 50 ye yakın araba gördüm inceledik 100tlye de var ne bilim tekerlekler eski tip koca koca itilmiyo adam gibi katlanınca kocuman oluyo taşıması zor ağırrr bunun üstteki şeyini çıkartıyosun gerye incecik bir ****l kalıyo nereye koysan sığar bilemiyorum kararsızım fakat dediğim gibi aldığım şey benim işimi görmiyceksede değmez yanii bakalım araştırmalarım sürecek mevlutten sonra alayım die düşünüyorum ben arabayııı

100tl. da az :D 1000 de çok..Yani benim bütçeye çok :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
100tl. da az :D 1000 de çok..Yani benim bütçeye çok :D

azo benimde bütçeye çokkk durmu anlatmıyım içler acısı :D
arabalaro incelediğimde şunları farkettim sırt bel omurga kavramı denen bişi yok bi kere 500tlnın altındaki arabalarda dümdüz karton gibi bir zemin semsert yeni doğunca kullanması mümkün değil anakucağını yanında veriyolar tamam ok ama onu monte etcek bir yer yok arabanın üstüne emanet koyuyolar görüntü nakavt tekerlerkler kocuman araba lastiği gibi toplu taşımalarda yada alışveriş merkezlerinde rahat kullanılcak bişi değil katlaması zor yer çok kaplıyo sorun yani napcamı şaşırdım aklım karıştı o yüzden diyorum mevlütü bi bekliyim belki babannemler filan alır yada ne bilim işte bişilere bakcaz

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kimin hikayesi bu azom ???

maşallah ne güzel.

Aralık annelerinden arakladım Gökçem :D Darısı başımıza.

arabalaro incelediğimde şunları farkettim sırt bel omurga kavramı denen bişi yok bi kere 500tlnın altındaki arabalarda dümdüz karton gibi bir zemin semsert yeni doğunca kullanması mümkün değil anakucağını yanında veriyolar tamam ok ama onu monte etcek bir yer yok arabanın üstüne emanet koyuyolar görüntü nakavt tekerlerkler kocuman araba lastiği gibi toplu taşımalarda yada alışveriş merkezlerinde rahat kullanılcak bişi değil katlaması zor yer çok kaplıyo sorun yani napcamı şaşırdım aklım karıştı o yüzden diyorum mevlütü bi bekliyim belki babannemler filan alır yada ne bilim işte bişilere bakcaz

Anladım canım.Ben o kadar detayına kadar eleyip almadım, relax anneyim diyom anlamıyonuz ki :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tanselcim gözünaydın maşallah 41 kere..
Benimki de 1 hafta öndeymiş, acaba 1 hafta erken mi doğurcaz? Keşke öyle olsa ya.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bence biraz bekle..
İlk zamanlar zaten kış ve bebeği dışarı çıkarmak zor..
Mart gibi bakarsın.. Ben öyle yapıcam..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yemekten geldim şimdi bakalım neler kaynatmışınız.
Bu arada hayatımda ilk kez ciğer yedim, kansızlığım var diye.
Şu evlat ne tatlı şeymiş meğersem. Ciğer de yedim ya, anneme mesaj çektim şimdi ama kesin inanmaz.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselcim gözünaydın maşallah 41 kere..
Benimki de 1 hafta öndeymiş, acaba 1 hafta erken mi doğurcaz? Keşke öyle olsa ya.

Azocum sen iyice heyecan yaptın:)
Az kaldı be azocum, nerden nereler geldik.
Normal doğum pozisyonuna dönmesine çok sevindim..
İnşallah rahatça doğum yaparız..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

gez iyice dolaş bak öyle al zaten,ben çok uyguna aldım ya Kanz'dan aldım 4 tekerli cunku 3 tekerlilieri cift yon kullanamıyosnu diye,4 tekerli pembe-gri cift yonlu tek elle katlanabiliyo her bi tarafı cıkabiliyo puseti de var monte edebildigin..ikisini 35o tl ye bulunca aldım valla :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aralık annelerinden arakladım Gökçem :D Darısı başımıza.

Anladım canım.Ben o kadar detayına kadar eleyip almadım, relax anneyim diyom anlamıyonuz ki :D

aralık annesimi azo nerden bakıyon ben görmüyorum burda 2-3 sayfalık bişi var doğuranları filanda koyuyosunuz yaa bulamıyorum

sen mi rahat annesin:kahkaha: güliyimde boşa gitmesin senin yüzünden panik oluyorum herşeyin hazzır hatun bırak arabanda kusur kalsın benim meydanda bişeyim yok ayoll

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ne güzeli gökçe .. Sancı kısımlarında resmen kanım dondu..
Ben yapamıyacağım ya.. O kadar acı.. Ben nasıl cıkaracağım bu cocuğu napsam ..

Güzel tabi kız, suni sancıdan öyle olmuş, evde normal doğum sancısı çekse o kadar olmazdı, korkma..Tabi ben 4cm.den sonra epidurali yicem ya ondan rahat rahat konuşuyorum :D

aralık annesimi azo nerden bakıyon ben görmüyorum burda 2-3 sayfalık bişi var doğuranları filanda koyuyosunuz yaa bulamıyorum

sen mi rahat annesin:kahkaha: güliyimde boşa gitmesin senin yüzünden panik oluyorum herşeyin hazzır hatun bırak arabanda kusur kalsın benim meydanda bişeyim yok ayoll

Öte mahalleden bakıyom :D
Arabamı aldım 490yetaleye :D Ama daha adapte olamadım, kocam tek hareketle katlıyor ben daha beceremedim :D

Babuş afiyet bal şeker olsun....Ben de yiyemem hiç ciğer.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben hep en iyisi prima diye duyuyorum
ablam da prima kullanıyor prima al dedi
onu aldım
kırmızı taç hala bulamadım ben ya :acep:
çok teşekkür ederim canım

Ben tacımı kendim yapıyorum, keçeden. Bi kısmını yaptım, bi yapıştırması kaldı.
Hatta kardeşime de yaptım, teyze tacı :D

Mehaba Güzel Anneler;

Öncelikle hafta sonu nete giremedim, Azocum doğum gününü kutluyorum sağlık ve mutluluk diliyorum..

Benim cumartesi doktor kontrolüm vardı..
Bebiş 1910 g. olmuş, boyuda uzunmuş maşallah..
Suyu iyi dedi, gelişimiiyi dedi..
Bebişim dönmemişti, normal doğum pozisyonuna dönmüş.. Bunade sevindim..
Normal doğum yada sezeryan olayına 37. haftada karar verelim dedi.
Bebişin kafa çapı yapısal olarak biraz büyükmüş..
Bizden böyle işte...

Ben bu hafta izinliyim evdeyim..
Bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum, yarında görümcem gelip ütüleyecek. Aslında ben kendim ütülemek istiyordum. Israr edince kıramadım..

Canım maşallah bebeğine 41 kere
Topaç maşallah

31 canım ben 77 liyim...

siz 32 olursanız benim 34 olmam gerekir, ama daha 2012 ye bir ay var, banane hala 33üm ben. :lala:

Simuş 32 diyo, siz 31 :D
Ama ben size inanıyorum, simoşu da kınıyorum buradan
:kahkaha::kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bende üşengeçlği bırakıp yürüyüşe çıkayım..
bahçede 2 tur yürüyeyim, hava çok güzel..
akşamalrı hava çok pis hiç yürünmüyor..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Güzel tabi kız, suni sancıdan öyle olmuş, evde normal doğum sancısı çekse o kadar olmazdı, korkma..Tabi ben 4cm.den sonra epidurali yicem ya ondan rahat rahat konuşuyorum :D

Öte mahalleden bakıyom :D
Arabamı aldım 490yetaleye :D Ama daha adapte olamadım, kocam tek hareketle katlıyor ben daha beceremedim :D

Babuş afiyet bal şeker olsun....Ben de yiyemem hiç ciğer.

epidural herkeste tesir etmiyormus canım.. sansına yani..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar