2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Çok sağolun kızlar yaaa... Valla beğenmenize çok sevindim, o kadar uğraştım ki bu renge karar vermek için. İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun... İçinde miniklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı bol kahkahalı günler geçirin inşallah :huhuu:
sağol cnm aminnnnn
günaydın herkeslere...

izmir de deprem oldu, uykudan sıçradım resmen, 5,1 miş. kendimi anca toparladım, aslında depremlere alışığız burda ama kendimi çok çaresiz hissettim birden.

bebeğinin resimlerini ekleyenler olmuş, Allah bağışlasın hepimizinki...

bir de ağrılardan konuşmuşsunuz dün gece benim de karnım çok ağrıdı yine, uyutmadı. son haftalar artık zorluyor.

cuma da çalışamaz raporumu aldım 32. hafta. herkes çalışabilir almış ben çalışamaz :eek:ky:

yaa öylemii amannın ne zaman olmuş deprem geçmiş olsn cnm
neden çalışamaz verdi acep sakıncalı bi durum mu var

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın herkeslere...

izmir de deprem oldu, uykudan sıçradım resmen, 5,1 miş. kendimi anca toparladım, aslında depremlere alışığız burda ama kendimi çok çaresiz hissettim birden.

bir de ağrılardan konuşmuşsunuz dün gece benim de karnım çok ağrıdı yine, uyutmadı. son haftalar artık zorluyor.

cuma da çalışamaz raporumu aldım 32. hafta. herkes çalışabilir almış ben çalışamaz :eek:ky:

geçmiş olsun umarım fazla hasar yoktur sende epeyce korktun degilmi neyse sakin olmaya çalış Allah beterinden korusun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın herkeslere...

Selam canım, deprem mi oldu ya, geçmiş olsun.
Birşey yoktur dimi, yoktur inşallah...
Raporun da hayırlı olsun, yatıştasın yani :zonk:

Merhaba arkadaslar ben geldim ama cok kalamadan cıkmam gerekecek gibi.. nasılsınız?

NOT: simus süperk olmus yesil boya, guzel gunlerde kullanın inş.

Selam canım, nereye gidiyosun hemen yawf?

Benim de 5 gün sonra... Düşünmek bile istemiyorum... Aylardır maaşımı elimde göremiyorum. Maaş sanal olarak bankaya yatıyor, ertesi gün bankanın internet şubesi açılıyor ve bilgisayar kullanılarak para aktarımı yapılıyor ve bu her ay böyle sürüp gidiyor... :D

Aynen aynen.Maaş yatıyor, biz başlıyoruz ödemeye.Krediler, kartlar, faturalar...
Kaybolmayan maaş istiyoruz :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr gördüm yazdıklarınızı tesekkür ederiz. benim cadının derdi baska ben anladım onu:vecihi: uyanık cadıı o fizyolojik kısım falan umurunda değil.arkadasından ilginç doneler almıs anlasılan.sınıfta bi arkadası var onun anneside hamile.ve sanırım onlar cok dikkatli davranmamıslar bazı seyleri yaparken.iremden anladığım kadarıyla bizim tabirimizle basılmışlar cocukta bunu anlatmıs kendi aklınca iremde benden bir itiraf istiyor anladım ben onu şimdi.babam annemin üstündeydi diye baslayan bir cümle kurdu gerisini ben anladım arkadası o sekilde anlatmıss.sonra benim kardeşim oldu demiş.seninki nasıl oldu demiş.bebemin tüm dünyasını alt üst etti zilli.neyse azcık toparladık olayı yine anne ile babanın birbirini cok sevmesine bağladık gibi.okula biraz erken gidip diğer küçük hanımın annesini görmek lazım.umarım karsılasırız.

Aboooovvv...Yav sen evde istediğin kadar dikkat et işte, arkadaşların ağzını nasıl büzücen...
Korktum şimdi.
Biz hiç böyle şeyler konuşmazdık yahu...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bebeğim,balımm sabahtan beri göbeğim catladı ireme laf anlatana kadar..hakikaten annemin dediğine inanmaya basladım.büyüdükçe her türlü sorularıda büyüyor derdi.bi taraftan da hazırlanmaya calısıyoruz.nasılsın. sen canım? öperim mucukss

neyse afettim sorununuz büyük ben napayım yiyip içip yatıyorum ağrılarla boğuşuyorum bende seni öptüm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Çok sağolun kızlar yaaa... Valla beğenmenize çok sevindim, o kadar uğraştım ki bu renge karar vermek için. İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun... İçinde miniklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı bol kahkahalı günler geçirin inşallah :huhuu:
aminnn.. aminn...

şuan ne istersen yapacak durumdayım hatta kendi ellerimle hamburger bile yaparım o ka

hu huuuu gelıyorum o zaman kız. açılın ahaliii...

günaydın herkeslere...

geçmiş olsun :( nıye çalışamaz? sen mi istedin?

Merhaba arkadaslar ben geldim ama cok kalamadan cıkmam gerekecek gibi.. nasılsınız?

hoşgeldin . nereye ya daha yenı geldin. ateş almaya geliyo bu da.

kızlarr gördüm yazdıklarınızı tesekkür ederiz. benim cadının derdi baska ben anladım onu:vecihi: uyanık cadıı o fizyolojik kısım falan umurunda değil.arkadasından ilginç doneler almıs anlasılan.sınıfta bi arkadası var onun anneside hamile.ve sanırım onlar cok dikkatli davranmamıslar bazı seyleri yaparken.iremden anladığım kadarıyla bizim tabirimizle basılmışlar cocukta bunu anlatmıs kendi aklınca iremde benden bir itiraf istiyor anladım ben onu şimdi.babam annemin üstündeydi diye baslayan bir cümle kurdu gerisini ben anladım arkadası o sekilde anlatmıss.sonra benim kardeşim oldu demiş.seninki nasıl oldu demiş.bebemin tüm dünyasını alt üst etti zilli.neyse azcık toparladık olayı yine anne ile babanın birbirini cok sevmesine bağladık gibi.okula biraz erken gidip diğer küçük hanımın annesini görmek lazım.umarım karsılasırız.

ahahahhahah babamı annemin üzerinde mi gördüm demiş. bi kere de anne babanın üzerindeyken görse bişeyciği kalmaz bnce o yavrunun.

sırayla atçılık oynuyoruz desinler tamamdır o iş.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

hoşgeldinde nereye gidiyosun hemencecik

saol sekercim.. nasılsın?
ya inanmayacaksınız ama gene boru patladı banyoyu yavaş yavaş
su basıcak gene... gidip yönetime şarlıcaam...

Selam canım, nereye gidiyosun hemen yawf?

selam şekercim... ya sorma işte su işleri ile ugraşıcam..bide yarın temizlik gunum ve üstelik inş. annem geliyor.. okadar cok şey varki halletmem gereken...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın herkeslere...

Öncelikle geçmiş olsun tatlım, umarım tekrarı olmaz... Ben de diğer hafta alacağım çalışamaz raporumu :)

Sağolasın yavrukuşum :huhuu: geldin de nere gidiyosun hemen dicem ama, ben de çıkmak zorundayım şimdi. Evi bir ucundan toplamaya başlasam çok iyi olacak...

KENDİNİZE İYİ BAKIN HATUN KISMISI, GÖRÜŞMEK ÜZERE... :vecihi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aminnn.. aminn...

hoşgeldin . nereye ya daha yenı geldin. ateş almaya geliyo bu da.

hosbulduk canım.. kıs normalde hic girecek durum yoktuda sizden ayrı kalamıyorum esas... aslında şuan evden cıkmış olmam lazım mesela ama ben napıyorum canım bacılarımla vakit geciriyorum..hemde sinirim insin diye bekliyorum...

tatlım gecmiş olsun sanada bende aynen sen gibi acı içindeyim inanki..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bu da benim kelebeğim..

senin soyadın Şahin mi -hmm

Ben umursayacam şimdi açtım bebişim forumu.
Patron geldi de söylemesi ayıp.
1 gün arayla aldık o zaman raporumuzu, ben de cuma aldım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım toptan

evet biliyom ben yazmıştım sna rapor aldığında görmedin mi bacım
ikimize de hayırlı olsun canım

Ne raporu aldın bacım? Arada gözümden kaçmış mesajın... :(

32.hafta çalışabilir raporu

Hayırlı olsun yavruguşum, ben rapor almıcağım için tikkatimi çekmemiş bak :D
Ne zaman ayrılcan işten?

5 hafta daha çalışcam 37+0 da ayrılcam kısmetse tabii

ne raporu kız çalışabilir raporu mu yoksa yatış raporumu kız hayatım saçımızı yolcak gibi dedin kimse benle ilgilenmiyo die

ne alaka yavvvv evet çalışabilir

ne ypatın kız yemek. doğru söyle bak... geleyim mi? :))

ne raporu kız? 46 raporu mu?

yok seninkinden değil canım 32 raporu bu

günaydın herkeslere...

Allah korusun canım herkesi depremden
neden çalışamaz çok kötü durumda mısın?
doğum sonrası ücretsiz izin kullancak mısın?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yaa öylemii amannın ne zaman olmuş deprem geçmiş olsn cnm
neden çalışamaz verdi acep sakıncalı bi durum mu var

geçmiş olsun umarım fazla hasar yoktur sende epeyce korktun degilmi neyse sakin olmaya çalış Allah beterinden korusun

Selam canım, deprem mi oldu ya, geçmiş olsun.
Birşey yoktur dimi, yoktur inşallah...
Raporun da hayırlı olsun, yatıştasın yani :zonk:

geçmiş olsun :( nıye çalışamaz? sen mi istedin?

teşekkür ederim kızlar, korktum valla bi de uykuda hissedince daha çok korktum galiba, raporu ben istedim, zaten bir aydır raporluyum ben, okulda ayakta ders anlatmak zor oluyordu, oturarak da sınıfa hakim olmak zor bu yüzden 28. haftada rapor almıştım. şimdi de 32. hafta raporumu aldım, yani öyle belirgin bir rahatsızlığım yok ama okula devam etseydim olabilirdi diye dr vermişti.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Aboooovvv...Yav sen evde istediğin kadar dikkat et işte, arkadaşların ağzını nasıl büzücen...
Korktum şimdi.
Biz hiç böyle şeyler konuşmazdık yahu...

konuşmak mı. ? annem yemınle agızımızda terliğin tersıyle bi delik daha açardı öyle bişi sorsam ona.

hosbulduk canım.. kıs normalde hic girecek durum yoktuda sizden ayrı kalamıyorum esas... aslında şuan evden cıkmış olmam lazım mesela ama ben napıyorum canım bacılarımla vakit geciriyorum..hemde sinirim insin diye bekliyorum...

tatlım gecmiş olsun sanada bende aynen sen gibi acı içindeyim inanki..

sinirlenme bacım.. benim evde yesyeni ama bi bitmedi sorunları valla. musluk akıtır, boru damlatır... öff öfff.

Tepki
56
biz geldikkkkkkkk .. kızımın güzel teyzelerii nasılsınız ?
ne kadan çok sayfa olmuş maşallah size bacılarım..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok seninkinden değil canım 32 raporu bu ?

eheheheh bence bıran önce al. herşeyden muafsın. bak bana hergün bayram...

teşekkür ederim kızlar, korktum valla bi de uykuda hissedince daha çok korktum galiba, raporu ben istedim, zaten bir aydır raporluyum ben, okulda ayakta ders anlatmak zor oluyordu, oturarak da sınıfa hakim olmak zor bu yüzden 28. haftada rapor almıştım. şimdi de 32. hafta raporumu aldım, yani öyle belirgin bir rahatsızlığım yok ama okula devam etseydim olabilirdi diye dr vermişti.

:( anladım.. geçmiş olsun o zaman yat dinlen.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Allah korusun canım herkesi depremden
neden çalışamaz çok kötü durumda mısın?
doğum sonrası ücretsiz izin kullancak mısın?

teşekkür ederim, ücretsiz izin almayı düşünmüyorum, hayırlısı ile doğurup işe başlamayı düşünüyorum, yaşım 33 olduğu için korktum hamileyken çalışmaya, zaten zor bulduk dedim. :)

8 hft iznimi kullanacam doğumdan sonra belki 20 gün daha alırım sonra, sonra başlayacam işe, zaten iki üç ay çalışıp yaz tatiline gircem sonra.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sağolasın yavrukuşum :huhuu: geldin de nere gidiyosun hemen dicem ama, ben de çıkmak zorundayım şimdi. Evi bir ucundan toplamaya başlasam çok iyi olacak...

KENDİNİZE İYİ BAKIN HATUN KISMISI, GÖRÜŞMEK ÜZERE... :vecihi:

tesekkur ederim tatlım sanada kolay gelsin....

lilacs cok gecmiş olsun.... umarım tekrardan olmaz....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar