2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiyom dünürüm..sen annemsen beni karnında tasıdın emzirdin diyor.peki söle babam ne yaptı diyor.ne yaptıda babam oldu? allahım işin içinden cıkamadım.zilliler okulda neler konusuyolar.biz bi çinçan oynamayı bilirdik.bu ne bee zamane bebesine lafda yetmiyor.hadi babuşş yardım edin bana.okula gidene kadar kızıma mantıklı bi acıklama yapmam gerekiyor.

Heeeeee, şimdi benim bunu bi düşünüp araştırmam lazım...Çok sağlam yerden sormuş iremcan :acep:

geçmiş olsun babuş. ne diyim ya dökülmeye başladık işte :)) hakkımızda hayırlısı inşallah. bi de demin yeni doğum yapan zuhal ablamız bana aaa senin karnın düşmüş dedi. o ne demek :))

Zuhal yine mi sahneye çıktı ben yolucam atıcam bi kenara o olcak :ajan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

şimdi yavrum öncelikle baban beni kandırdı gazozuma ilaç atmış sonra kendime geldiğimde ne olduğunu anlayamadım karnım şişmeye başladı aradan 9 ay geçti birde baktım sen oldun nerden geldin nasıl oldun hala anlamış değilim:)

puhaha süpersin laylam yaa
Anladım, ben "o sebepten aldım" yazdım, sen "o sepetten aldım" okudun :D
Biliyorum bunu çok şeker, port bebe gibi de taşıyabilirsin datlum.
hımmm bilmem onu düşünmedim ama evin içinde her yere pratif taşınabilir çok hoşuma gitti gerçekten ilk kez gördüm böyle bişi gittiğin yere koy götür ayağı katlanıyo dediğin gibi port bebe gibi kullan tam benlik bşi buu almam lazımm ocak başı
Sanırım bu sefer oldu...
mükemmel bi yeşil tonu bu simurcum odayı tamamlada foto çekk biran önce
simoooo... ne güzel bi yeşil ya o... açık renk mobilyayla düşünemiyorum.
aynen süper olacak zevkli gacı bu simur canum

benim oğlanda bundan 2 ay önce sordu sanırım bebek olması için ilaçmı kullanıyosun yoksa başka bir yöntenmi var diye bizde işin içinden çıkamadık ben babasına devrettim sonuçta erkek çocuğu babasıda oğlum sana yanlış bişeyler söylemeyelim seneye okulda en doğrusunu derslerinizde göreceksiniz kafana takılanları o zaman anlatırım dedi benim mazlum oğlum tamam babacım dedi

afferin eşine o saman :D iyi yırtmış

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Şahane olacak, pencere ve parke uyumundan anladım.Ve o tahtaya bu renk yeşil çok yakışmış, hemen bitirin şu odayı yaw, severim farklı renklerde döşenmiş odalara bakmayı :D

:) Daha çok aşamadan geçiçek oda Azoşum... Perdesiydi tülüydü mobilyasıydı :) Daha güzelleri senin olsun diycem ama MAŞALLAH zaten fıstık gibi bi odası olmuş Kuzey oğlanın :)

simoooo... ne güzel bi yeşil ya o... açık renk mobilyayla düşünemiyorum.

Sağol Gökçecim, beğenmene çoook sevindim... İnşallah tamamlayıcı unuslar gelince de güzel olur. Bitsin bitmiş halini de eklerim inşallah...

rapor aldım diyom kimse umursamıyor :dertli:

Ne raporu aldın bacım? Arada gözümden kaçmış mesajın... :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gel yemek yiyelim canımız ne istiyosa

ne ypatın kız yemek. doğru söyle bak... geleyim mi? :))

rapor aldım diyom kimse umursamıyor :dertli:

ne raporu kız? 46 raporu mu?

Zuhal yine mi sahneye çıktı ben yolucam atıcam bi kenara o olcak :ajan:

kız yok o iyi niyetli... severim zuhoşu ama doğum ertesi belinin 55 cmye düşmesi beni sinirlendirmiyor değil yani.

Ben umursayacam şimdi açtım bebişim forumu.
Patron geldi de söylemesi ayıp.
1 gün arayla aldık o zaman raporumuzu, ben de cuma aldım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım toptan

ben de yarın alacam sanırım bakalım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuş odanın rengi süper, içim açıldı valla, ne canlı ne hoş ya :panter:

mükemmel bi yeşil tonu bu simurcum odayı tamamlada foto çekk biran önce

aynen süper olacak zevkli gacı bu simur canum

Çok sağolun kızlar yaaa... Valla beğenmenize çok sevindim, o kadar uğraştım ki bu renge karar vermek için. İnşallah daha güzelleri sizlerin olsun... İçinde miniklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı bol kahkahalı günler geçirin inşallah :huhuu:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın herkeslere...

izmir de deprem oldu, uykudan sıçradım resmen, 5,1 miş. kendimi anca toparladım, aslında depremlere alışığız burda ama kendimi çok çaresiz hissettim birden.

bebeğinin resimlerini ekleyenler olmuş, Allah bağışlasın hepimizinki...

bir de ağrılardan konuşmuşsunuz dün gece benim de karnım çok ağrıdı yine, uyutmadı. son haftalar artık zorluyor.

cuma da çalışamaz raporumu aldım 32. hafta. herkes çalışabilir almış ben çalışamaz :eek:ky:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba arkadaslar ben geldim ama cok kalamadan cıkmam gerekecek gibi.. nasılsınız?

NOT: simus süperk olmus yesil boya, guzel gunlerde kullanın inş.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bugün kredi kartımın kesim tarihi. Ödemesini de yaptım.
Çok fena batıyo bana şu anda.

Benim de 5 gün sonra... Düşünmek bile istemiyorum... Aylardır maaşımı elimde göremiyorum. Maaş sanal olarak bankaya yatıyor, ertesi gün bankanın internet şubesi açılıyor ve bilgisayar kullanılarak para aktarımı yapılıyor ve bu her ay böyle sürüp gidiyor... :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr gördüm yazdıklarınızı tesekkür ederiz. benim cadının derdi baska ben anladım onu:vecihi: uyanık cadıı o fizyolojik kısım falan umurunda değil.arkadasından ilginç doneler almıs anlasılan.sınıfta bi arkadası var onun anneside hamile.ve sanırım onlar cok dikkatli davranmamıslar bazı seyleri yaparken.iremden anladığım kadarıyla bizim tabirimizle basılmışlar cocukta bunu anlatmıs kendi aklınca iremde benden bir itiraf istiyor anladım ben onu şimdi.babam annemin üstündeydi diye baslayan bir cümle kurdu gerisini ben anladım arkadası o sekilde anlatmıss.sonra benim kardeşim oldu demiş.seninki nasıl oldu demiş.bebemin tüm dünyasını alt üst etti zilli.neyse azcık toparladık olayı yine anne ile babanın birbirini cok sevmesine bağladık gibi.okula biraz erken gidip diğer küçük hanımın annesini görmek lazım.umarım karsılasırız.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu arada nazooo bana neden pas vermiyor neden neden neden neden

bebeğim,balımm sabahtan beri göbeğim catladı ireme laf anlatana kadar..hakikaten annemin dediğine inanmaya basladım.büyüdükçe her türlü sorularıda büyüyor derdi.bi taraftan da hazırlanmaya calısıyoruz.nasılsın. sen canım? öperim mucukss

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar