bilmiyom dünürüm..sen annemsen beni karnında tasıdın emzirdin diyor.peki söle babam ne yaptı diyor.ne yaptıda babam oldu? allahım işin içinden cıkamadım.zilliler okulda neler konusuyolar.biz bi çinçan oynamayı bilirdik.bu ne bee zamane bebesine lafda yetmiyor.hadi babuşş yardım edin bana.okula gidene kadar kızıma mantıklı bi acıklama yapmam gerekiyor.
geçmiş olsun babuş. ne diyim ya dökülmeye başladık işte) hakkımızda hayırlısı inşallah. bi de demin yeni doğum yapan zuhal ablamız bana aaa senin karnın düşmüş dedi. o ne demek
)
rapor aldım diyom kimse umursamıyor :dertli:
Sanırım bu sefer oldu...
şimdi yavrum öncelikle baban beni kandırdı gazozuma ilaç atmış sonra kendime geldiğimde ne olduğunu anlayamadım karnım şişmeye başladı aradan 9 ay geçti birde baktım sen oldun nerden geldin nasıl oldun hala anlamış değilim
süpersin laylam yaahımmm bilmem onu düşünmedim ama evin içinde her yere pratif taşınabilir çok hoşuma gitti gerçekten ilk kez gördüm böyle bişi gittiğin yere koy götür ayağı katlanıyo dediğin gibi port bebe gibi kullan tam benlik bşi buu almam lazımm ocak başıAnladım, ben "o sebepten aldım" yazdım, sen "o sepetten aldım" okudun![]()
Biliyorum bunu çok şeker, port bebe gibi de taşıyabilirsin datlum.
mükemmel bi yeşil tonu bu simurcum odayı tamamlada foto çekk biran önceSanırım bu sefer oldu...
aynen süper olacak zevkli gacı bu simur canumsimoooo... ne güzel bi yeşil ya o... açık renk mobilyayla düşünemiyorum.
benim oğlanda bundan 2 ay önce sordu sanırım bebek olması için ilaçmı kullanıyosun yoksa başka bir yöntenmi var diye bizde işin içinden çıkamadık ben babasına devrettim sonuçta erkek çocuğu babasıda oğlum sana yanlış bişeyler söylemeyelim seneye okulda en doğrusunu derslerinizde göreceksiniz kafana takılanları o zaman anlatırım dedi benim mazlum oğlum tamam babacım dedi
Şahane olacak, pencere ve parke uyumundan anladım.Ve o tahtaya bu renk yeşil çok yakışmış, hemen bitirin şu odayı yaw, severim farklı renklerde döşenmiş odalara bakmayı
simoooo... ne güzel bi yeşil ya o... açık renk mobilyayla düşünemiyorum.
gel yemek yiyelim canımız ne istiyosa
Zuhal yine mi sahneye çıktı ben yolucam atıcam bi kenara o olcak
Ben umursayacam şimdi açtım bebişim forumu.
Patron geldi de söylemesi ayıp.
1 gün arayla aldık o zaman raporumuzu, ben de cuma aldım.
Hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım toptan
Simuş odanın rengi süper, içim açıldı valla, ne canlı ne hoş ya
mükemmel bi yeşil tonu bu simurcum odayı tamamlada foto çekk biran önce
aynen süper olacak zevkli gacı bu simur canum
ne ypatın kız yemek. doğru söyle bak... geleyim mi?)
Bugün kredi kartımın kesim tarihi. Ödemesini de yaptım.
Çok fena batıyo bana şu anda.
Merhaba arkadaslar ben geldim ama cok kalamadan cıkmam gerekecek gibi.. nasılsınız?
NOT: simus süperk olmus yesil boya, guzel gunlerde kullanın inş.
bu arada nazooo bana neden pas vermiyor neden neden neden neden