2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın hatunlar ;)

Ağrı çekenlere; ben dahil geçmiş olsun demekten başka yapacak bişe yok ne yazık ki... Dua edelim de geçsin :)

Aslıcım ve Calmdowncım yirim ben sizin tontiklerinizi. Maşallah ikisine de, Allahım nazardan korusun inşallah, sağlıkla sıhhatle büyüsünler, zamanında gelsinler dünyamıza...

Azoşum, faceden kutladım ama bir de burdan kutlayayım; Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve bol kahkaha getirsin hayatına inşallah. E tabi bir de sağlıklı bir Kuzey oğlan :)

Beni soracak olursanız :D Evi afedersiniz .ok götürüyor, evin her yeri her yerde. Bir yandan kızın odası boyandı, bir yandan cam balkon takılıyor Cumartesiden beri. Ben de evin içinde sırtımda paltomla oturuyorum, zira tüm kapı pencereler açık. Bu arada söylemesi ayıptır kabız oldum sanırsam ve karnıma sancılar giriyo. Ama kabızdan mıdır yoksa bu yalancı kasılmalar mıdır bilemedim. İşte böyle... :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum allah rahmet eylesin babacığın için suçlamayın kendinizi aslıda aynı duygu içindedir sizi anlayamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın ama onşar inşallah yattıkları yerde rahattırlar bebeğinizi sevmeye gelirler onlar sakın üzülmeyin kader nasip kismet hepimizin gitceği yer toprak allahım güsel ömürler biçsin hepimize

Amin kuşum inşallah, cümlemize...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kurban olsunlar o güzelliklere e mi... muşmula seni be. yerim kız o meleğini ben senin. Allah'ım kem gözden korusun. sağlıkla sıhhatle inşallah.

Sağolll kuşummmmmmm Amin amin inşallah..
Kız o dizide bi gazeteciye dikkat etmemişim :D Bu hafta bakayım bari..

saçı mıdır dudakları mıdır bilmiyorum ama kızı gördüğüm an direk aklıma sen geliyosun. :))

Benim doktorum sırt üstü yatmanın tek zararının hızla tansiyonumun düşmesi olduğunu söyledi.
Anneye zararı var dedi ama ben yine de yatmıyorum.

Babuş bence magvital ve osteocare alabilirsin. Magnormu keserek tabi. Aynı türden ilaçlar, aynı işe yarıyo, gebeler de kullandığına göre sorun olacağını sanmam.
Benim de bu ara kaburgam ağrıyo sürekli. Kaburganın ucu. Ters yatsam, yada duruşumu ayarlayamasam hemen ağrır.
Hamilelikten önce de zaman zaman olurdu. Göğüs kafesimdeki son kaburga çizgisi sanırım ağrıyan.

geçmiş olsun babuş. ne diyim ya dökülmeye başladık işte :)) hakkımızda hayırlısı inşallah. bi de demin yeni doğum yapan zuhal ablamız bana aaa senin karnın düşmüş dedi. o ne demek :))

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
lidılım ben bu agrıların biraz da yaşadığımız şehrin havasından kaynaklandığını düşünuyorum. malum bizim buralarda nem %90 larda seyirediyor.

hayır zaten romatizmal ağrılarımız vardı hamile kalınca hareketsizlikten hepten azdı işte. ama yeminle dayanacak gücüm kalmadı. bazen isyan der gibi konuşuyorum, ağlıyorum onur zor sakinleştiriyor beni.

biliyorum hamilelikten değil benimki. hamileliğim sadece tetikledi. doğurunca da geçmeyecek. benim ciddi tedaviye ihtiyacım var. öyle 2 yüzüp fizik tedaviyle olmuyor demek ki. artık kaplıca mı olur düzenli bi tedavi programı mı bilmiyorum. ama dayanamıyorum artık.

bi de inan ben de aksak aksak yürüyorum artık. sol bacağımın üstüne her bastığımda kalçamın ordaki sinirler kopacak gibi geliyor :(((

olabilir canım, çocukken ben romatizma tedavisi görmüştüm zaten. bende önceden de bir arıza vardı. ama dediğin gibi topallıyorum, ve çok zoruma gidiyor. dikkat ediyorum. doktor ne dediyse yapıyorum ama olmuyor olmuyor. o hissizlik çok kötüydü ama. kardeşim yaşadı benim çünkü biliyorum. sıkıntılı bir süreç. tuvalette beklerken hep aklımdan onlar geçti. azcık azalsa şu sıkıntılar artık :( yetecek o kadarı bile kuzum ya :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Günaydın hatunlar ;)

Ağrı çekenlere; ben dahil geçmiş olsun demekten başka yapacak bişe yok ne yazık ki... Dua edelim de geçsin :)

Aslıcım ve Calmdowncım yirim ben sizin tontiklerinizi. Maşallah ikisine de, Allahım nazardan korusun inşallah, sağlıkla sıhhatle büyüsünler, zamanında gelsinler dünyamıza...

Azoşum, faceden kutladım ama bir de burdan kutlayayım; Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve bol kahkaha getirsin hayatına inşallah. E tabi bir de sağlıklı bir Kuzey oğlan :)

Beni soracak olursanız :D Evi afedersiniz .ok götürüyor, evin her yeri her yerde. Bir yandan kızın odası boyandı, bir yandan cam balkon takılıyor Cumartesiden beri. Ben de evin içinde sırtımda paltomla oturuyorum, zira tüm kapı pencereler açık. Bu arada söylemesi ayıptır kabız oldum sanırsam ve karnıma sancılar giriyo. Ama kabızdan mıdır yoksa bu yalancı kasılmalar mıdır bilemedim. İşte böyle... :D

sağol canımcım Allah yard. olsun en kısa zamanda düzenine kavuşursun insallah..
benim de çok ağrım var hele geceleri.. artık anlatmıyorum zira.. geçmiyorrrrrr...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla Azoş canıma tak etti artık. ben 1 aydır böyleyim neredeyse. her hareketim işkence. herşeye de o kadar dikkat ediyorum. teorik olarak da olsa, daha 2 ay var önümde. şimdi böyleysem, ilerisini düşünemiyorum... :( çok mutsuzum bugün. evde kalınca daha fazla vesvese yapacaksın, çalış demişlerdi de inanmamıştım. tüm gün kendimi dinlemekten kafayı yiyorum şimdi :uzgun:

Ben de mutsuzum bugün..Valla çalışınca da sıkıntı ediyor insan kendine, evde duruncada..

Oyyyyy maşallah ne kadar tatlı bir yüzü var :D

Amin canım.Nihayetinde takdiri ilahi.
Rabbim en iyisini bilir, O'ndan gelene razıyız,böyle avunacağız.
Allahım dayanamayacağımız acı vermesin, beterlerinden saklasın.

Amin....

yavrum fotoğraflarda problem var buraya koyduğum resmi hatırlıyosun dolma gibii çıkmışım eşim diyo vallahi fotodan diyo o kadar değilsin üzme kendini diyo
bişeyin kalmadı harbi azommm dün mothercare girdik bişeyler bakmaya sepetlerine bittim alcam 279 tlye denk geliyo 40 tlde hediye çeki veriyolar ilk doğduğunda sepet şartmış sanırsam biz mobilyacımızla anlaşmıştık ama 400 tl diyo fazla geldi ilk 3 ay için bu sebete biitim port bebe gibi yanlarında kulpları var hasırdan içinde uyku seti filan gibi yerleştirilen bişi var oda fiyata dahil attada sallanan ayağı var çok şirin
kader nasip kismet hepimizin gitceği yer toprak allahım güsel ömürler biçsin hepimize

Evet ilk aylar lazım oluyormuş ben de o sebepten aldım.Anlattığın beşiği biliyorum çok güzel o gerçekten.

irem bugüna kadar anne bebek nasıl oluyor dediğinde ben ve biz hep anne ile baba evlenir birbirini cok sever ve allahtan bi cocuk isterler o da onlara cocuk verir diye anlatmıstık.dün sabah kahvaltıda yeter artık suyunu cıkartmayın ben tek kardeş istedim daha fazla kardeş yapmanızı istemiyorum dedi.ikimizde sok olduk eşimle o nerden cıktı dediğimizde,beni kandırdınız anne ile baba öpüşünce cocuk oluyormus dedi.sokk sokk:acep:arkadası o sekilde anlatmıs.bana gercekleri anlatın dedi.bizde düşünmek için süre istedik.şimdi ikide bir tepeme gelip soruyor düşünmedinmi,bilmiyormusun diye.bilmiyosan nasıl yaptınız söyleyin diye tutturdu.hadi kızlarr yardım edin bize..

:D Aboo yandın dünür...
Ben de eşimle hep bunu konuştum bi ara "bigün bize sorsa ne deriz, nasıl anlatırız" diye..
Senin anlattığın şekilde bir yol bulmuştuk, ama yırtık dondan fırlar gibi fırlayan arkadaş etkenini unutmuşuz :D
Ben bu açıklama konusunda babuşa güveniyorum :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kurban olsunlar o güzelliklere e mi... muşmula seni be. yerim kız o meleğini ben senin. Allah'ım kem gözden korusun. sağlıkla sıhhatle inşallah.

saçı mıdır dudakları mıdır bilmiyorum ama kızı gördüğüm an direk aklıma sen geliyosun. :))

geçmiş olsun babuş. ne diyim ya dökülmeye başladık işte :)) hakkımızda hayırlısı inşallah. bi de demin yeni doğum yapan zuhal ablamız bana aaa senin karnın düşmüş dedi. o ne demek :))

bana da dün biri aynısını dedi karnın düşmüş dedi.. birden kötü oldum iyi bişey değil bencem.. doğum yakın gibi bişey bence..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

kim be o zuhal ablaa? ne luzumsuz be millet.sanarsın hepsi doğum uzmanı ebe doktor.sallama kuzu sen onları.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Günaydın hatunlar ;)

ayaklarına dikkat et. üşütme. kabızlığı da bilirim ağrısı sancısı berbattır. kuru kayısı ye yavruş.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın hatunlar ;)

Canımmmm hoşgeldinnn...Tekrar teşekkür ederim :)
Nasıl oldu boya? İçine sindi mi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
maşallah biz hep pipi görüyoruz. yüzünü bir kere gördük hemen kaçırdı sıpa

Hhhhhh bizimki de sürekli kuku ööööyle yayılmış ortada teyzesi :dill: Görümcem bundan 16-17 sene önce kızına hamileyken taaa 8. ayda öğrenmişler kız olduğunu, zira ultrasonda sürekli el kukuda kapatıyormuş ufaklık. Doktor demiş hanginiz utangaç, anne mi babamı... İkisi de utangaçtır ve kız şuan sanırım 16 yaşında, halen acaip utangaç. Benimki yırtık olcak heral, her ultrasonda kuku gösterdiğine göre :D Ana da rahat baba da rahat bacım nooolcak :hihi:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de mutsuzum bugün..Valla çalışınca da sıkıntı ediyor insan kendine, evde duruncada..

Oyyyyy maşallah ne kadar tatlı bir yüzü var :D

Amin....

Evet ilk aylar lazım oluyormuş ben de o sebepten aldım.Anlattığın beşiği biliyorum çok güzel o gerçekten.

:D Aboo yandın dünür...
Ben de eşimle hep bunu konuştum bi ara "bigün bize sorsa ne deriz, nasıl anlatırız" diye..
Senin anlattığın şekilde bir yol bulmuştuk, ama yırtık dondan fırlar gibi fırlayan arkadaş etkenini unutmuşuz :D
Ben bu açıklama konusunda babuşa güveniyorum :)

bilmiyom dünürüm..sen annemsen beni karnında tasıdın emzirdin diyor.peki söle babam ne yaptı diyor.ne yaptıda babam oldu? allahım işin içinden cıkamadım.zilliler okulda neler konusuyolar.biz bi çinçan oynamayı bilirdik.bu ne bee zamane bebesine lafda yetmiyor.hadi babuşş yardım edin bana.okula gidene kadar kızıma mantıklı bi acıklama yapmam gerekiyor.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selamm kızlarr.. pazar pazarr kimsecikler yok.. bugün hiç bakamadım bende. sabah görümcem kızıyla khavlatıya geldi. esim diger yegenini de almıss. iyi hos ta yani 2 cocugunn gürültüsü beni benden etti yani resmen.. aksam yemegini de yedik gittiler simdi. aksam oldu yine valla. bugün tam 31+0 olduk:D
ama hamileligin eglenceli bi kısmı kalmadı itiraf etmeliyim.. bi kac gündür de bacak agrıları yasıyorum. hele gece nasıl agrıyor anlatamam. zaten uyuyamıyordum tam oluyor. dalana kadar bacak agrısı, gece yarısı da karnımdaki sancı kasılma karısımı bişile uyanmam. hiçbişi olmazsa sırtım agrıyorr ona uyanıyorum. evde yere bişi düsmesin 3 gün orda kalabilir yani o kadar zor iş oldu:uzgun: agırlastıkca agresiflesiyorum. kızımda saolsunn hiç durmadıgı yetmez gibi karnımıı öyle bii ittiriyo kii resmen carsafın altına sopa sokmus gibi dısarı cıkıyor orası neresiyse:D az kaldı diyorum ama az da degil yahuu 9 hafta. bu arada dr un istegi de yalan oldu 75 kg olmusum ben:eek:ys:

dayanılmaz ağrılarım artık tavan yaptı. h.sonumu robocop tandansında yürüyerek geçirdim.

yatmam ayrı dert kalkmam ayrı dert olmaya başladı. dün sabah saat 8 de kalkıp 1 saat yatakta ağladım. onur napacağını şaşırdı. böyle bi sırt ağrısı yok. tarih yazmadı daha önce böyle bi ağrıyı ya :(

bacaklarımdaki kasılmalar da cabası. magnorm içiyorum ama fayda etmiyor var mı kramplar için kullandığınız başka bişey?

Ben magvital kullanıyorum ama tek başına yetmiyor.+Osteocare.
Bence magnezyum başlı başına kramplara ve ağrılara iyi gelmiyor.
Kalsiyumu kestiğimde müthiş kalça ve bel ağrılarım oluyo benim özellikle geceleri, sabahtan kalktığımda keçe kıvamında oluyorum....
Krampı ise genelde kendim geleceğini anlayıp bacağımı gevşeterek önlüyordum.Giremiyordu.
Ama 2 gün önce engelleyemedim ve resmen bacağım deşildi, deli gibi bağırarak uyandım eşim, o her gece bir ayunun kış uykusu kıvamı ağırlığında uyuyan adam zınk diye fırladı yataktan noluyo diye.Dakikalarca ovaladı etti, ı-ıh.Nedir dedim la bu, doğum sancısından da beter bişey sanırsam.
2 gündür sekerek yürüyorum...

kızlar hepimize geçmiş olsun
ben 5 günün ardından işteyim malisif :(
cumartesi günü 32+0 çalışabilir raparumu aldım
Ama resmen yamuldum penguen gibi aksak aksak yürüyorum
belim sırtım gıçım ağrıdan kopuyo
son 5 haftamda servisle gelip işim bitince ulaştırmayla evime kadar gidicem inşallah
bebişimin durumu iyi çok şükür
renkli bozuktu 4 boyutlu bi resim verdi ama yine tam yakalayamadık ama olsun yine de biz bakıyoz :)

kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım

oy maşallah kıyamam sana

Sağol canım teşekkürler

Yerim o büzüşmüş dudişlerini senin :D Demek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..

Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardım :( Çok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız :D
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarım :( Çünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim :( Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..
Ve sabah....Yenidoğan günün bana mükemmel hediyesi "kuku ağrısı" :(
Sanki dayak yemişim gibi nasıl ağrıyor ya...
Benden bu kadar kızlar..Nasılsınız nörüyonuz?

canım Allah hayırlara çıkarsın rüyanı
dua istemiştir belki yattığı yerde dinlensin inşallah
sana da geçmiş olsun
yalznız hepimiz döküldük Allah bugünümüzü aratmasın

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya ben c.tesi "immortals" diye bi filme gittim. film savaş filmiydi. sesi aksiyonu kanı boldu filmin. film başlar başlamaz yavrum dellendi hiç durmadan bi oraya bi buraya kafa göz ayak ne varsa daldı...

yavrum rahatsız oldu di mi? çok korktum çocuk sağır olur mu diye :(( :acep: o kadar yüksek sesli bi filmdi çünkü :( (biliyorum cahillik ama yine de rahat değil 2 gündür içim :( )

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Hhhhhh bizimki de sürekli kuku ööööyle yayılmış ortada teyzesi :dill: Görümcem bundan 16-17 sene önce kızına hamileyken taaa 8. ayda öğrenmişler kız olduğunu, zira ultrasonda sürekli el kukuda kapatıyormuş ufaklık. Doktor demiş hanginiz utangaç, anne mi babamı... İkisi de utangaçtır ve kız şuan sanırım 16 yaşında, halen acaip utangaç. Benimki yırtık olcak heral, her ultrasonda kuku gösterdiğine göre :D Ana da rahat baba da rahat bacım nooolcak :hihi:

ayh evet. hani resim yok mu diyenlere usg görüntülerini vermeye utanıyorum artık :hihi: 2 bacak 1 pipi. kafa ölçümü, kemik ölçümü, koca göbek ölçümü...babaya benziyor tosbaa :sirin:

ya kızlar doktor çok rahat yaklaşıyor ama ben bebişin kilo alımından tırsıyorum. bir sıkıntı var mıdır? başka bir doktora mı gitsem acaba bir kereliğine?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayaklarına dikkat et. üşütme. kabızlığı da bilirim ağrısı sancısı berbattır. kuru kayısı ye yavruş.

Evde yok, alayım bari bugün akşam, sağolasın Gökçemmm :)

Canımmmm hoşgeldinnn...Tekrar teşekkür ederim :)
Nasıl oldu boya? İçine sindi mi?

Sindi sindi, birazdan fotosunu ekleyeceğim size... :)

bilmiyom dünürüm..sen annemsen beni karnında tasıdın emzirdin diyor.peki söle babam ne yaptı diyor.ne yaptıda babam oldu? allahım işin içinden cıkamadım.zilliler okulda neler konusuyolar.biz bi çinçan oynamayı bilirdik.bu ne bee zamane bebesine lafda yetmiyor.hadi babuşş yardım edin bana.okula gidene kadar kızıma mantıklı bi acıklama yapmam gerekiyor.

Nazooooommm... Okudum da yazdıklarını gözüm korktu yeminle... Aaaay bu çocuklar bizden zekiler. Ne desen bilemedim. Birlikte uyuduk desen dicem ama eminim kızınla da birlikte uyumuşsunuzdur. Farklı cinsler yatar uyur de dicem, kreşte uyumayacak bebeğim olur uyursam diye. Ay zorluyorum beynimi ama bişe çıkmıyo.... :((

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar