simurganka01
Daimi Üye
Günaydın hatunlar 
Ağrı çekenlere; ben dahil geçmiş olsun demekten başka yapacak bişe yok ne yazık ki... Dua edelim de geçsin
Aslıcım ve Calmdowncım yirim ben sizin tontiklerinizi. Maşallah ikisine de, Allahım nazardan korusun inşallah, sağlıkla sıhhatle büyüsünler, zamanında gelsinler dünyamıza...
Azoşum, faceden kutladım ama bir de burdan kutlayayım; Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve bol kahkaha getirsin hayatına inşallah. E tabi bir de sağlıklı bir Kuzey oğlan
Beni soracak olursanız
Evi afedersiniz .ok götürüyor, evin her yeri her yerde. Bir yandan kızın odası boyandı, bir yandan cam balkon takılıyor Cumartesiden beri. Ben de evin içinde sırtımda paltomla oturuyorum, zira tüm kapı pencereler açık. Bu arada söylemesi ayıptır kabız oldum sanırsam ve karnıma sancılar giriyo. Ama kabızdan mıdır yoksa bu yalancı kasılmalar mıdır bilemedim. İşte böyle... 
Ağrı çekenlere; ben dahil geçmiş olsun demekten başka yapacak bişe yok ne yazık ki... Dua edelim de geçsin
Aslıcım ve Calmdowncım yirim ben sizin tontiklerinizi. Maşallah ikisine de, Allahım nazardan korusun inşallah, sağlıkla sıhhatle büyüsünler, zamanında gelsinler dünyamıza...
Azoşum, faceden kutladım ama bir de burdan kutlayayım; Yeni yaşın sağlık, huzur, mutluluk ve bol kahkaha getirsin hayatına inşallah. E tabi bir de sağlıklı bir Kuzey oğlan
Beni soracak olursanız