2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen aynı şeyleri bende sürekli düşünüyorum..babam sevemedi kızımı sadece haberini aldı göremedi diye düşünüyorum.
birde yaşlı karı-koca görünce saldırasım geliyor tövbetövbe yaa diyorum benim babam annemle yaşlanamadı suçları neydi diyorum allahım afetsin ne deyim çok zor bir durum yaa çok zor

Al benden de o kadar babuş, Allah'ın gücüne gitmesin..
Ay sabah sabah bi de burda Halil Sezai'den "duman" şarkısını açmışım, resmen enerji sıfır durumuna geldim.

Bu duygular aslında çok tuhaf değil ve sevdiğini kaybeden bi çok kişinin aynı şekillerde hissettiği şeyler kızlar.
Babam ilk vefat ettiğinde “babam öleceğine kayınpederim ölseydi” diye düşünüyordum ve engelleyemediğim bu düşüncem için de tövbe edip vicdan azabı duyuyordum.
Ama sonra bi forumda paylaşmıştım bunu benim gibi düşünen o kadar çok kişi varmış ki görünce şaşırmıştım.
Sanırım psikolojide bu duygunun bi açıklaması, bi yeri vardır.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Klozetten kalkamadım seslendim diyince kötü oldum, ağladım ağlıcam.Noluyo bana be :(

valla Azoş canıma tak etti artık. ben 1 aydır böyleyim neredeyse. her hareketim işkence. herşeye de o kadar dikkat ediyorum. teorik olarak da olsa, daha 2 ay var önümde. şimdi böyleysem, ilerisini düşünemiyorum... :( çok mutsuzum bugün. evde kalınca daha fazla vesvese yapacaksın, çalış demişlerdi de inanmamıştım. tüm gün kendimi dinlemekten kafayı yiyorum şimdi :uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bu duygular aslında çok tuhaf değil ve sevdiğini kaybeden bi çok kişinin aynı şekillerde hissettiği şeyler kızlar.
Babam ilk vefat ettiğinde “babam öleceğine kayınpederim ölseydi” diye düşünüyordum ve engelleyemediğim bu düşüncem için de tövbe edip vicdan azabı duyuyordum.
Ama sonra bi forumda paylaşmıştım bunu benim gibi düşünen o kadar çok kişi varmış ki görünce şaşırmıştım.
Sanırım psikolojide bu duygunun bi açıklaması, bi yeri vardır.

evet bende iyorum keşke ona değilde şuna olaydı diye sonra bunu düşündüğüm için üzülüp ağlıyorum gerçektende yaşananlar aynıymış meğer şimdi daha iyi anladım:(
sözün bittiği yer sanırım yaa cümle kuramıyorum bunun üzerine başka.rabbim sabır versin bizlere

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de duydum onu..En fazla 5 dakika yatıyorum, sonra tedirgin olup eski halime dönüyorum..Dayan diyorum dayan :D

Benim doktorum sırt üstü yatmanın tek zararının hızla tansiyonumun düşmesi olduğunu söyledi.
Anneye zararı var dedi ama ben yine de yatmıyorum.

benim hergün. 2,5 aydır istisnasız her sabah kalkışım dert yatışım ayrı dert. bi de buna sol kalçamın agrısı da eklendi yeminle yatakta dönmem 5 dakika. :(

yoğurtta yiyorum peynir de. sütümü de düzenli içiyorum. yok benimki bi başka bişi. anlam veremiyorum... masajdı, sıcak havludan geçtim artık. benim ciddi ciddi tedavi olmam lazım. ki zamanında fizik tedaviye de gittim bu sorun yüzünden.

doktor magnorm verdi bana. hariçten kullansam ne olur babuş bu Osteocare ve magvitali? kramplar bana da 1 haftadır sık sık olmaya başladı.

ondan geçtim inan babuş benim canımı yakan sırtım ve kalçam. dayanılmaz ağrılar çekiyorum.

sağol bebişim. benim yorulmama gerek yok. dün bi uyandım sırtım bırbırıne girmiş. kemiklerim sanki uçlarından değil de orta yerlerinden kaynamış. kamburum çıkmış. asla dik oturamıyorum. şeklim şemalim de değişecek yakında korkuyorum :(

Babuş bence magvital ve osteocare alabilirsin. Magnormu keserek tabi. Aynı türden ilaçlar, aynı işe yarıyo, gebeler de kullandığına göre sorun olacağını sanmam.
Benim de bu ara kaburgam ağrıyo sürekli. Kaburganın ucu. Ters yatsam, yada duruşumu ayarlayamasam hemen ağrır.
Hamilelikten önce de zaman zaman olurdu. Göğüs kafesimdeki son kaburga çizgisi sanırım ağrıyan.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tabi ben konuya dahil olana kadar gündeme başka bi konu düşüyor.

azommmm bebişim doğum günün kutlu olsun. tüm güzellikler seni o güzel kalbinden vursun... hatta tarasın. ateş etsin arka arkaya azom... bu arada seni fatmagül'de ki gazeteci kıza benzettiyorum nedense. o kızı gördüğüm an aklıma sen geliyosun.

rüyalarım benim de bu ara saçma sapan. takmayın hayra yorun...

Sağolll kuşummmmmmm Amin amin inşallah..
Kız o dizide bi gazeteciye dikkat etmemişim :D Bu hafta bakayım bari..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet bende iyorum keşke ona değilde şuna olaydı diye sonra bunu düşündüğüm için üzülüp ağlıyorum gerçektende yaşananlar aynıymış meğer şimdi daha iyi anladım:(
sözün bittiği yer sanırım yaa cümle kuramıyorum bunun üzerine başka.rabbim sabır versin bizlere

Amin canım.Nihayetinde takdiri ilahi.
Rabbim en iyisini bilir, O'ndan gelene razıyız,böyle avunacağız.
Allahım dayanamayacağımız acı vermesin, beterlerinden saklasın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar,

gökçe aynen beni anlatıyorsun yine. magnorm kullanıyorum ama biraz aksattım 2 gündür çok fenayım. bu sabah 5 gibi uyandım. sol bacağımı baldırın altından hissetmiyordum. kramp gibi değildi. tuvalete gittim. klozetten kalkamadım. seslendim seslendim, annem duydu.yatırdı beni. şimdi his kaybı yok ama topallıyorum :( daha da kontrole 12 gün var

lidılım ben bu agrıların biraz da yaşadığımız şehrin havasından kaynaklandığını düşünuyorum. malum bizim buralarda nem %90 larda seyirediyor.

hayır zaten romatizmal ağrılarımız vardı hamile kalınca hareketsizlikten hepten azdı işte. ama yeminle dayanacak gücüm kalmadı. bazen isyan der gibi konuşuyorum, ağlıyorum onur zor sakinleştiriyor beni.

biliyorum hamilelikten değil benimki. hamileliğim sadece tetikledi. doğurunca da geçmeyecek. benim ciddi tedaviye ihtiyacım var. öyle 2 yüzüp fizik tedaviyle olmuyor demek ki. artık kaplıca mı olur düzenli bi tedavi programı mı bilmiyorum. ama dayanamıyorum artık.

bi de inan ben de aksak aksak yürüyorum artık. sol bacağımın üstüne her bastığımda kalçamın ordaki sinirler kopacak gibi geliyor :(((

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy bu iş yerindeki o onu dedi bu bunu dedi dedikoduları iyice sinirimi bozmaya başladı yaaa offffffff sinir oldum dayanma gücüm azalıyor yaaa..sanane yaa benim adlığım kilodan aldığım şundan bundan ayy gidip hepsine dalasım var bu sinirle haaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar kızımın resmini ekledim yapabilmiş miyim yorum yazmadınız da acaba yine arada mı kaynadı benim kuzum:lala:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sinem sinem :D
Harbiden azoş kız sana benziyo :)

Ay maşallah subhanallah dudaklarını yidiğim :)
Maşallah maşallah :)
Bu arada ad soyad hastane fora :kahkaha:
Kartalda mı oturuyon kız :zonk:

yok hasanem kartal dragosta..adım da yazıyor mu ya dur bakayım resmen deşifre oldum..
ilk olunca yüzüne gözüne buladtırıyorsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya aynaya bakınca ben de öle diyomda :D Fotoğraflara bakınca acı gerçek yüzüme bir tokat gibi iniveriyor..
Tubişim çok az kalmış ya tickerıma göre 56 bana göre 41 gün var doğuma.
yavrum fotoğraflarda problem var buraya koyduğum resmi hatırlıyosun dolma gibii çıkmışım eşim diyo vallahi fotodan diyo o kadar değilsin üzme kendini diyo
bişeyin kalmadı harbi azommm dün mothercare girdik bişeyler bakmaya sepetlerine bittim alcam 279 tlye denk geliyo 40 tlde hediye çeki veriyolar ilk doğduğunda sepet şartmış sanırsam biz mobilyacımızla anlaşmıştık ama 400 tl diyo fazla geldi ilk 3 ay için bu sebete biitim port bebe gibi yanlarında kulpları var hasırdan içinde uyku seti filan gibi yerleştirilen bişi var oda fiyata dahil attada sallanan ayağı var çok şirin
Ben de sık sık eşimin babası yine dede oluyor benim babam bir kez dahi o duyguyu tadamadan göçtü diye muhasebe yapıp içleniyorum son zaman.
Sonra tövbe ediyorum...
Ama nedense bu duygum eşimin babasına git gide olumsuz duygular beslememe bir etken oluyor, diğer olumsuz tavırlarına ilave olarak.
babuşum allah rahmet eylesin babacığın için suçlamayın kendinizi aslıda aynı duygu içindedir sizi anlayamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın ama onşar inşallah yattıkları yerde rahattırlar bebeğinizi sevmeye gelirler onlar sakın üzülmeyin kader nasip kismet hepimizin gitceği yer toprak allahım güsel ömürler biçsin hepimize
benim hergün. 2,5 aydır istisnasız her sabah kalkışım dert yatışım ayrı dert. bi de buna sol kalçamın agrısı da eklendi yeminle yatakta dönmem 5 dakika. :(

yoğurtta yiyorum peynir de. sütümü de düzenli içiyorum. yok benimki bi başka bişi. anlam veremiyorum... masajdı, sıcak havludan geçtim artık. benim ciddi ciddi tedavi olmam lazım. ki zamanında fizik tedaviye de gittim bu sorun yüzünden.

doktor magnorm verdi bana. hariçten kullansam ne olur babuş bu Osteocare ve magvitali? kramplar bana da 1 haftadır sık sık olmaya başladı.

ondan geçtim inan babuş benim canımı yakan sırtım ve kalçam. dayanılmaz ağrılar çekiyorum.

sağol bebişim. benim yorulmama gerek yok. dün bi uyandım sırtım bırbırıne girmiş. kemiklerim sanki uçlarından değil de orta yerlerinden kaynamış. kamburum çıkmış. asla dik oturamıyorum. şeklim şemalim de değişecek yakında korkuyorum :(
kuzum sen epey kötüye gidiyosun ama evdeki rutubet tarzı bişeyinde mutlaka etkisi oluyodur gökçem üzme tatlı canını doktoruna anlat bu şikayetleri ilaç takviyesi yapsın mutlaka bişey kesecektir ağrılarını...
aynen aynı şeyleri bende sürekli düşünüyorum..babam sevemedi kızımı sadece haberini aldı göremedi diye düşünüyorum.
birde yaşlı karı-koca görünce saldırasım geliyor tövbetövbe yaa diyorum benim babam annemle yaşlanamadı suçları neydi diyorum allahım afetsin ne deyim çok zor bir durum yaa çok zor

öle düşünme aslıcan inan bak çok üzersin kendini emin ol rabbim onları torunlarını sevme fırsatı verecektir bol bol dua edin mekanları cennet olsun inşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
irem bugüna kadar anne bebek nasıl oluyor dediğinde ben ve biz hep anne ile baba evlenir birbirini cok sever ve allahtan bi cocuk isterler o da onlara cocuk verir diye anlatmıstık.dün sabah kahvaltıda yeter artık suyunu cıkartmayın ben tek kardeş istedim daha fazla kardeş yapmanızı istemiyorum dedi.ikimizde sok olduk eşimle o nerden cıktı dediğimizde,beni kandırdınız anne ile baba öpüşünce cocuk oluyormus dedi.sokk sokk:acep:arkadası o sekilde anlatmıs.bana gercekleri anlatın dedi.bizde düşünmek için süre istedik.şimdi ikide bir tepeme gelip soruyor düşünmedinmi,bilmiyormusun diye.bilmiyosan nasıl yaptınız söyleyin diye tutturdu.hadi kızlarr yardım edin bize..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar