2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sağol canım teşekkürler

Yerim o büzüşmüş dudişlerini senin :D Demek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..

Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardım :( Çok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız :D
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarım :( Çünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim :( Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..
Ve sabah....Yenidoğan günün bana mükemmel hediyesi "kuku ağrısı" :(
Sanki dayak yemişim gibi nasıl ağrıyor ya...
Benden bu kadar kızlar..Nasılsınız nörüyonuz?

günaydın cnm..
geçmiş doğum günün kutlu olsun
nice güzel yıllara insallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sağol canım teşekkürler

Yerim o büzüşmüş dudişlerini senin :D Demek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..

Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardım :( Çok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız :D
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarım :( Çünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim :( Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..

Günaydın azoş, oh doğum günün güzel geçti desene, çok sevindim :panter:
Rüyalar işte benim de seninki gibi, endişeli tedirgin yatıyorum sanırım ondan diyorum ben.Cumartesi gecesi ben de böyle ağlayarak uyandım, daha doğrusu eşim uyandırdı, zor sakinleştirdi....
Bazen babamı, bazen anneannemi filan görüyorum...
Son zamanlar kimi özlediysem...
Tamamen ruh halimle çok paralel şekilde.
Hatta kardeşimle geçen konuştuk, babamla alakalı aynı duygular içinde olduğumuz için, resmen aynı rüyaları görüyormuşuz çok şaşırdık.İçerik tamamen aynı.
Demek ki, psikolojimizle tamamen paralel canım...

Bu arada kuku kuku diye diye benimkini de ağrıtmaya başladınız he.:kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azommm moral bozma kızz sen taş gibinsin boşver pırtlatınca kuzey oğlanı geçer kg falan kalmaz
bende dün akşam yorulmuş olcam ki heryerim ağrıyooo sizdekileri düşünemiyorum

Ya aynaya bakınca ben de öle diyomda :D Fotoğraflara bakınca acı gerçek yüzüme bir tokat gibi iniveriyor..
Tubişim çok az kalmış ya tickerıma göre 56 bana göre 41 gün var doğuma.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sağol canım teşekkürler

evet teyzesi aç olduklarında böyle olurlarmış yani ne yapacakmışız sık sık azar azar yiyecekmişiz kuzucuklarımı üzmemek için:panter:
bilirim o tıkanmayı azom yerini kimseyle hiç bişeyle dolduramayacağın bir boşluktur o içinde ve gitgide büyür:(:(seni çok iyi anlıyorum..banada o ağlama nöbeti geçen hafta olmuştu yatağa yatar yatmaz sanki bana kızım diye seslendi sesini duydum öyle diyorum eşim zor sakinleştirdi beni ne deyim inşallah gittikleri yerde huzur bulmuşlardır..
sende kuku ağrısı bende bel sırt ağrısı offff ki ne offffff:(:(bir doğursaydık allahın izniyle hayırlısıyla hemen sırtüstü yüzüstü göbek üstü hepsini yatacam yaa sol tarafıma yada yata gıçım çöktü yeminlen uyuşuyo herbiyerim:(:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın cnm..
geçmiş doğum günün kutlu olsun
nice güzel yıllara insallah

Günaydım tatlım, teşekkür ederim aminnn

Günaydın azoş, oh doğum günün güzel geçti desene, çok sevindim :panter:
Rüyalar işte benim de seninki gibi, endişeli tedirgin yatıyorum sanırım ondan diyorum ben.Cumartesi gecesi ben de böyle ağlayarak uyandım, daha doğrusu eşim uyandırdı, zor sakinleştirdi....
Bazen babamı, bazen anneannemi filan görüyorum...
Son zamanlar kimi özlediysem...
Tamamen ruh halimle çok paralel şekilde.
Hatta kardeşimle geçen konuştuk, babamla alakalı aynı duygular içinde olduğumuz için, resmen aynı rüyaları görüyormuşuz çok şaşırdık.İçerik tamamen aynı.
Demek ki, psikolojimizle tamamen paralel canım...

Bu arada kuku kuku diye diye benimkini de ağrıtmaya başladınız he.:kahkaha:

Benim dün akşam içim baya sıkılmıştı, oturduğum yerde offlayıp pufflayıp durdum, dediğin gibi psikolojik galiba..Ama hamilelerin son aylarda kötü rüyalar görebileceğini okudum..Vicdansızlık bu :D
Bi de bu akşam aşure yapmayı düşünüyorum, ıslatılcakları ıslattım önce hangisini haşlasam diye düşünerek yattım :D
Gece durmadan nohut, fasulye haşladım rüyamda iyi mi :D
Senin ağrılarında mı başladı :( Yataktan zor kalkıyorum, akşama kadar anca azalıyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de sık sık eşimin babası yine dede oluyor benim babam bir kez dahi o duyguyu tadamadan göçtü diye muhasebe yapıp içleniyorum son zaman.
Sonra tövbe ediyorum...
Ama nedense bu duygum eşimin babasına git gide olumsuz duygular beslememe bir etken oluyor, diğer olumsuz tavırlarına ilave olarak.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
sırt agrısı bendede oluyo hergun degil ama arada oyle dayanılmaz oluyo ne yatırıyo ne oturtuyo ama ben sadece magvital kullanıyorum gunde 2 tane..:acep:

benim hergün. 2,5 aydır istisnasız her sabah kalkışım dert yatışım ayrı dert. bi de buna sol kalçamın agrısı da eklendi yeminle yatakta dönmem 5 dakika. :(

valla gökçe son aylarımız sanırım biraz ağrılı geçecek canım yaaseni çok iyi anlıyorum benimde dün bütün gün sırtım ve belim ağrıdı ama ben çok yattığım için ona bağlıyorum...en güzel magnezyum doğal besinlerde var bol bol süt pennir ve özelliklede yoğurt tüketmek lazımki güçlensin kemiklerimiz canım...offff üzüldüm şimdi nasılsın?

yoğurtta yiyorum peynir de. sütümü de düzenli içiyorum. yok benimki bi başka bişi. anlam veremiyorum... masajdı, sıcak havludan geçtim artık. benim ciddi ciddi tedavi olmam lazım. ki zamanında fizik tedaviye de gittim bu sorun yüzünden.

Ben magvital kullanıyorum ama tek başına yetmiyor.+Osteocare.
Bence magnezyum başlı başına kramplara ve ağrılara iyi gelmiyor.
Kalsiyumu kestiğimde müthiş kalça ve bel ağrılarım oluyo benim özellikle geceleri, sabahtan kalktığımda keçe kıvamında oluyorum....
Krampı ise genelde kendim geleceğini anlayıp bacağımı gevşeterek önlüyordum.Giremiyordu.
Ama 2 gün önce engelleyemedim ve resmen bacağım deşildi, deli gibi bağırarak uyandım eşim, o her gece bir ayunun kış uykusu kıvamı ağırlığında uyuyan adam zınk diye fırladı yataktan noluyo diye.Dakikalarca ovaladı etti, ı-ıh.Nedir dedim la bu, doğum sancısından da beter bişey sanırsam.
2 gündür sekerek yürüyorum...

doktor magnorm verdi bana. hariçten kullansam ne olur babuş bu Osteocare ve magvitali? kramplar bana da 1 haftadır sık sık olmaya başladı.

ondan geçtim inan babuş benim canımı yakan sırtım ve kalçam. dayanılmaz ağrılar çekiyorum.

canım geçmiş olsun..sırt ağrım yok benim cok şükür ama yorulduğum zaman belim kopuyor.kramplar için ben osteocare kullanıyorum.magnezyum ve kalsiyum içerikli.

sağol bebişim. benim yorulmama gerek yok. dün bi uyandım sırtım bırbırıne girmiş. kemiklerim sanki uçlarından değil de orta yerlerinden kaynamış. kamburum çıkmış. asla dik oturamıyorum. şeklim şemalim de değişecek yakında korkuyorum :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet teyzesi aç olduklarında böyle olurlarmış yani ne yapacakmışız sık sık azar azar yiyecekmişiz kuzucuklarımı üzmemek için:panter:
bilirim o tıkanmayı azom yerini kimseyle hiç bişeyle dolduramayacağın bir boşluktur o içinde ve gitgide büyür:(:(seni çok iyi anlıyorum..banada o ağlama nöbeti geçen hafta olmuştu yatağa yatar yatmaz sanki bana kızım diye seslendi sesini duydum öyle diyorum eşim zor sakinleştirdi beni ne deyim inşallah gittikleri yerde huzur bulmuşlardır..
sende kuku ağrısı bende bel sırt ağrısı offff ki ne offffff:(:(bir doğursaydık allahın izniyle hayırlısıyla hemen sırtüstü yüzüstü göbek üstü hepsini yatacam yaa sol tarafıma yada yata gıçım çöktü yeminlen uyuşuyo herbiyerim:(:(:(

İnşallah...İnşallah huzur içindedirler, keşke torunlarını görebilselerdi :(
Ahh Aslım bugün de gecenin yüzünden bi melankolilik hali var üstümde, bi hüzün, bi ota moka ağlama isteği..Dün eşime surat yapıyorum ama sebebi de yok, bi yandan da düşünüyorum şimdi bana "hayırdır niye yüzün asık" dese şu şu sebepten diyebilcek bahanem yok :D
Ben sırtüstü yatınca Kuzey bey rahatsız oluyor göbeğimin sağ tarafını şişiriyor hemen, daha fazla oynuyor hiç uyutmuyor.
Bu göbekler inicek mi ya? Sanki hep böyleymişim gibi, unuttum göbeksiz olmanın nasıl bir duygu olduğunu :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ben de sık sık eşimin babası yine dede oluyor benim babam bir kez dahi o duyguyu tadamadan göçtü diye muhasebe yapıp içleniyorum son zaman.
Sonra tövbe ediyorum...
Ama nedense bu duygum eşimin babasına git gide olumsuz duygular beslememe bir etken oluyor, diğer olumsuz tavırlarına ilave olarak.

aynen aynı şeyleri bende sürekli düşünüyorum..babam sevemedi kızımı sadece haberini aldı göremedi diye düşünüyorum.
birde yaşlı karı-koca görünce saldırasım geliyor tövbetövbe yaa diyorum benim babam annemle yaşlanamadı suçları neydi diyorum allahım afetsin ne deyim çok zor bir durum yaa çok zor

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sonra tövbe ediyorum...

Al benden de o kadar babuş, Allah'ın gücüne gitmesin..
Ay sabah sabah bi de burda Halil Sezai'den "duman" şarkısını açmışım, resmen enerji sıfır durumuna geldim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydım tatlım, teşekkür ederim aminnn

Benim dün akşam içim baya sıkılmıştı, oturduğum yerde offlayıp pufflayıp durdum, dediğin gibi psikolojik galiba..Ama hamilelerin son aylarda kötü rüyalar görebileceğini okudum..Vicdansızlık bu :D
Bi de bu akşam aşure yapmayı düşünüyorum, ıslatılcakları ıslattım önce hangisini haşlasam diye düşünerek yattım :D
Gece durmadan nohut, fasulye haşladım rüyamda iyi mi :D
Senin ağrılarında mı başladı :( Yataktan zor kalkıyorum, akşama kadar anca azalıyor.

Benim o kadar keskin değil ağrım bakalım şimdilik...
Hamilelerin kötü rüyalar gördüğünü ben de okudum...
Dün aynaya bakarken kıçımın büyüdüğünü farkettim.Bunu zaten bazı donlarımın olmayışından anlıyodum da anlamamazlığa veriyodum.
Benim fazla kilom vardı hamile kalmadan önce ama popo küçüktü bende, büyük kalçayı da hiç sevmem, kendime yakıştırmam yani, kendimde sevmem öyle diyim.
Bi baktım böyle yuvarlanmış filan, abooo dedim bu ne.
Şu an ona takığım, kıçım girecek kesin rüyalarıma bu akşamdan itibaren :acep:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azoşş bebeğim hosgeldin.hafta sonu nette bi sorun vardı bakamadım ben.ama doğumgünün aklımdaydı.canımm doğum günün kutlu olsun.yeni yasın sana bütün güzellikleri beraberinde getirsin.tüm sevdiklerinle nice nice yaşlaraa..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İnşallah...İnşallah huzur içindedirler, keşke torunlarını görebilselerdi :(
Ahh Aslım bugün de gecenin yüzünden bi melankolilik hali var üstümde, bi hüzün, bi ota moka ağlama isteği..Dün eşime surat yapıyorum ama sebebi de yok, bi yandan da düşünüyorum şimdi bana "hayırdır niye yüzün asık" dese şu şu sebepten diyebilcek bahanem yok :D
Ben sırtüstü yatınca Kuzey bey rahatsız oluyor göbeğimin sağ tarafını şişiriyor hemen, daha fazla oynuyor hiç uyutmuyor.
Bu göbekler inicek mi ya? Sanki hep böyleymişim gibi, unuttum göbeksiz olmanın nasıl bir duygu olduğunu :D

keşke keşke görebilselerdi ama inşallah maul olur onlara inşallah
bende dün yemek yiyemedim hiç canım istemedi sanki yesem boğulacakmışım gibi hissettim ayyy yaa ne salakça şeyler hissdiyorum bazen:D
kızz sırtüstü yatmayın doktorum bana 6.aydan sonra yasakladı bacım kordonlarıda düz olduğundan düz yatınca daha kolay dolanıyorlarmış allah esirgesin ondan daha çok haraket ediyorlar işte bacım amanın dikkat edin

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
dayanılmaz ağrılarım artık tavan yaptı. h.sonumu robocop tandansında yürüyerek geçirdim.

yatmam ayrı dert kalkmam ayrı dert olmaya başladı. dün sabah saat 8 de kalkıp 1 saat yatakta ağladım. onur napacağını şaşırdı. böyle bi sırt ağrısı yok. tarih yazmadı daha önce böyle bi ağrıyı ya :(

bacaklarımdaki kasılmalar da cabası. magnorm içiyorum ama fayda etmiyor var mı kramplar için kullandığınız başka bişey?

günaydın kızlar,

gökçe aynen beni anlatıyorsun yine. magnorm kullanıyorum ama biraz aksattım 2 gündür çok fenayım. bu sabah 5 gibi uyandım. sol bacağımı baldırın altından hissetmiyordum. kramp gibi değildi. tuvalete gittim. klozetten kalkamadım. seslendim seslendim, annem duydu.yatırdı beni. şimdi his kaybı yok ama topallıyorum :( daha da kontrole 12 gün var

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoşş bebeğim hosgeldin.hafta sonu nette bi sorun vardı bakamadım ben.ama doğumgünün aklımdaydı.canımm doğum günün kutlu olsun.yeni yasın sana bütün güzellikleri beraberinde getirsin.tüm sevdiklerinle nice nice yaşlaraa..

Dünürümmmm hoşbuldum, sağol canım benim aminnn

keşke keşke görebilselerdi ama inşallah maul olur onlara inşallah
bende dün yemek yiyemedim hiç canım istemedi sanki yesem boğulacakmışım gibi hissettim ayyy yaa ne salakça şeyler hissdiyorum bazen:D
kızz sırtüstü yatmayın doktorum bana 6.aydan sonra yasakladı bacım kordonlarıda düz olduğundan düz yatınca daha kolay dolanıyorlarmış allah esirgesin ondan daha çok haraket ediyorlar işte bacım amanın dikkat edin

Ben de duydum onu..En fazla 5 dakika yatıyorum, sonra tedirgin olup eski halime dönüyorum..Dayan diyorum dayan :D

kuzumun resmini ekleyeceğim de nasıl:kahkaha: biri bana resim eklemeyi anlatabilir mi

Msj yazdığın panelin alt kısmında eklenti ekle seçeneği var, ordan ekliyivercen ;)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar,

gökçe aynen beni anlatıyorsun yine. magnorm kullanıyorum ama biraz aksattım 2 gündür çok fenayım. bu sabah 5 gibi uyandım. sol bacağımı baldırın altından hissetmiyordum. kramp gibi değildi. tuvalete gittim. klozetten kalkamadım. seslendim seslendim, annem duydu.yatırdı beni. şimdi his kaybı yok ama topallıyorum :( daha da kontrole 12 gün var

Klozetten kalkamadım seslendim diyince kötü oldum, ağladım ağlıcam.Noluyo bana be :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tabi ben konuya dahil olana kadar gündeme başka bi konu düşüyor.

azommmm bebişim doğum günün kutlu olsun. tüm güzellikler seni o güzel kalbinden vursun... hatta tarasın. ateş etsin arka arkaya azom... bu arada seni fatmagül'de ki gazeteci kıza benzettiyorum nedense. o kızı gördüğüm an aklıma sen geliyosun.

rüyalarım benim de bu ara saçma sapan. takmayın hayra yorun...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar