2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
beşiğimiz bu ben ceviz istemiştim ellerinde yokmuş dogal renginden getirmişler geride göndermedim onunla uğraşamam beşiğimiz aynen bu

Çok güzel layla, çok beğendim :utan:

Ahahahaha pedsiz pedsiz pedsssiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :deli::deli:

Yaaaaaa :( Bak alırım şimdi kartımlan heeeee :D

kızlar neyse eşim isyan etmeden ben kaçiim.
Öperim hepinizi.
Azoşum tekrar mutlu senelere yevrım :huhuu:

Tamam canım kendine iyi bak, iyi dinlen, çok öptüm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:) çizgi geçiyomuş doğumdan sonra kesinlikle kayboluyomuş..göbek deliğim benimkide fırtladı bazen yarabandı takıyom gezmeye gitcegimde düğme gibi çıkmasın ordan diye haha bide nasıl huylanıyom ordan hiiiihh bazen krem surerken elim degiyo anam icim cekiliyo sanki uuuy

benim de göbek deliğim fırlamadı, aksine içe göçmüş, kapanmış, bi tuhaf olmuş... siz söyleyince baktım da durum bu.

benimm göbek deligimin altında belli belirsiz vardı zatenn.. ilk aylarr o belli belirsiz cizgii kalemle boyanıs gibi oldu.. ona eyvallah didikk rahatsızz etmedii. ama sonraa göbegiminn üstünde de olustuu. resmen karnım ikiye bölünmüşş gibi cizilii tam ortadann ve koyu kahve:eek:ys:

herkesinkii pırtlarkenn seninkii nasıl cöküyoo kızz

benim çizgim de taaa göğüslerimin altına kadar geldi, hehe ortadan ikiye ayrılmış gibi valla aynen :cokkomik:

akşam bebeğimin beşiği arabası ana kucağı kısacası aldıklarım geldi beşiğimizi kurduk örtülerini serdim ayyy çok güzel beşiği benim bile yatasım geldi çok heyecanlandım

güle güle kullanın annesi...

Ben öliim o zaman be:zopa:

ya ben ya ben :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

evdeykende kullanılıyor çünkü sürekli gögüsten süt geliyor hatta benim ilk zamanlarda pijamam falan batıyordu o yüzden sürekli kullanılıyor canlarım

Heee o zaman iyi yapmışım 60lık almakla, belki de yetmicek :D İnşallah sütüm olsun da varsın yetmesin.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tüh o zaman bebedor un vardı gogus pedi 2 li paket yapmıslardı 15 tlydi bi yerde gormustum aman napıcam o kadarını diye almadım :deli:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kalabalık bugün fırsatım olmadı kuşum afiyet olsun...Ben de yarım saat içinde yerim.

haftasonu ya yoğundur tabi canım yaa dikkat et kendine valla boşver hep iş hep iş nereye kadar:):)
çokta geciktirme yaa acıktıklarında mutsuz olurlarmış bişeyler atıştır daha yemek yemene varsa eğer

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Başka alıncak birşey yok demi?
Meme ucu çıkarıcına şu an gerek yoktur demi, belki ucu olur mememizin, olmazsa alırız...
Bitti deyin noluyyy :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
haftasonu ya yoğundur tabi canım yaa dikkat et kendine valla boşver hep iş hep iş nereye kadar:):)
çokta geciktirme yaa acıktıklarında mutsuz olurlarmış bişeyler atıştır daha yemek yemene varsa eğer

Oyyy kıyamam yandan gülüşlüme bennnnnn...Kıpır kıpır şu an yemek istiyor kesin :D Şimdi köfte ekmek siparişi vercem yan taraftan :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar