Ayyyy ne güzel ya kurulduktan sonra bi tozunu alır yerleştirirsin ohhh missss harika ...
evet en zevkli kısmı da yerleştirme kısmı heralde :sila:
Ayyyy ne güzel ya kurulduktan sonra bi tozunu alır yerleştirirsin ohhh missss harika ...
Ayy ciddi misin, Allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah, sancısı mı tutmuş? Suyu mu gelmiş peki?
Memnun oldumYevrüm sen 83lülere apla deme bak kendimi yaşlı hissediyom
Ayy ciddi misin, Allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah, sancısı mı tutmuş? Suyu mu gelmiş peki?
kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...
bebek kilo alamıyormuş, kan akışı bozulmuş, bebek hayatta kalabilmek için çoğu kanı beynine pompalıyormuş, ciğer geliştirici yapmışlar ve bugün doğmasına karar vermiş dr.
yaa saygıdan benimkisi azooo gülbin desem hoş kaçmıycakmış gibi geliyoo engin tecrubeleri vardır bize yardımcı olabiler herşeyi ondan gördüm bennbebek nasıl büyütülür vs...
valla azo bilemiyorum ama çok korkuyorum böle erken doğum duyunca benim oğlanda anası gibi sabırsız çıkıvercek diye korkuyorum
bu aradaa ne degişiklikk olcakmıss kukudaa bende bkayıımmmm:deli: görmüyorumm gerci ama bi yolunu bulurr bakarım:deli:
Hayırlısı artık.Küvezde kalacak sanırımKıyamam ya Allah yardım etsin inşallah en kolay şekilde atlatsınlar.
Saygıdan olduğunu tahmin ettim![]()
Allah korusun canım 36. haftayı doldurcak hepimizinki korkmayın.36dan sonra garanti veremiyorum ama
Puf çöreği gibi şişiyormuş
bebek kilo alamıyormuş, kan akışı bozulmuş, bebek hayatta kalabilmek için çoğu kanı beynine pompalıyormuş, ciğer geliştirici yapmışlar ve bugün doğmasına karar vermiş dr.
Kabarama kabarama kel fatmaaaaa
ecrinn, yok kız biseye isaret falan degil nasıl vücudumuz sisiyo ister istemez hormonların daha fazla calısması,daha cok kan pompalanması yüzünden o da şişiebiliyo istetabi illa siscek diye bi sart yok da genelde sisiyo heralde
bu aralar çok duyar oldum yaa bebek gelişmiyor göbek bağından beslenmeyi kesiyor diye kaç kişiden duydum offf yaa canım sıkıldı inan şimdi off off
i benimkii aynenn duruyoo bişi olmamıss
hah kötü düşünmeyin kızlar ya Allah yardımcısı olsun herkesin biri ikisi oyle oldu diye herkesinki oyle olcak diye bisey yok..cok sukur cogumuzun bebişi zaten organ gelisimini tamamladı masallah kilo alıyolar artık sadece içinizi rahat tutun bak bebekler de strese girmesin
i benimkii aynenn duruyoo bişi olmamıss