2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn cokk sevdimm bu resmi yaaa.. benim kızz az palazlansınnn önüne bi pasta koyupp bende fotograflamalıyımm:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ayy ciddi misin, Allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah, sancısı mı tutmuş? Suyu mu gelmiş peki?

bebek kilo alamıyormuş, kan akışı bozulmuş, bebek hayatta kalabilmek için çoğu kanı beynine pompalıyormuş, ciğer geliştirici yapmışlar ve bugün doğmasına karar vermiş dr.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Memnun oldum :) Yevrüm sen 83lülere apla deme bak kendimi yaşlı hissediyom :D

Ayy ciddi misin, Allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah, sancısı mı tutmuş? Suyu mu gelmiş peki?

yaa saygıdan benimkisi azooo gülbin desem hoş kaçmıycakmış gibi geliyoo engin tecrubeleri vardır bize yardımcı olabiler herşeyi ondan gördüm benn :D bebek nasıl büyütülür vs...

valla azo bilemiyorum ama çok korkuyorum böle erken doğum duyunca benim oğlanda anası gibi sabırsız çıkıvercek diye korkuyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu aradaa ne degişiklikk olcakmıss kukudaa bende bkayıımmmm:deli: görmüyorumm gerci ama bi yolunu bulurr bakarım:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...

ay Allah kurtarsın çabucak..ya işte gördüğümüz gibi bu doğum işi hiç te bizim planladığımız gibi olmayabiliyo :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bebek kilo alamıyormuş, kan akışı bozulmuş, bebek hayatta kalabilmek için çoğu kanı beynine pompalıyormuş, ciğer geliştirici yapmışlar ve bugün doğmasına karar vermiş dr.

Hayırlısı artık.Küvezde kalacak sanırım :( Kıyamam ya Allah yardım etsin inşallah en kolay şekilde atlatsınlar.

yaa saygıdan benimkisi azooo gülbin desem hoş kaçmıycakmış gibi geliyoo engin tecrubeleri vardır bize yardımcı olabiler herşeyi ondan gördüm benn :D bebek nasıl büyütülür vs...

valla azo bilemiyorum ama çok korkuyorum böle erken doğum duyunca benim oğlanda anası gibi sabırsız çıkıvercek diye korkuyorum

Saygıdan olduğunu tahmin ettim :)
Allah korusun canım 36. haftayı doldurcak hepimizinki korkmayın.36dan sonra garanti veremiyorum ama :D

bu aradaa ne degişiklikk olcakmıss kukudaa bende bkayıımmmm:deli: görmüyorumm gerci ama bi yolunu bulurr bakarım:deli:

Puf çöreği gibi şişiyormuş :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hayırlısı artık.Küvezde kalacak sanırım :( Kıyamam ya Allah yardım etsin inşallah en kolay şekilde atlatsınlar.

Saygıdan olduğunu tahmin ettim :)
Allah korusun canım 36. haftayı doldurcak hepimizinki korkmayın.36dan sonra garanti veremiyorum ama :D

Puf çöreği gibi şişiyormuş :D

cnm 1750 gibi falan küvözden cıkarıyolar zaten.. baska saglık problemi yoksa bi kac gün kalır en fazla.

niye sisiyomus kızz? sisince noluyomuss pekii bişeye mi isaretmişş???

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bu aralar çok duyar oldum yaa bebek gelişmiyor göbek bağından beslenmeyi kesiyor diye kaç kişiden duydum offf yaa canım sıkıldı inan şimdi off off

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrinn, yok kız biseye isaret falan degil nasıl vücudumuz sisiyo ister istemez hormonların daha fazla calısması,daha cok kan pompalanması yüzünden o da şişiebiliyo iste :) tabi illa siscek diye bi sart yok da genelde sisiyo heralde :nanik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu aralar çok duyar oldum yaa bebek gelişmiyor göbek bağından beslenmeyi kesiyor diye kaç kişiden duydum offf yaa canım sıkıldı inan şimdi off off

kötü düşünmeyin kızlar ya Allah yardımcısı olsun herkesin biri ikisi oyle oldu diye herkesinki oyle olcak diye bisey yok..cok sukur cogumuzun bebişi zaten organ gelisimini tamamladı masallah kilo alıyolar artık sadece içinizi rahat tutun bak bebekler de strese girmesin

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kötü düşünmeyin kızlar ya Allah yardımcısı olsun herkesin biri ikisi oyle oldu diye herkesinki oyle olcak diye bisey yok..cok sukur cogumuzun bebişi zaten organ gelisimini tamamladı masallah kilo alıyolar artık sadece içinizi rahat tutun bak bebekler de strese girmesin

doğru diyorsun canımm.evet rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemiz için...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben şu anda müsait değilim bakamıyorum eve didince artık ama ben şişiyorum oturmaktan ödem oluyo sanıırm orada şişmştir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar