vallamı diyon erimişmidir
baktınmı kukuna:deli::deli::deli::deli:
pastaa azoda ahanda ya vereceğini sanmıyorum ben böreklere daldımmm mükemmel olmuş azooo elleirne sağlık
Yumulun gızlar
Yi yi can boğazdan gelirD
Baktım kukuyaAma bi değişiklik göremedim çok üzüldüm
Yumulun gızlar
ayyy nasılda güzel bir pastaymış azo yaaaaaa banada 1 dilim ayırın patron geldi çöktü 1 saattir vaaz veriyo odadakatılamıyom partiyeee
oy oy oy, çok güzel bi pasta buu, erittiklerimizi geri alacaz -ciko
ohhh misss valla mükemmel bir parti oldu buuu çok güselll herşeyy iyiki doğdunnn abooow ben yedmde öğleden sonra randevum var oğlumu görcem tartçak doktor bizi kafamı kırmasın sonraa:acep:
benn azonunn paylasmıcagınıı bildigimdenn sizi düsünüpp bi pasta daha aldıyydım kızzlaaarr.:cikolata: ama hatununn oglu da kendii gibii kasla göz arasında pastaya dalmısss
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
pastaya bak ya off ne yerim ha en bayıldıgım sey yas pastaama simdi kıvrranıyom kızın odasını kurmaya geldiler 2 tane adam bende evde yanlızım tuvalete gitcem gidemiyoom karnım cok agrıyo bide aksi gibi üfff
günaydın kızlarnasılsınız...pastalar böreklermi yiyorsunuz bakalım
günaydın kızlarnasılsınız...pastalar böreklermi yiyorsunuz bakalım
günaydın ablammmm kızlar gülibik yabancı değil bizim akrabamız aynı zamanda alt komşum azommm kocişi benim kocişimin müdürü oldu anlatmıştım sana ecza mümessiligünaydın kızlarnasılsınız...pastalar böreklermi yiyorsunuz bakalım
benn azonunn paylasmıcagınıı bildigimdenn sizi düsünüpp bi pasta daha aldıyydım kızzlaaarr.:cikolata: ama hatununn oglu da kendii gibii kasla göz arasında pastaya dalmısss
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hayt azo duydun mu oğlana bak oda yiyo günaydın kızlarnasılsınız...pastalar böreklermi yiyorsunuz bakalım
kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...
günaydın ablammmm kızlar gülibik yabancı değil bizim akrabamız aynı zamanda alt komşum azommm kocişi benim kocişimin müdürü oldu anlatmıştım sana ecza mümessilikendisi 83 doğumlu yarışmaya alt katımdan katılıyor 1 yaşında sarı bi oğlu varr
bide çatlak kocası mutlu mesut geçiniyolar abla sende dal pastaya böreklere hımmmsss
puhayt azo duydun mu oğlana bak oda yiyo
kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...