2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yumulun gızlar :D

images

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pastaa azoda ahanda ya vereceğini sanmıyorum ben böreklere daldımmm mükemmel olmuş azooo elleirne sağlık

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
pastaya bak ya off ne yerim ha en bayıldıgım sey yas pasta :) ama simdi kıvrranıyom kızın odasını kurmaya geldiler 2 tane adam bende evde yanlızım tuvalete gitcem gidemiyoom karnım cok agrıyo bide aksi gibi üfff

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
oy oy oy, çok güzel bi pasta buu, erittiklerimizi geri alacaz -ciko

Yine eritiriz :D

ohhh misss valla mükemmel bir parti oldu buuu çok güselll herşeyy iyiki doğdunnn abooow ben yedmde öğleden sonra randevum var oğlumu görcem tartçak doktor bizi kafamı kırmasın sonraa:acep:

Oyyyy ne güzel yaaa, ben de keşke bugün gitseydim bu doğumgünü hedayemi 2 gün önce değil bugün kullansaydım keşke :D İnşallah ballı ballı haberler alırsın canım.

benn azonunn paylasmıcagınıı bildigimdenn sizi düsünüpp bi pasta daha aldıyydım kızzlaaarr.:cikolata: ama hatununn oglu da kendii gibii kasla göz arasında pastaya dalmısss:D

Yerim onu hepsi feda olsun kız ona :D

pastaya bak ya off ne yerim ha en bayıldıgım sey yas pasta :) ama simdi kıvrranıyom kızın odasını kurmaya geldiler 2 tane adam bende evde yanlızım tuvalete gitcem gidemiyoom karnım cok agrıyo bide aksi gibi üfff

Ayyyy ne güzel ya kurulduktan sonra bi tozunu alır yerleştirirsin ohhh missss harika ...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar:) nasılsınız...pastalar böreklermi yiyorsunuz bakalım:)
günaydın ablammmm kızlar gülibik yabancı değil bizim akrabamız aynı zamanda alt komşum azommm kocişi benim kocişimin müdürü oldu anlatmıştım sana ecza mümessili :D kendisi 83 doğumlu yarışmaya alt katımdan katılıyor 1 yaşında sarı bi oğlu varr :D bide çatlak kocası mutlu mesut geçiniyolar abla sende dal pastaya böreklere hımmmsss
benn azonunn paylasmıcagınıı bildigimdenn sizi düsünüpp bi pasta daha aldıyydım kızzlaaarr.:cikolata: ama hatununn oglu da kendii gibii kasla göz arasında pastaya dalmısss:D

puhahahayt azo duydun mu oğlana bak oda yiyo :hihi:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın ablammmm kızlar gülibik yabancı değil bizim akrabamız aynı zamanda alt komşum azommm kocişi benim kocişimin müdürü oldu anlatmıştım sana ecza mümessili :D kendisi 83 doğumlu yarışmaya alt katımdan katılıyor 1 yaşında sarı bi oğlu varr :D bide çatlak kocası mutlu mesut geçiniyolar abla sende dal pastaya böreklere hımmmsss

puhahahayt azo duydun mu oğlana bak oda yiyo :hihi:

Memnun oldum :) Yevrüm sen 83lülere apla deme bak kendimi yaşlı hissediyom :D

kızlar, ocak annelerinden birisi 34 + 4 de doğuma gidiyormuş bugün, belki okuyanınız vardır, Allah yardımcısı olsun, yavrusu da daha 1700 gr mış.... doğum çok yaklaştı yaa, inşallah bekler bizimkiler zamanlarını...

Ayy ciddi misin, Allah yardımcıları olsun ikisininde inşallah, sancısı mı tutmuş? Suyu mu gelmiş peki?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

neden erken alıyorlarmış allah allah daha çok minikmiş ama bir sorunmu varki allah yardımcıları olsun fena oldum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar