sabah öteki taraftan tiyo alınca google amcamda buldum sizi
öteki taraftaki nickin ne idi acepp belkim hatırlarız...
Misafir miiiiiiii:acep:
Offfffff:acep:
benim aklımada striptiz borusu geldiys: dedim eşine değişiklik yapacak zaar :zonk: bu saatlerde benim kafa belden aşağımı kayıyo ne hayatımın yüüznden hep o alıştırdı
:
boşver. ne zaman girip baksam bi bomba yaaa. :nk::nk:
acıktım ben sanırım.
iyi değilim ben bugun, havamda da değilim. başım falan ağrıyor kardeşimin kız arkadaşı kalmaya geliyor bu akşam bana angaradan falan. offff ni yapsam yemek?
460km striptiz borusu :kahkaha: İn in bitmez, adam aşağıda beklerken uykuya dalar :kahkaha::kahkaha:
bana çok dosthane gelmedi tavrınız hislerimde yanılmam.kısa ve öz yazıyorsunuz ve bir netlik yok.laf almak için geldiysen yanlış yerdesin haberin ola
napayım taklumm de bana ama öle değilmi onların amacı şişirmek zaten işlerine geliyo randevu verip şu gün gel deyip kesip biçmek gıcık oluyorum rabbim zorda koymadan bi avazda kurtarır inşallah
tamam bundan sonra cumartesi alcam evet bi dahaki randevumda ocak başı gibi olur ocağın ilk cumartesi gibi eğer dersen daha geç all 2 cumartesine alayım beraber gidelim saati sen belirle ben yarından randevuyu alıyorum ki kesinleşsin die
Tırstım kız![]()
Niye küsmüş Gökçe bana?
ben çıkayım yavaştan. hepinize de küsüm. babuş belki seni affedebilirim 140 km boru hattına. ay pardon hatrına.
iyi tatiller. iyi akşamlar.
ben çıkayım yavaştan. hepinize de küsüm. babuş belki seni affedebilirim 140 km boru hattına. ay pardon hatrına.
Tırstım kız![]()
Niye küsmüş Gökçe bana?
diğer gelen kızlarda hissetmedim böyle bir şey ama bu bana çok yakın gelmedi hatta hiç gelmedi azo napim bacım saklayamadım
bilmemki acaba neden küsmüş??
Kendisinden bir açıklama bekliyoruz
küsüm bilmiyorum. nazlanıyorum sana. şımart beni azıcık. ilgilen benlen yaaa
bilmem yarın sorayım benn gittiğimde özelden msj atarım sana 14üne alayım randevuyu ne dersin 17 sinde gitcem dedin yaa en azından sana yakın bir tarih olsun bir hafta geç gidebilirimaminnnnnnnnn canımm
çok haklısın yaa en iyisi kilo almamak nurcan bana kızmıştı en son muayenede çok kilo aldım diye ama gamze hiçbişi demedi
yok yok iyice gözüm korktu benim
ben nurcana gidecem
canım sen ocak için randevunu al ister 7sine ister 14üe
bende seninle aynı güne alayım nurcandan
ocak için olurmu?
tabi umarım aynı gün hastanede olurlar
kızlar bebeklerinizin durumu nasıl enson gittigimde boyu 35 santim kiloda 1 200 çok iyyiye gidiyoruz sizinkiler nasıl