2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
boşver. ne zaman girip baksam bi bomba yaaa. :nk::nk:

acıktım ben sanırım.

iyi değilim ben bugun, havamda da değilim. başım falan ağrıyor kardeşimin kız arkadaşı kalmaya geliyor bu akşam bana angaradan falan. offff ni yapsam yemek?

benimde kocam angaraya gitti kızzz:(:(arkadaşım kalıcak benimle valla makarna yapsanda yerim dedi ama ben mc donals götürcem hiç uğraşamam valla yemekle falan.sende hazır bişeylere başvursan gökçe bacım yorma kendini idare ediversinler artık napcan

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
napayım taklumm de bana ama öle değilmi onların amacı şişirmek zaten işlerine geliyo randevu verip şu gün gel deyip kesip biçmek gıcık oluyorum rabbim zorda koymadan bi avazda kurtarır inşallah
tamam bundan sonra cumartesi alcam evet bi dahaki randevumda ocak başı gibi olur ocağın ilk cumartesi gibi eğer dersen daha geç all 2 cumartesine alayım beraber gidelim saati sen belirle ben yarından randevuyu alıyorum ki kesinleşsin die ;)

aminnnnnnnnn canımm

çok haklısın yaa en iyisi kilo almamak nurcan bana kızmıştı en son muayenede çok kilo aldım diye ama gamze hiçbişi demedi

yok yok iyice gözüm korktu benim
ben nurcana gidecem

canım sen ocak için randevunu al ister 7sine ister 14üe
bende seninle aynı güne alayım nurcandan
ocak için olurmu?

tabi umarım aynı gün hastanede olurlar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben çıkayım yavaştan. hepinize de küsüm. babuş belki seni affedebilirim 140 km boru hattına. ay pardon hatrına.

iyi tatiller. iyi akşamlar.

bedis

Üye
Tepki
34
kızlar bebeklerinizin durumu nasıl enson gittigimde boyu 35 santim kiloda 1 200 çok iyyiye gidiyoruz sizinkiler nasıl

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aminnnnnnnnn canımm

çok haklısın yaa en iyisi kilo almamak nurcan bana kızmıştı en son muayenede çok kilo aldım diye ama gamze hiçbişi demedi

yok yok iyice gözüm korktu benim
ben nurcana gidecem

canım sen ocak için randevunu al ister 7sine ister 14üe
bende seninle aynı güne alayım nurcandan
ocak için olurmu?

tabi umarım aynı gün hastanede olurlar
bilmem yarın sorayım benn gittiğimde özelden msj atarım sana 14üne alayım randevuyu ne dersin 17 sinde gitcem dedin yaa en azından sana yakın bir tarih olsun bir hafta geç gidebilirim :D
bu arada kaç kg aldın ayıptır sorması ben 5 kg almışım toplamda
ben çıkayım yavaştan. hepinize de küsüm. babuş belki seni affedebilirim 140 km boru hattına. ay pardon hatrına.

iyi tatiller. iyi akşamlar.

nie küsüyosun biz hep yazıyoz ya sana aşkitom benim sana küsmem lazım bugün 1 tane msjımı bile görmedin hiç birine cvp yazmadınnn ama ben seni affediyorum çünkü pcn bozuk :vecihi:
kapris yapma kızzz ne bizim nede senin suçun varrr

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar bebeklerinizin durumu nasıl enson gittigimde boyu 35 santim kiloda 1 200 çok iyyiye gidiyoruz sizinkiler nasıl

Kaç haftalık?
Maşallah...Bizimkiler de iyi çok şükür.Ben boyunu bilmiyorum ama dün kilosu 1.780di yanılmıyorsam gr. kısmında yanılıyor olabilirim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar