simurganka01
Daimi Üye
Geçmişi okuyordum daha 50. Sayfadayım
Geçmişi okuyordum daha 50. Sayfadayım
Yeşil renk seçeneğim şimdilik 60 a düştü, bakalım bu akşam nihai renge karar verebilecek miyim...Birde bilgisayarda gördüğüm renkler gerçek rengi ne kadar yansıtır bilen biri desin oni bana piliiiiiiiis
Patronum mu len acaba diye kıllanıyom
Offffff 420 km kadar boru satınaldım.Çok yoruldum ule.
60 mııııı, o kadar var mı yaw yeşilin tonu![]()
En iyisi boyacıya gidip seçmek gibi geldi bana
Hhhhhhhhh :sila:
60 km daha alaymışın, ankaradan mersine anamgile kadar döşenirdi
ALLAH'IM YARATIYORSUN BARİ TAKİP ET.
çok çok eskiden "yediği ekmekle, bebeğinin" aynı yerde olduğunu sananlarla muhatap olmuşum ya daha ne diyim kendime ya.
Offffff 420 km kadar boru satınaldım.Çok yoruldum ule.
ALLAH'IM YARATIYORSUN BARİ TAKİP ET.
çok çok eskiden "yediği ekmekle, bebeğinin" aynı yerde olduğunu sananlarla muhatap olmuşum ya daha ne diyim kendime ya.
hah :kahkaha::kahkaha::kahkaha:hımmm ok tatlım bak sana fotomuda koyayım görünce hatırla beni sen bul ben seni tanımayabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 9656
şeker yüklemem ok meydanı araştırma hst ne denk geldi orda yaptırdım açlık şekerim 74 şeker yüklemesinden 1 saat sonrada 87 çıktı cnm ben kg almadım fazla gamze kızdı bile bana çok az almışın direncini kaybetme dedi hımm dedim içimden alayımda sezeryan yap yokkk almam
hımmm ordaki nicikiniz ne idi müjdes miydi?
nie istemeyelim cnm güsel güsel sohbet etmek amacımınız ama malesef o kadar paranoya yaptılar ki bizi afallıyoz böle yeni kişiler görünce hoşgeldin
ne borusu kızzOffffff 420 km kadar boru satınaldım.Çok yoruldum ule.
off biri bir parfüm sıkmış valla yok böyle iğrenç bir koku yaaaaa valla bayılcam inan bayılcam..benden 10 dk haber alamazsanız bilinki bayıldım
420 km boruyu napıcan babuş?
ne borusu kızzaklıma bir boru geldi ama demiyim yine kafa başka yere gidiyi
:kahkaha:
kime gitti kız bu inceden gönderme??
boşver. ne zaman girip baksam bi bomba yaaa. :nk::nk:
acıktım ben sanırım.
iyi değilim ben bugun, havamda da değilim. başım falan ağrıyor kardeşimin kız arkadaşı kalmaya geliyor bu akşam bana angaradan falan. offff ni yapsam yemek?
yaaaaaaaa tuğba canımsın yaa yine güldürdün beni yaaaa
çok yaşa emii senn
demek içinden öle dedin heeee
tamamm canımmm gelirsem mutkala bulacam seni
ama gelmememe ihtimalimde yüksekk
peki bundan sonra hep cumartesilerimi gelecen doktora????
benim aklımada striptiz borusu geldiSattık babuş imalatcının birisine, o napar ben bilmem artıkın
Petrol borusu beeeeeee :zonk:
boşver. ne zaman girip baksam bi bomba yaaa. :nk::nk:
acıktım ben sanırım.
iyi değilim ben bugun, havamda da değilim. başım falan ağrıyor kardeşimin kız arkadaşı kalmaya geliyor bu akşam bana angaradan falan. offff ni yapsam yemek?
azoyla da küstüm ayrıcana.