2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yeşil renk seçeneğim şimdilik 60 a düştü, bakalım bu akşam nihai renge karar verebilecek miyim... :D Birde bilgisayarda gördüğüm renkler gerçek rengi ne kadar yansıtır bilen biri desin oni bana piliiiiiiiis :)

60 mııııı, o kadar var mı yaw yeşilin tonu :D
En iyisi boyacıya gidip seçmek gibi geldi bana :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
off biri bir parfüm sıkmış valla yok böyle iğrenç bir koku yaaaaa valla bayılcam inan bayılcam..benden 10 dk haber alamazsanız bilinki bayıldım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
60 mııııı, o kadar var mı yaw yeşilin tonu :D
En iyisi boyacıya gidip seçmek gibi geldi bana :)

ben bazen müşterilere renk fikri veriyorum katalogtan sevip beğeniyoruz ama çok farkediyor duvara sürülünce malesef kaç adamla sorun yaşadık boya yüzünden:)acaba duvar kağıdımı yaptırsanki canım o daha yanıltıcı olmaz hem

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
hımmm ok tatlım bak sana fotomuda koyayım görünce hatırla beni sen bul ben seni tanımayabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 9656

şeker yüklemem ok meydanı araştırma hst ne denk geldi orda yaptırdım açlık şekerim 74 şeker yüklemesinden 1 saat sonrada 87 çıktı cnm ben kg almadım fazla gamze kızdı bile bana çok az almışın direncini kaybetme dedi hımm dedim içimden alayımda sezeryan yap yokkk almam

hımmm ordaki nicikiniz ne idi müjdes miydi?

nie istemeyelim cnm güsel güsel sohbet etmek amacımınız ama malesef o kadar paranoya yaptılar ki bizi afallıyoz böle yeni kişiler görünce hoşgeldin

yaaaaaaaa tuğba canımsın yaa yine güldürdün beni yaaaa
çok yaşa emii senn:nanik::nanik:
demek içinden öle dedin heeee :):):):)

tamamm canımmm gelirsem mutkala bulacam seni
ama gelmememe ihtimalimde yüksekk

peki bundan sonra hep cumartesilerimi gelecen doktora????

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Offffff 420 km kadar boru satınaldım.Çok yoruldum ule.
ne borusu kızz :D aklıma bir boru geldi ama demiyim yine kafa başka yere gidiyi :D :kahkaha:
off biri bir parfüm sıkmış valla yok böyle iğrenç bir koku yaaaaa valla bayılcam inan bayılcam..benden 10 dk haber alamazsanız bilinki bayıldım

off çok zevksiz insanlar var bazen o kadar iğrenç kii pufff erkeklerde tras losyonu gbi ağır kokular kadınlardada böle baharatımsı kokulardan nefret ederim böğğğğğğ

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaaaaaaaa tuğba canımsın yaa yine güldürdün beni yaaaa
çok yaşa emii senn:nanik::nanik:
demek içinden öle dedin heeee :):):):)

tamamm canımmm gelirsem mutkala bulacam seni
ama gelmememe ihtimalimde yüksekk

peki bundan sonra hep cumartesilerimi gelecen doktora????

napayım taklumm de bana ama öle değilmi onların amacı şişirmek zaten işlerine geliyo randevu verip şu gün gel deyip kesip biçmek gıcık oluyorum rabbim zorda koymadan bi avazda kurtarır inşallah
tamam bundan sonra cumartesi alcam evet bi dahaki randevumda ocak başı gibi olur ocağın ilk cumartesi gibi eğer dersen daha geç all 2 cumartesine alayım beraber gidelim saati sen belirle ben yarından randevuyu alıyorum ki kesinleşsin die ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sattık babuş imalatcının birisine, o napar ben bilmem artıkın :D

Petrol borusu beeeeeee :zonk:
benim aklımada striptiz borusu geldi :eek:ys: dedim eşine değişiklik yapacak zaar :zonk: bu saatlerde benim kafa belden aşağımı kayıyo ne hayatımın yüüznden hep o alıştırdı
boşver. ne zaman girip baksam bi bomba yaaa. :nk::nk:

acıktım ben sanırım.

iyi değilim ben bugun, havamda da değilim. başım falan ağrıyor kardeşimin kız arkadaşı kalmaya geliyor bu akşam bana angaradan falan. offff ni yapsam yemek?

oyyy zuzum ne işi var kızz abooow gelmesin sert çık biraz kardeşine evlenmeden kız arkadaş bizdemi kalırmış dee bişi yapma bence aç kalsın bi daha gelmez
ne fenayım ben kardeşlerimi paylaşamıyorum kızlarla nedense çok düşkünüm napcam bilmem kötü görümce mi olcam neee?:acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar