2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gidip bi dilimm püsküütlü pastamdan alayımm.. cnm tatlı cekti. halbuki bi cikolu gofret de yidiydim ama neyse:D

Tepki
56
emin misin kuşum benim gibi alıngan, sonracııma saldırgan, bi de neydim he tamam bilmiş biriyle aynı sitede olmaya :D

canım ben senin hiç bir bilmiş yanını görmedim ki bu zamana kadar, hatta orda da ne zaman bir hastalık olayı olsa sen hemen yardımcı olmaya çalışırdın. dediğim gibi keşke daha önce haberim olsaydı burdan ..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız yok 3-5 adet pc de aynı şeyi yapıyomuş... karşı odadaki bi elemanın da pc'si benimki gibi.

bilgi işlemden bişi yaptılar bence.

haa ozaman iş başka komplo kokusu aldım sanki bende bu işte bir iş var sadece senin pc de değil sorun ne istiyorlar anlamadımki bizden yılmıcaz ulennn yılmayacam canla başla görüşmeye devam edecez hadi bakalım yapın yapacağınızı bize:zopa:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ses bir kiiii.........
bacım noluyo yaa yasıktır sana kuzucumm
bi göndertip format attırmadın şu pc'ne çekiyon şunu 2 haftadır yazık sana yaa belkide oğlan o nedenle debelenip duruyordur
valla aslı öylede şirketin yaptırması lasım bu kız bişey yapmadıya sonuçta
kız yok 3-5 adet pc de aynı şeyi yapıyomuş... karşı odadaki bi elemanın da pc'si benimki gibi.

bilgi işlemden bişi yaptılar bence.

all işte yavrum hep beraber patrona gidip deseniz ya böle böle die formatmı attırcak ne yapcaksa yapsın pc kastırıyo deyinn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bence çok hassas nahif kibar bi kişiliğin var.. insanları kırmamaya çalışan yerdımsever sevgi pıtırcığı sın... sen neymişsin bblau..

Ehehehe evet o benim :sirin:

canım ben senin hiç bir bilmiş yanını görmedim ki bu zamana kadar, hatta orda da ne zaman bir hastalık olayı olsa sen hemen yardımcı olmaya çalışırdın. dediğim gibi keşke daha önce haberim olsaydı burdan ..

Demek ki yardımcı olmayacakmışız tatlım.
O günlerde hasta olup bir bilgim olup olmadığını soranlar şimdi bilmiş ilan etti beni.Bir de son zamanlar anlaşamıyorduk demiş.
Son zamanlar ne olduysa aramızda :D
Kendisini hiç muhattabım görmedim ki zaten, son zamanlar anlaşamayalım.
Aman neyse, hiç önemli değiller, hiç takamam...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
merhaba kızlarr
uzun süredir yazamadım yine..
ama arada okuyom yazdklarınızı
inş herkes iyidir

bende az önce geldim eve önce sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı vuruldum kızımın kalp atışını dinledim...
sonrada 40 dk kadar yürüyüş yaptım parkta
pek iyi geldii
ama hemşire tansiyonumu ölçerken nabzımada baktı 100 çıktı
yüksek dedi taşıkardi diye bi şeyden bahsetti
siz hç duydunuzmu bu hastalığı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
merhaba kızlarr
inş herkes iyidir

bende az önce geldim eve önce sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı vuruldum kızımın kalp atışını dinledim...
pek iyi geldii

Hoşgeldin mannak özlettin kendini, geçen sana laf attım ne yapıyon altta yazsana diye okumadın sanırım :D
Geçmiş olsun ben hiç duymadım, bir problem oluşturur muymuş?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız gözlerım kapanıyo benım yaaaaaaaaaa
pcdende hayır yok zaten demi kuşum sayfaların açılmasını beklerkene uykun geliyo
merhaba kızlarr
inş herkes iyidir

pek iyi geldii

nilay hoşgeldin bacımmm nasılsın sana bi haberim var artıkın her cumartesi randevu alcam senin için gamzede yarın saat 1 de randevum var senin bi dahaki randevum ne zaman bir ortak gün belirleyelim buluşalımmm bakk unutma dediğimi

bu arada geçmiş olsun o neymiş cnm yaa anlamadım ben valla umarım önemli bişi yokturr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar