emin misin kuşum benim gibi alıngan, sonracııma saldırgan, bi de neydim he tamam bilmiş biriyle aynı sitede olmaya
2 saattir uğraşıyorum be girmek için 2 saattir. yazıktır günahtır..
gidip bi dilimm püsküütlü pastamdan alayımm.. cnm tatlı cekti. halbuki bi cikolu gofret de yidiydim ama neyse
af,iyet olsun şekerim bende ağşama yapacam inşalalh
bi göndertip format attırmadın şu pc'ne çekiyon şunu 2 haftadır yazık sana yaa belkide oğlan o nedenle debelenip duruyordur
kız yok 3-5 adet pc de aynı şeyi yapıyomuş... karşı odadaki bi elemanın da pc'si benimki gibi.
bilgi işlemden bişi yaptılar bence.
bacım noluyo yaa yasıktır sana kuzucummses bir kiiii.........
valla aslı öylede şirketin yaptırması lasım bu kız bişey yapmadıya sonuçtabi göndertip format attırmadın şu pc'ne çekiyon şunu 2 haftadır yazık sana yaa belkide oğlan o nedenle debelenip duruyordur
kız yok 3-5 adet pc de aynı şeyi yapıyomuş... karşı odadaki bi elemanın da pc'si benimki gibi.
bilgi işlemden bişi yaptılar bence.
emin misin kuşum benim gibi alıngan, sonracııma saldırgan, bi de neydim he tamam bilmiş biriyle aynı sitede olmaya
bence çok hassas nahif kibar bi kişiliğin var.. insanları kırmamaya çalışan yerdımsever sevgi pıtırcığı sın... sen neymişsin bblau..
canım ben senin hiç bir bilmiş yanını görmedim ki bu zamana kadar, hatta orda da ne zaman bir hastalık olayı olsa sen hemen yardımcı olmaya çalışırdın. dediğim gibi keşke daha önce haberim olsaydı burdan ..
merhaba kızlarr
uzun süredir yazamadım yine..
ama arada okuyom yazdklarınızı
inş herkes iyidir
bende az önce geldim eve önce sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı vuruldum kızımın kalp atışını dinledim...
sonrada 40 dk kadar yürüyüş yaptım parkta
pek iyi geldii
ama hemşire tansiyonumu ölçerken nabzımada baktı 100 çıktı
yüksek dedi taşıkardi diye bi şeyden bahsetti
siz hç duydunuzmu bu hastalığı
pcdende hayır yok zaten demi kuşum sayfaların açılmasını beklerkene uykun geliyokız gözlerım kapanıyo benım yaaaaaaaaaa
merhaba kızlarr
uzun süredir yazamadım yine..
ama arada okuyom yazdklarınızı
inş herkes iyidir
bende az önce geldim eve önce sağlık ocağına gittim 2. doz tetenoz aşımı vuruldum kızımın kalp atışını dinledim...
sonrada 40 dk kadar yürüyüş yaptım parkta
pek iyi geldii
ama hemşire tansiyonumu ölçerken nabzımada baktı 100 çıktı
yüksek dedi taşıkardi diye bi şeyden bahsetti
siz hç duydunuzmu bu hastalığı