2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Rabbim Allahım bebeğiyle doğumunu bekleyen cemi cümlenin evlatlarını, bu topikteki arkadaşlarımınkileri ve benimkini de sen koru,sen esirge, sen himaye et,sağlıkla kucağımıza almak nasip et.Uzun sağlıklı ömürler ver,acılarını gösterme, kimseyi evladıyla sınama,terbiye etme Ya Rabbim.
aminnnn babuş ne güsel dua ettin öle
sağolasın babuş. bakalım şimdi bi 20 gün o sonucu beklıyecez ama Allah'ın izniyle ondan da bişi çıkmayacak inşallah.
gözün aydın bebişim

yaa çok afedersin tarifi kötü ama kılcal damar geliyor kan ile birlikte direk kanama gibide değil.off canım sıkıldı

aşkım geçmiş olsun iyisin dimi şimdi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Heaaaa Şubatta değildi herhalde bu kişi Ocaktaydı? Çünkü Şubat topiğinde görmedim hiç.

yok cnm hamile değil dediğim kişi
çeyizden

aaaa ne alaka kurdun kız? calmdown komik hatun. o bahse konu kişisinin kendisi bizzat komikti be.

ha bi de hayatım neden seni düşünürken aklıma ağır abla ımajlı bı hatun geliii bilemedim hiç.

ne diyon kız cisil'i tanıyon mu anlamadım ki

ağır abla derken ağırdan kastın ne

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
saol kuzum..yok renkli değilde 4 boyutluda baktık ama yüzünü bize dönmüştü bakıyordu.çenesindeki gamze cukuru dahi meydandaydı.biz hepimiz aa seyit bu deyince bi anda döndü dötünü sesimizi duyunca tırstı bebem.eşim cıkınca karnında kendimi gördüm sanki tırstım dedi. zaten asagıda olmalarının en belirgin özelliği o kuku bölgesindeki ağrılarmış azom.benim bazen cıkacak gibi ağrıyor.kafasıyla zorladığı için oluyormus.o baskıyı hissettiğin an yatıyosun dedi,son haftalarda o baskıda yürüyecekmişiz ki kanala kolay gireceklermiş.

aaaaaaaa benim bebem de aşağaada o zaman baya. çünkü o kuku ağrım haftaşardır var benim. şiddetli şiddetli. ee bebek aşadaysa benim kaburgalarımı ittiren şey ne? kim o? alla alla

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ahahahahhahaha pedsizzz azooşşş. pedsizzzz azoş...

aynen kız. kendime inan daha bi don bile almadım. donlarımın lastikleri gece tenime saplanmış gibi oluyor:))) ama yok hala inatla ne pijama, ne ped, ne krem almadım.

(aaa dün kendime el kremi aldım ama 3,5 tlye kız arkodan. ahahah mangolu)

aaaa ne alaka kurdun kız? calmdown komik hatun. o bahse konu kişisinin kendisi bizzat komikti be.

ha bi de hayatım neden seni düşünürken aklıma ağır abla ımajlı bı hatun geliii bilemedim hiç.

nazom velkam beybi... seni hayat ağacındaki sam'e benzetıyorum. hatta gossip görl de anneydi o kadın. maşallah her şey iyi. 10 kilo nedir be ben 12 kilo almışım şimdiden. ehehehe. bi de ben de bana benzesin istiyorum ya yavrumu... niye bilmiyorum ama eşime benzıcek dıye ödüm kopuyo. benım koca; erken doğmuş tüylüymüş inanılmaz zayıf doğmuş falan :( :acep: rabım gunah yazmasın ama çok korkuyorum ona benzıcek diye.

saol gökçecim beni komik buluyorsun demek:zonk:kızlar duymasın bende sana karşı boş değilim:kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahahhahaha pedsizzz azooşşş. pedsizzzz azoş...

aynen kız. kendime inan daha bi don bile almadım. donlarımın lastikleri gece tenime saplanmış gibi oluyor:))) ama yok hala inatla ne pijama, ne ped, ne krem almadım.

(aaa dün kendime el kremi aldım ama 3,5 tlye kız arkodan. ahahah mangolu)

nazom velkam beybi... seni hayat ağacındaki sam'e benzetıyorum. hatta gossip görl de anneydi o kadın. maşallah her şey iyi. 10 kilo nedir be ben 12 kilo almışım şimdiden. ehehehe. bi de ben de bana benzesin istiyorum ya yavrumu... niye bilmiyorum ama eşime benzıcek dıye ödüm kopuyo. benım koca; erken doğmuş tüylüymüş inanılmaz zayıf doğmuş falan :( :acep: rabım gunah yazmasın ama çok korkuyorum ona benzıcek diye.

aaaaaaaa benim bebem de aşağaada o zaman baya. çünkü o kuku ağrım haftaşardır var benim. şiddetli şiddetli. ee bebek aşadaysa benim kaburgalarımı ittiren şey ne? kim o? alla alla

insallah sana benzer yavruşş.bende daha doğana kadar ümit edicem.sonunda makina bu sulu ortam.yanlışlık oranı yüksek :D bu arada o kaburgalarını iten de sonradan cıkma olacak olan bacakları demekki :) annem bana ayaklarını topla yerine sonradan cıkmalarını topla der de :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bişiy sorcam dün ben sizin seker aldığınız siteden sipariş formu doldurdum ama arayan soran yok daha beni ben mi aramalıyım acaba adamları.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok cnm hamile değil dediğim kişi
çeyizden

ne diyon kız cisil'i tanıyon mu anlamadım ki

ağır abla derken ağırdan kastın ne

ha cisil i tanımıyorum. ben direk karşı sitedeki malum şahsı sandıydımdı. pardon beybi kızma bana dövme beni.

ağır böyle. hem beden olarak hem ruh... enine boyuna, böyle şarap değil de rakı içen ablalardan. sigarayı böyle derin çeken tiplerden.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar hangi aralıkta gidiousunuz artık toktoraa:D

Ben hala 3 haftada bir..Ama sanırım artık haftaya "2 hafta sonra gel" der.

kızlar bişiy sorcam dün ben sizin seker aldığınız siteden sipariş formu doldurdum ama arayan soran yok daha beni ben mi aramalıyım acaba adamları.

O kendisi arıyor canımcım..Bekle bakalım az daha.
Bu arada hakkat kızçen kocana çok benziyor, ama senden de almış :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bakın kimse ilgilenmiyor benimle valla küsüp gidecem bak. aaaaaaaa

Perine Masajı İçin Özel Yağ:

Normal doğum yapmak isteyen müşterilerime hazırladığım bu perine yağı özellikle doğal doğum yapmak isteyenlerde, kesisiz bir şekilde perinenin açılmasını sağlayarak anneye yardımcı oluyor. Böylece dikişsiz bir doğum şansını arttırıyor. Sabah -akşam perine bölgesine uygulayınız. (Hamileliğin 6. ayından sonra)
Baz Yağ Karışımı:
50 ml.
20 Ml. Avokado yağı
20 ml. Kalendula yağı
10 ml. Üzüm çekirdeği yağı
Aromaterapi Karışımı
8 damla Lavanta
4 damla Itır
2 damla Nane
not edin sonra vay efendim gökçe hep kendine sakladı bu formülleri de anında çıkarttı bebeği şıp diye kıskanmayın beni.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bakın kimse ilgilenmiyor benimle valla küsüp gidecem bak. aaaaaaaa

Perine Masajı İçin Özel Yağ:

Normal doğum yapmak isteyen müşterilerime hazırladığım bu perine yağı özellikle doğal doğum yapmak isteyenlerde, kesisiz bir şekilde perinenin açılmasını sağlayarak anneye yardımcı oluyor. Böylece dikişsiz bir doğum şansını arttırıyor. Sabah -akşam perine bölgesine uygulayınız. (Hamileliğin 6. ayından sonra)
Baz Yağ Karışımı:
50 ml.
20 Ml. Avokado yağı
20 ml. Kalendula yağı
10 ml. Üzüm çekirdeği yağı
Aromaterapi Karışımı
8 damla Lavanta
4 damla Itır
2 damla Nane
not edin sonra vay efendim gökçe hep kendine sakladı bu formülleri de anında çıkarttı bebeği şıp diye kıskanmayın beni.

Pok 6. ay değil 34. hatta 35. haftadan sonra yapılır bu masaj..Yoksa erken doğuma sebep olur..Ayrıca bu kadan şeyi bulmakla uğraşma kuşum, badem yağı ya da vazelinle de yapılıyor bu masaj.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben hala 3 haftada bir..Ama sanırım artık haftaya "2 hafta sonra gel" der.

O kendisi arıyor canımcım..Bekle bakalım az daha.
Bu arada hakkat kızçen kocana çok benziyor, ama senden de almış :D

bekleyim bakalım sectiğim üründe de sınırlı yazıyodu.irem onu begendi onun istediği olsun dedim umarım bitmez :D sen daha bebekken görseydin kuzum o zaman digital makinamız yoktu maalesef :( o zamanki halleri tam kopyaydı büyüdükçe bana benzeten var şimdik özellikle gülüşümüzmüş :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Pok 6. ay değil 34. hatta 35. haftadan sonra yapılır bu masaj..Yoksa erken doğuma sebep olur..Ayrıca bu kadan şeyi bulmakla uğraşma kuşum, badem yağı ya da vazelinle de yapılıyor bu masaj.

niye hiç demıyosun o halde. nıye bildiklerini paylaşmıyosun azo biizmle. istiyosun ki bi tek ben yırtılmıyım herkesin şeyi yırtılsın.

kötü bi kızsın sen azo. kötüsün ve bi pedin bile yok.

kötüüü köttüüüü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar