2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yaa Azoş, ben bu nar olayını duydum ama çok tırsıyorum bundan. Zira nar asitli bir meyve değil mi? Daha midesini, bağırsaklarını hiç kullanmamış bebeklerimize zarar verir mi ki? :acep:
Bir de bebek akıllı uslu olsun diye acve hurması damağına sürülüyor. Ben onu yapacağım inşallah.
Yaaa bir de bana zor Azoşum... Sıkıntıdan kendime iş çıkarmaya çalışıyorum :deli: Kendime yemeğe verdim :cikolata: Nasıl geçer günler böyle bilemiyorum...

Canımcım 1 çay kaşığından birşey olmaz, sonrasında o da rahat edecek bizde.Diğer siteden öğrendim bende..Deneyen herkes faydasını görmüş.

süpersin de ben nar suyu duymadım soda dediler banada çay kaşığından biraz az soda ver bebeğe doğduğunda asla gaz olmaz dediler

Nar suyunu diğer sitede doğum yapan annelerden öğrendim.Bak hatta google a yaz yeni doğan bebeğe nar suyu diye, o sitede çıkanları oku.

Valla ben de kötümser değilim bu konuda ya. Yani evde olucaz, bebek uyuduğu zaman uyuma imkanımız olacak inşallah.
Rabbim sağlık sorunu vermesin ama gerisi hallolur gibi geliyor bana.

Katılıyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Şöyle rahatlatayım efenim sizleri :D
Uyumama 24 saat uyumuyor değildir, gece uyumuyordur tahminimce...Anne bebek uyuduğunda uyumalıymış..Misal bebek gece uyumadı, biz de uyumıcaz..Gündüz o uyurken biz de işi gücü bırakıp uyucaz yoksa gergin ve sinirli oluruz..Kilo verme kısmı için de çok acele etmişler daha 2 ay olmuş doğum yapalı.
Depresyon da bence eşin yardımcı olmaması, bütün yükün kadının üstüne kalmasından kaynaklanıyor..
Gaz problemine gelince; kökten çözüm! Hastaneye doğuma giderken nar götürüyoruz..Bebeğe süt vermeden önce 1 çay kaşığı nar suyu içiriyoruz..Bundan sonra gazını pıt pıt kendi atıyor..
:D Nasılım :D

şu nar işini hiç bilemedim.

Selam canım hoşgeldin :) Ne güzel artık evdesin, darısı başımıza diyelim :D

aminn. valla darısı başımıza

simoşum hoşgeldin bebişim.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Canımcım 1 çay kaşığından birşey olmaz, sonrasında o da rahat edecek bizde.Diğer siteden öğrendim bende..Deneyen herkes faydasını görmüş.

Nar suyunu diğer sitede doğum yapan annelerden öğrendim.Bak hatta google a yaz yeni doğan bebeğe nar suyu diye, o sitede çıkanları oku.

Katılıyorum.

hımmm dur bakayım doğrudur elbette şimdi hangisini yapsam ki sodamı nar suyumu:dertli::dertli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam canım geçmiş olsun...
Kendini fazla zorlama, ama istirahat aldığın çok iyi olmuş, brikaç güne bomba gibi olmaya başlarsın dinlenme etkisini gösterir, inşallah

Sağol Bblaucum.. Allah razı olsun. İnşallah geçer ağrılar ama geçmezse de halime yine de bin şükür. Sizlerin de iyi olmasına çok sevindim. :huhuu:

içerdeymiş bizim kız kontrolü sürüyormuş. aradım şimdi. bekliyoruz bakalım :(

Hayır mı inşallah? :(

yok babuş valla kukuda ağrı yok.çatım açılmıyor mu acep benim.

Çatı dediğiniz yer tam olarak neresi acaba? :eek:ys: :eek:ys:

selam kızlar güzel bir gün diliyorum bizlere:huhuu:

Hoşgeldin Laylacan :huhuu:

Hmmm dur bi bakınayım bu konuya netten biraz...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 53 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 45 misafir)
simurganka01, adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, layla55, lilacs+

:durbun: :durbun: :durbun:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Şöyle rahatlatayım efenim sizleri :D
Uyumama 24 saat uyumuyor değildir, gece uyumuyordur tahminimce...Anne bebek uyuduğunda uyumalıymış..Misal bebek gece uyumadı, biz de uyumıcaz..Gündüz o uyurken biz de işi gücü bırakıp uyucaz yoksa gergin ve sinirli oluruz..Kilo verme kısmı için de çok acele etmişler daha 2 ay olmuş doğum yapalı.
Depresyon da bence eşin yardımcı olmaması, bütün yükün kadının üstüne kalmasından kaynaklanıyor..
Gaz problemine gelince; kökten çözüm! Hastaneye doğuma giderken nar götürüyoruz..Bebeğe süt vermeden önce 1 çay kaşığı nar suyu içiriyoruz..Bundan sonra gazını pıt pıt kendi atıyor..
:D Nasılım :D

o ışığı gördüm ben :deli:senden harika kriz yönetimi uzmanı olur yada psikolog:1:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
konuyu anlayamamışım gökçenin nesi acaba bu amiyosentes olan kişi Allah yardımcısı olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar