içerdeymiş bizim kız kontrolü sürüyormuş. aradım şimdi. bekliyoruz bakalım
Hadi hayırlı haberler inşallah.Amniyosentez mi olacak?
Yaa Azoş, ben bu nar olayını duydum ama çok tırsıyorum bundan. Zira nar asitli bir meyve değil mi? Daha midesini, bağırsaklarını hiç kullanmamış bebeklerimize zarar verir mi ki? :acep:
Bir de bebek akıllı uslu olsun diye acve hurması damağına sürülüyor. Ben onu yapacağım inşallah.
Yaaa bir de bana zor Azoşum... Sıkıntıdan kendime iş çıkarmaya çalışıyorum :deli: Kendime yemeğe verdim :cikolata: Nasıl geçer günler böyle bilemiyorum...
süpersin de ben nar suyu duymadım soda dediler banada çay kaşığından biraz az soda ver bebeğe doğduğunda asla gaz olmaz dediler
Valla ben de kötümser değilim bu konuda ya. Yani evde olucaz, bebek uyuduğu zaman uyuma imkanımız olacak inşallah.
Rabbim sağlık sorunu vermesin ama gerisi hallolur gibi geliyor bana.
selam kızlar güzel bir gün diliyorum bizlere
Şöyle rahatlatayım efenim sizleri![]()
Uyumama 24 saat uyumuyor değildir, gece uyumuyordur tahminimce...Anne bebek uyuduğunda uyumalıymış..Misal bebek gece uyumadı, biz de uyumıcaz..Gündüz o uyurken biz de işi gücü bırakıp uyucaz yoksa gergin ve sinirli oluruz..Kilo verme kısmı için de çok acele etmişler daha 2 ay olmuş doğum yapalı.
Depresyon da bence eşin yardımcı olmaması, bütün yükün kadının üstüne kalmasından kaynaklanıyor..
Gaz problemine gelince; kökten çözüm! Hastaneye doğuma giderken nar götürüyoruz..Bebeğe süt vermeden önce 1 çay kaşığı nar suyu içiriyoruz..Bundan sonra gazını pıt pıt kendi atıyor..
Nasılım
Selam canım hoşgeldinNe güzel artık evdesin, darısı başımıza diyelim
Canımcım 1 çay kaşığından birşey olmaz, sonrasında o da rahat edecek bizde.Diğer siteden öğrendim bende..Deneyen herkes faydasını görmüş.
Nar suyunu diğer sitede doğum yapan annelerden öğrendim.Bak hatta google a yaz yeni doğan bebeğe nar suyu diye, o sitede çıkanları oku.
Katılıyorum.
Selam canımmmmmm
Selam canım hoşgeldin
selam canımmmmmmmmm
Selam canım geçmiş olsun...
Kendini fazla zorlama, ama istirahat aldığın çok iyi olmuş, brikaç güne bomba gibi olmaya başlarsın dinlenme etkisini gösterir, inşallah
yok babuş valla kukuda ağrı yok.çatım açılmıyor mu acep benim.
Canımcım 1 çay kaşığından birşey olmaz, sonrasında o da rahat edecek bizde.Diğer siteden öğrendim bende..Deneyen herkes faydasını görmüş.
Konuyu toplam 53 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 45 misafir)
simurganka01, adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, layla55, lilacs+
![]()
![]()
Hoşgeldin Laylacan
Çatı dediğiniz yer tam olarak neresi acaba?ys:
ys:
Konuyu toplam 53 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 45 misafir)
simurganka01, adengokce+, asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, calmdown, layla55, lilacs+
![]()
![]()
Şöyle rahatlatayım efenim sizleri![]()
Uyumama 24 saat uyumuyor değildir, gece uyumuyordur tahminimce...Anne bebek uyuduğunda uyumalıymış..Misal bebek gece uyumadı, biz de uyumıcaz..Gündüz o uyurken biz de işi gücü bırakıp uyucaz yoksa gergin ve sinirli oluruz..Kilo verme kısmı için de çok acele etmişler daha 2 ay olmuş doğum yapalı.
Depresyon da bence eşin yardımcı olmaması, bütün yükün kadının üstüne kalmasından kaynaklanıyor..
Gaz problemine gelince; kökten çözüm! Hastaneye doğuma giderken nar götürüyoruz..Bebeğe süt vermeden önce 1 çay kaşığı nar suyu içiriyoruz..Bundan sonra gazını pıt pıt kendi atıyor..
Nasılım
hergün böyleler bunlar canım hep buraya rağbet hep buraya rağbet:zonk: