günaydın nerden aldın
ben 2 gündür zorlanıyorum benim ilk trimester da rahat geçti
tabii progestan'ın yan etkilerini saymazsak
senindemi düzensiz adet vardı canım?benimde ilk başlarda geç döllenme demedi demedide doktorum geç gidiyordu bebeğim ama sonradan açığı kapattı oda şükürler olsun
günaydın kızlar.
ocak annelerinde birinin doktoru bebeğin başı poposu diye yaslanma şeklinde hissettikleriniz kasılmadır demiş... e bana da çok oluyor, kasılma mı bunlar şimdi?
kızlar ya dün kalçam ağrıyodu ya
bugün iyice azdı kalçamdan sanki sinir çekiliyo
bütün bacağıma vururyo sol baxağımı zor atıyorum topallaya topallaya bazen kilitleniyor
nedir acaba yaaa işe de gidemiyorum çok ağrım var
ben çalışcaktım son ana kaadr ama
goodmorning ladies -ciko
bugün memleketim TEKİRDAĞ'dayım (59)
hadi bundan sonraki hedef İSTANBUL olsun
ne tekirdağı kız hayrola bu arada günaydınnnnn hepinize kızlarrrr.............ben bi kahvaltımı yapıp geliyorum
Ben de bugün Urfadayım.Ehehehe hiç gitmedim ama severim urfayı
32. haftaya da ayak bastık Allahın izniyle, hamdolsun.
Yaklaşıyor yahu günümüz. Das das darasssssssssss…
günaydın kızlar.
Maşallahhhh...Harbiden git gide sona yaklaşıyoruz Aralık ayı geldi(
ky:
ky:
çok merak ediyorum naptılar gittiler mi ki doktora? erken de gece çıktılar yola uyulardır diye arayamıyorum da!
ene azo benim de yaslanma dediğim şeyler oluyo kız. semsert oluyor karnım. kaıslma mıymış onlar? ne alaka be?
yok ya nerde. düzelmez benim pc falan. artık ağır aksak takipçinizinim
ky:
ky:
çok merak ediyorum naptılar gittiler mi ki doktora? erken de gece çıktılar yola uyulardır diye arayamıyorum da!
günaydın kızlar.
Progestan ben de kullanmıştım 12-13. Haftalara kadar, onun psikolojik yan etkileri oldu bana, bi de çok bulantım vardı.
14. haftadan sonra epey rahatlamıştım ama.
Düzensiz adet değildi canım aslında ama 32-33 günde bir oluyordum. Senede bir kez filan gecikme oluyordu bazen, 36-37 güne çıkabiliyordu.
Ama Ocak ayında düşük yaptım ondan sonra sapıttı benim düzen. Her ay 38-39ları bulmaya başladı. Yine her ay adet görüyodum, öyle 2-3ayda bir olduğu hiç olmadı ama bir hafta filan süresi uzamıştı.
Bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım bir ay, o ay 33e düştü.
Ertesi ay da adetim düzenlensin diye soğan kürü yaptım ama yine gecikti, çok üzüldüm işe yaramadı diye meğersem bebiş varmış hamdolsun![]()
Günaydın babuş.
ky:
ky:
çok merak ediyorum naptılar gittiler mi ki doktora? erken de daha. gece çıktılar yola uyuyorlardır diye arayamıyorum da!
Öyle diyorlar ama ben ihtimal vermiyorum, resmen yaslanıyor elleyince de totosu ya da bacağı ele geliyor böyle sert sert..
Yaw yeni pc almıyolar mı?
Ben yarın gelmücüm kızlar şimdiden söyleyeyim..Renkliye gidicem..Gökçe beni çok çekiştirme
hadi bakalım bişey kalmadı size canım rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah