2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben 2 gündür zorlanıyorum benim ilk trimester da rahat geçti
tabii progestan'ın yan etkilerini saymazsak

Progestan ben de kullanmıştım 12-13. Haftalara kadar, onun psikolojik yan etkileri oldu bana, bi de çok bulantım vardı.
14. haftadan sonra epey rahatlamıştım ama.

senindemi düzensiz adet vardı canım?benimde ilk başlarda geç döllenme demedi demedide doktorum geç gidiyordu bebeğim ama sonradan açığı kapattı oda şükürler olsun

Düzensiz adet değildi canım aslında ama 32-33 günde bir oluyordum. Senede bir kez filan gecikme oluyordu bazen, 36-37 güne çıkabiliyordu.
Ama Ocak ayında düşük yaptım ondan sonra sapıttı benim düzen. Her ay 38-39ları bulmaya başladı. Yine her ay adet görüyodum, öyle 2-3ayda bir olduğu hiç olmadı ama bir hafta filan süresi uzamıştı.
Bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım bir ay, o ay 33e düştü.
Ertesi ay da adetim düzenlensin diye soğan kürü yaptım ama yine gecikti, çok üzüldüm işe yaramadı diye meğersem bebiş varmış hamdolsun :)

günaydın kızlar.

Günaydın babuş.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ocak annelerinde birinin doktoru bebeğin başı poposu diye yaslanma şeklinde hissettikleriniz kasılmadır demiş... e bana da çok oluyor, kasılma mı bunlar şimdi?

Ben de okudum onu canım ya:acep: Tırstım hatta çünkü aynıları bana da oluyor, ama ben de bebek sanıyordum..Çünkü elimin altında biyerlerini hissediyorum.

kızlar ya dün kalçam ağrıyodu ya
bugün iyice azdı kalçamdan sanki sinir çekiliyo
bütün bacağıma vururyo sol baxağımı zor atıyorum topallaya topallaya bazen kilitleniyor
nedir acaba yaaa işe de gidemiyorum çok ağrım var
ben çalışcaktım son ana kaadr ama :(

Magnezyumun hangi çeşitini kullanıyorsun? Adı ne yani? Bana doktor adı değişik bir tane vermişti iyi gelmemişti..Şimdi magvital içiyorum kesti o tür ağrılarımı.

goodmorning ladies -ciko

Günaydınnnnn :1:

bugün memleketim TEKİRDAĞ'dayım (59)
hadi bundan sonraki hedef İSTANBUL olsun

Maşallah yarından sonra ben de geçicem Tekirdağ'a :D

ne tekirdağı kız hayrola bu arada günaydınnnnn hepinize kızlarrrr.............ben bi kahvaltımı yapıp geliyorum

Günaydın şeker ;)

Ben de bugün Urfadayım.Ehehehe hiç gitmedim ama severim urfayı :)
32. haftaya da ayak bastık Allahın izniyle, hamdolsun.
Yaklaşıyor yahu günümüz. Das das darasssssssssss…

Maşallahhhh...Harbiden git gide sona yaklaşıyoruz Aralık ayı geldi :D

günaydın kızlar.

Günaydın tostiş :D

Ekli dosyayı görüntüle 9607

bunları aldım geçen. yine indirime girmiş almak isteyen varsa

Çok güzeller harika, güle güle giydir..Ben de ayakkabı çok oldu hepsini giydiremem diye daha alamıyom :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:eek:ky::eek:ky:

çok merak ediyorum naptılar gittiler mi ki doktora? erken de daha. gece çıktılar yola uyuyorlardır diye arayamıyorum da!

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ene azo benim de yaslanma dediğim şeyler oluyo kız. semsert oluyor karnım. kasılma mıymış onlar? ne alaka be?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben yarın gelmücüm kızlar şimdiden söyleyeyim..Renkliye gidicem..Gökçe beni çok çekiştirme :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Progestan ben de kullanmıştım 12-13. Haftalara kadar, onun psikolojik yan etkileri oldu bana, bi de çok bulantım vardı.
14. haftadan sonra epey rahatlamıştım ama.

Düzensiz adet değildi canım aslında ama 32-33 günde bir oluyordum. Senede bir kez filan gecikme oluyordu bazen, 36-37 güne çıkabiliyordu.
Ama Ocak ayında düşük yaptım ondan sonra sapıttı benim düzen. Her ay 38-39ları bulmaya başladı. Yine her ay adet görüyodum, öyle 2-3ayda bir olduğu hiç olmadı ama bir hafta filan süresi uzamıştı.
Bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım bir ay, o ay 33e düştü.
Ertesi ay da adetim düzenlensin diye soğan kürü yaptım ama yine gecikti, çok üzüldüm işe yaramadı diye meğersem bebiş varmış hamdolsun :)

Günaydın babuş.

benim oldum olası adetlerim düzensizdi evlenmeden önceden ileri gelen bir durum bende hiç düzenli olduğunu bilmem 35-40 arası oluyordum hep bazen daha bile uzun gelmediği olurdu düşün yani..ama hormon testlerim vs hep düzngün çıkıyordu ama sorun neydi peki??kafayı yiyecek hale geldim o dönemlerde resmen hayat küstüm..ama mayıs ayında eşimle karar aldık dedik artık o işi sırf bebek için yapmayacaz eğer kaderimizde bebek yoksa yoktur allahımın bir bildiği vardır elbet vermezse dedik ve o ay testi bile iş yerinden bir arkadaşa aldırdım nasılsa yoktur diye ogün dahi yapmadım testi ve 2.çizgi çıktığı halde eşimde bende sevinmedik nasılsa dedik test bozuktur:)yarısı gün kan verdim ne olur olmaz diye 110 çıktı değerim inanamadım ogün yaaaa dünyalar benimdi sanki...rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiç bir kulunu şükürler olsun onu bizlere verene

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lansinohu denedim kızlar. O arada o göğsümdeki siyah şey de elime geliverdi, gerçekten kabukmuş meğersem. Kurumuş kan.Rahatladım.
Daha sürmeden etkili oldu yane :)
Şimdi izlenimlerim şunlar, katı bir krem ama öyle sürülmeyecek gibi değil. Balmumu gibi bişey.
Katı olduğu için bi bezelye kadar almanız gerekiyor elinize, prospektüsünde parmaklarınız arasında yumuşatarak sürün diyor ama, normal de uygulanabiliyor.
Ama 10 gramlık tüpü çok ufak, çok gitmez bu, eğer cıvık olsaydı belki biraz idare ederdi de.Büyüğünü almak lazım.
Bugün sürdüm ama sanırım sanırım 10 aralıktaki kontrolümde doktoruma sorup öyle devam ederim, siyah şey koptu ya :D
Nasıl başardıysam yakama sürmeyi de başarmışım bu arada, suyla çıkıyor yazıyor inşallah doğrudur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar