2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya aslında oraya gecmek şoyl oluyor, bis camdan onların ısıklarını goruyorus yanim cok yakınıs... marketin 2 dakika sonra ilerisinde rum tarafı .. ben olsam baskası icin 40 defa gecer gelirdim oyle atla deve diil de işte insanlardan bişey isteyebilmek ve isteyememek...............

Hımmmm....Çok yakın o zaman...İşte isteyemedin mi istenmiyor,huyumuz kurusun...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
su öyle igrenc ama bitek bizim lefkosanın ki, girne, mağusa falan oyle diilmiş..
tatlım bende 66 kiloyum.. insallah dogumdan sonra hareket emzirme vb. kalmas gider kilocuklar........

cok guseliş ama bana daha karartan bişey lasım cok gunes giriyor eve...

ana bis senle bir boydayıs lay lay lomm ikimisde şişkoyusssss laylay lom... (ama benn 66 kiloyummmmmmmmmm)

seviyorummmmmmmmmmmm :panter::panter::panter::panter:

yok kız güneş girmiyor kalın olan çizgileri denk getiriyorsun hiç ışık girmiyor. Bende belki 66 olmuşumdur ozaman ne diyoruz İKİMİZDE BİR BOYDAYIZ BİZ DELİKANLIYIZ diye trakya türküsü vardı o geldi aklıma

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa vallmı diyon senin adına sevinirken kendi adıma utancım bir kat daha arttı nedenki ula:eek:ky::eek:ky:

Sigarayı sevgilimiz olarak düşüncekmişiz, düşün ki bir kez daha bu akşam onla görüşüp ayrılacaksın :D Bir daha arama gurursuz der senin için, aşk acısı gibi yaşıcan acını ama bitecek geçecek :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yok kız güneş girmiyor kalın olan çizgileri denk getiriyorsun hiç ışık girmiyor. Bende belki 66 olmuşumdur ozaman ne diyoruz İKİMİZDE BİR BOYDAYIZ BİZ DELİKANLIYIZ diye trakya türküsü vardı o geldi aklıma

evek işte o türküyü süülemeye calıştım bende ama sesimin kargalıgı yazıma yansıdı herhal, ehehehhhhhh........

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sigarayı sevgilimiz olarak düşüncekmişiz, düşün ki bir kez daha bu akşam onla görüşüp ayrılacaksın :D Bir daha arama gurursuz der senin için, aşk acısı gibi yaşıcan acını ama bitecek geçecek :D

valla gözümü bir sağa bir sola döndürdüm düşündüm güzl bir fikir gibi geldii bana:):)deneyim yaa bende bırakmak istiyorum kızıma zarar ama değilmi:(:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla gözümü bir sağa bir sola döndürdüm düşündüm güzl bir fikir gibi geldii bana:):)deneyim yaa bende bırakmak istiyorum kızıma zarar ama değilmi:(:(

Evet bebişim, bana da mantıklı geldi böyle düşünmek :D Annemler sigara bıraktırma şeysine gittiler..Orda böle demişler :D Bi dene, bizim kendimizi zorlamak işimize gelmiyordu, şimdi zorlayalım kendimizi..2 ay sıkalım dişimizi.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Evet bebişim, bana da mantıklı geldi böyle düşünmek :D Annemler sigara bıraktırma şeysine gittiler..Orda böle demişler :D Bi dene, bizim kendimizi zorlamak işimize gelmiyordu, şimdi zorlayalım kendimizi..2 ay sıkalım dişimizi.

evet bende yapabilirim ama değilmi neyim eksik ki iradem dayanır neden dayanmasın ki tamam bende bıraktım vallaha bak o 1 taneyide içmicem inan ki sözzz..bu arada saçına bayıldım yaa benim diplerim çıktı azo yaa sen yenimi boyattın saçına aşerdim zanlımca:zonk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azoooooooooooo komşu topiğe baktım 1,5 2 saat önce ordan çok öğreneceğin şey var kızım senin. bende seni cilveli milveli sanardım pehh be.. ne hatunlar var. :eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet bende yapabilirim ama değilmi neyim eksik ki iradem dayanır neden dayanmasın ki tamam bende bıraktım vallaha bak o 1 taneyide içmicem inan ki sözzz..bu arada saçına bayıldım yaa benim diplerim çıktı azo yaa sen yenimi boyattın saçına aşerdim zanlımca:zonk:

Aferim kız içme valla, birbirimize destek olalım, yarın sorcam içtiysen ayıplıcam sen de beni ayıpla :D Bu arada ben de sarıya aşerdim, o hamile olmadan önceki halim geçen sene :( Şimdi kahverengi saçlarım..
Doğumdan sonra boyatıcam inşallah yeniden.

azoooooooooooo komşu topiğe baktım 1,5 2 saat önce ordan çok öğreneceğin şey var kızım senin. bende seni cilveli milveli sanardım pehh be.. ne hatunlar var. :eek:ky:

Hahahhaha :D Ben de gördüm maşallah didim hatta :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar